Honeytrap -tappaja, joka houkutteli poikaystävänsä kuoliaaksi, potkuttiin Iso -Britanniasta 10 vuoden vankeusvuoden jälkeen

Uk News

Horoskooppi Huomenna

Samantha Joseph ja Danny McLean(Kuva: PA)



Teini -ikäinen 'honeytrap' -tyttö, joka houkutteli poikaystävänsä jengin murhaamaan, on vapautettu vankilasta - ja hänet on karkotettu Britanniasta.



onko kukaan voittanut elämän

Samantha Joseph karkotettiin kotiseudulleen Trinidadiin, kun hän oli suorittanut vähintään 10 vuoden elinkautisen vankeusrangaistuksen Shakilus Townsendin tappamisesta 16, 11 vuotta sitten.



Lähde sanoi: Ainakin hän ei ole voinut jäädä tänne näin kauhean rikoksen jälkeen.

Joseph oli 15-vuotias, kun hän johti lyöneen Shakiluksen väijytykseen hiljaisessa umpikujassa toisen poikaystävänsä Danny McLeanin, 18, ja viiden muun pojan kanssa. Hän nauroi kävellessään pois paikalta läpinäkyvässä mekossa, kun jengi pahoinpiteli Shakilusta ja puukotti häntä kuusi kertaa.

angelina jolie itsensä vahingoittaminen

Samantha Joseph tuomittiin 10 vuodeksi vankeuteen (Kuva: PA)



Danny McLean oli myös mukana murhassa (Kuva: PA)

Hänet löydettiin verenvuotoon ja huusi: Mummy, Mummy. En halua kuolla.



Tapauksesta tehtiin BBC Three -draama My Murder vuonna 2012 pääosassa Tähtien sota -näyttelijä John Boyega.

chris tarrant sharon osbourne

Old Baileyn oikeudenkäynnissä kävi ilmi, että McLean aloitti tappamisen Thornton Heathissa, Etelä -Lontoossa, koska hän oli raivoissaan Joseph oli nähnyt Shakiluksen.

Kun McLean otti vuoronsa puukottaa Shakilusta - joka ei tiennyt, että Josephilla oli toinen poikaystävä - hän väänsi veistä. Joseph kertoi tuomioistuimessa sokaisevansa tunteistaan ​​McLeania kohtaan, joka sai elämän vähintään 15 vuoden kuluttua.

Ehdonalaishallitus havaitsi, että Josephilla oli vaikeuksia hallita tunteita, mikä johti pysyvään vaikutukseen hänen lähestymistapaansa suhteissa, heikkoon itsetuntoon ja elämäntapaan sekä epäsosiaalisiin ystäviin.

Shakilus Townsend oli vain teini, kun hänet tapettiin (Kuva: PA)

Edellisenä iltana tiedottaja vahvisti hänet vapautetuksi kuulustelujen takana. Hän sanoi: Parole Boardin päätökset keskittyvät yksinomaan siihen, aiheuttaako vanki merkittävän riskin yleisölle.

Paneeli tutkii huolellisesti kaikki todisteet käyttäytymisen muutoksesta. Teemme sen huolella ja yleinen turvallisuus on meille ykkösprioriteetti.

Oikeudenkäynnissä Shakiluksen äiti Nicola Dyer, 34, sanoi poikansa tappajista: Näen heidät telakalla nauraen keskenään. He eivät ole osoittaneet katumusta.

Michelle Kegan ja Mark wright

Sisäministeriön tiedottaja sanoi: '' Ulkomaalaiset, jotka suorittavat vankeusrangaistusta Yhdistyneessä kuningaskunnassa, otetaan karkotettavaksi ja mahdollisuuksien mukaan rikoksentekijät palautetaan tuomionsa päätyttyä.

'Olemme poistaneet lähes 45 800 ulkomaista rikoksentekijää vuodesta 2010 lähtien.'

Katso Myös: