Kauhistunut äiti julkaisee Facebookissa varoituksen vauvan kylpytuolien turvallisuudesta tyttären onnettomuuden jälkeen

Uk News

Horoskooppi Huomenna

Kylpyistuin

Varoitus: Suzie Dyball varoitti vanhempia olemaan käyttämättä kylpyistuimia vauvan melkein kuoltua(Kuva: Facebook)



Paniikkihäiriöinen äiti on ryhtynyt Facebookiin varoittaakseen vauvan kylpytuolien vaarasta, kun hänen tyttärensä kaatui yhteen.



Suzie Dyball joutui toimimaan nopeasti saadakseen pienen Felicityn yskimään vettä sen jälkeen, kun kylpyistuin oli tasapainossa.



degale eubank -suoratoisto

Onneksi hän onnistui pelastamaan vauvansa ja on nyt varoittanut muita vaaroista, joita kylpytuolin käyttö voi pestä lapsilleen.

Norfolkin äiti kirjoitti sosiaalisen median sivustolle maanantaina: 'Eilen illalla Felicity (7 kuukautta) oli kylvyssä tällä istuimella, kun se kaatui ja loukkasi kasvonsa alas veteen.

- Olin siellä kylvyn vieressä. Pari imutyynyä oli edelleen kiinni kylpyammeessa ja hänet oli vaikea vapauttaa. Muutama sekunti kesti eliniän.



'Hän oli sininen eikä hengittänyt. Soitin numeroon 999 ja sain hänet yskimään nielemänsä veden ja hän alkoi hengittää uudelleen.

- Ensihoitajat tarkastivat hänet ja siinä vaiheessa hän oli paljon vähemmän sininen ja hymyili heille.



Vauva kylvyssä

Varoitus: Suzie valvoi vauvaa, kun katastrofi tapahtui (Kuva: Getty)

'Mutta se olisi voinut olla paljon pahempi. Vauvan hukkuminen kestää vain 10 sekuntia. Ole hyvä ja ole hyvä ja älä osta näitä istuimia.

katie holmes tom risteily

'Jos sinulla on sellainen, jätä se. Se ei ole riskin arvoista.

'' Tämä istuin on & nbsp; turvaistuimen ensimmäinen kääntyvä kylpyistuin & apos; mutta muita vastaavia on markkinoilla.

'Tätä istuinta käytettiin oikein. Vedenpinta oli istuimella merkityllä tasolla ja olin tarkistanut sen imeytyneen, ennen kuin laitoin hänet istumaan. '

Hän kirjoitti myöhemmin: 'Olen kuullut muutaman tarinan nyt. Olen pyytänyt Amazonia poistamaan sen myynnistä siellä. En tiedä, tulevatko. Olen myös yhteydessä niitä valmistavaan yritykseen. ''

Facebook -viesti on jo levinnyt ja se on jaettu 152 625 kertaa.

15-vuotias puukotettiin kuoliaaksi

Ystäväni kommentoi: 'Olen nähnyt tämän aiemmin tällä täsmälleen samalla istuimella. Lopputulos ei ollut niin hyvä tuolle pienelle pojalle, jota hämmästyin, että se on edelleen markkinoilla, mutta niin tyytyväinen, että hän on kunnossa, sen on täytynyt olla kauhistuttavaa. '

Yksi kolmesta tapaturmaisesta hukkumiskuolemasta alle 2 -vuotiailla lapsilla liittyy kylpytuoleihin, Royal Society for the Prevention of Accidents sanoo.

Yhdistyneessä kuningaskunnassa noin 13 lasta (alle viisi vuotta) kuolee hukkumiseen vuosittain, ja joka neljäs näistä kuolemista tapahtuu kylvyssä.

Jokaista hukkumistapausta kohden on kahdeksan kuolemaan johtamatonta hukkumistapausta, jotka ovat riittävän vakavia vaatiakseen sairaalahoitoa.

Dorel UK, joka omistaa Safety 1st -brändin Ison -Britannian sivuliikkeen, vahvisti olevansa tietoinen tapahtumasta.

Tiedottaja sanoi: 'Dorel (UK) Ltd, Safety 1 -tuotemerkin omistaja, voi vahvistaa, että se on saanut tiedon tapahtumasta, joka tapahtui äskettäin yhden sen tuotteen, kääntyvän kylpytuolin kanssa.

'' Kääntyvä kylpyistuin on asiaankuuluvien eurooppalaisten turvallisuusstandardien mukainen ja se on suunniteltu kylpytukeen, joka antaa vauvalle lisätukea kylpyammeessa istumiseen. Se ei kuitenkaan korvaa vanhempien valvontaa. ''

Safety 1st luotiin Yhdysvalloissa vuonna 1984, ja se oli edelläkävijä alkuperäisessä Baby on aluksella, joka on edelleen bestseller.

Katso Myös: