Kotitaloudet kehottivat toimimaan nyt saadakseen 140 punnan alennuksen talven energialaskuista - miten vaatia sitä

Energialaskut

Horoskooppi Huomenna

Saatat olla oikeutettu talven energialaskuusi(Kuva: PA)



Kymmenet tuhannet kotitaloudet eivät tiedä, että he ovat oikeutettuja 140 punnan alennukseen talven energialaskuistaan ​​- ja kello tikittää vaatimaan sitä.



Lämmin koti -alennus on vuosittainen järjestelmä, jota tarjotaan yli miljoonalle perheelle, jotka saattavat joutua maksamaan kaasu- ja sähkölaskunsa kylmempien kuukausien aikana.



Se on kertaluonteinen 140 punnan alennus - ja se on saatavana tietyille valtionetuuksille ja muille, jotka voidaan luokitella haavoittuvaisiksi, kuten eläkeläisille.

michael jackson ennen ja jälkeen

Järjestelmää johtava työ- ja eläkeministeriö (DWP) sanoo, että miljoona eläkeläistä on jo ilmoittautunut, koska he hakevat eläkelainaa.

Se sanoi, että rahat poistetaan laskuistaan ​​maaliskuuhun 2021 mennessä, ja suurin osa eläkeläisistä saa alennuksensa tammikuun ja tammikuun välisenä aikana.



Lisäksi 220 000 eläkeläistä, jotka täyttävät kelpoisuusvaatimukset, mutta eivät automaattisesti kelpuuta, otetaan nyt yhteyttä ennen talvea.

Kuitenkin 1,5 miljoonan eläkeläisen eläkkeellä - se voi tarkoittaa, että monet ihmiset menettävät edelleen.



Järjestelmä ei ole avoin vain eläkeläisille. Kuka tahansa haavoittuvaksi tai pienituloinen voi hakea.

Sinun on oltava nopea, mutta jos väitteesi onnistuu, se voi vaikuttaa merkittävästi talveen.

Tässä sinun on tiedettävä.

Mikä on lämpimän kodin alennus?

Koskaan ei ole liian aikaista alkaa miettiä tapoja säästää rahaa

Lämmin koti -alennus on tukijärjestelmä, joka on suunnattu kotitalouksille, jotka saattavat joutua maksamaan energialaskunsa.

Hallitus otti järjestelmän käyttöön 1. huhtikuuta 2011 ja kestää maaliskuuhun 2022.

Se on kertaluonteinen 140 punnan alennus energialaskusta talven aikana - mutta sen sijaan, että se maksettaisiin suoraan sinulle, se vähennetään automaattisesti laskustasi talvikuukausina (syyskuun ja maaliskuun välisenä aikana).

Voit myös saada sen energiaalennuksena - kaikki viime talven maksut on suoritettu 31. maaliskuuta 2020 mennessä. Se maksetaan yleensä seuraavan vuoden kevääseen eli huhtikuuhun 2021 mennessä tulevana talvena.

Clark meni naimisiin ensisilmäyksellä

On tärkeää huomata, että tämä alennus ei vaikuta kylmän sään maksuun tai Talven polttoaineen maksu .

Lue lisää

Energiansäästöalennukset
Maksut kylmällä säällä 140 € lämpimän kodin alennus Milloin kytkeä lämmitys päälle talveksi Talven polttoaineen korvaus

Milloin Warm Home -alennus maksetaan?

Kaikki viime vuonna hakeneet saavat maksunsa tämän vuoden maaliskuuhun mennessä. Tänä talvena on nyt avattu hakemuksia, joiden maksut on suoritettava hyvityksinä tai hyvityksinä huhtikuuhun 2021 mennessä.

Voinko vaatia sitä?

Voit saada alennuksen, jos:

  • Hanki Eläkelainojen takausluotto -osa, joka tunnetaan nimellä & ydinryhmä & apos;

  • Pienituloiset ja täyttävät energiantoimittajasi järjestelmän kriteerit - tunnetaan nimellä & quot; Laajempi ryhmä & apos;

Ydinryhmä

Jos kuulut ydinryhmään, olet jo saanut kirjeen työ- ja eläkevirastolta (DWP), jossa aloitetaan kelpoisuutesi.

alton towers -turman uhreja

Se kertoo sinulle, onko sinun annettava lisätietoja Warm Home Discount Scheme -apulinjalle tai vahvistaa, että olet onnistunut vastaamaan ja saat alennuksen ilman lisätoimia.

Olet ydinryhmässä, jos 5.7.2020:

  • Nimesi (tai kumppanisi) oli laskussa

  • Olet saanut eläkelainan takausluotto -osan (vaikka saat myös säästöluottoa)

Jos kuulut tähän ryhmään, sinun pitäisi saada DWP: ltä kirje, joka vahvistaa sen. Kirjeessä sinua kehotetaan soittamaan neuvontapuhelimeen 26. helmikuuta 2021 mennessä vahvistaaksesi tietosi. Jos et saa kirjettä, voit Ota yhteyttä Warm Home Discount -tukilinjaan täällä .

Laajempi ryhmä

Jos et ole oikeutettu ydinryhmään, voit päästä laajempaan ryhmään. Tämä pätee, jos sinä olet tilinomistaja (tai hänen kumppaninsa) ja sinä tai toinen kotisi jäsen täyttää asetetut ehdot (tämä voi vaihdella palveluntarjoajan mukaan).

Tämä kattaa yleensä sinut, jos energiantoimittajasi on järjestelmässä ja saat jonkin seuraavista kelpoisuustestiin oikeutetuista eduista: tulotuki, tulopohjainen työnhakijakorvaus, tuloon liittyvä työllisyys- ja tukilisä tai yleisluotto.

kuumat juomat viilentävät sinua

On syytä huomata, että palveluntarjoajilla on hyvin rajallinen saapumisjärjestys -ikkuna laajemman ryhmän hakijoille-joten mitä nopeammin haet, sitä parempi.

Tänä talvena voit aloittaa hakemuksen nyt. Katso tästä lisää alla.

Kuinka hakea alennusta

Voit siirtyä verkkoon ja ilmoittaa kiinnostuksesi alennuksesta (Kuva: Getty)

Lämmin kodin alennusohjelman hakeminen riippuu siitä, miten saat alennuksen. Jos et saa kirjettä DWP: ltä 7. joulukuuta (2020) mennessä, et välttämättä ole ydinasiakas.

Sen sijaan voit hakea laajemman ryhmän alennusta suoraan palveluntarjoajan kautta (katso alla).

Toisin kuin talvipolttoaineen maksu, sinun on haettava järjestelmää vuosittain voidaksesi tulla maksuksi.

Miten saan Warm Home -alennuksen?

Se näkyy sähkölaskussa lämpimän kodin alennuksena 133,33 puntaa. Arvonlisäverolla tämä tarkoittaa yhteensä 140 puntaa sähkökustannuksiasi varten. Tämä tapahtuu 31. maaliskuuta 2021 mennessä.

sas joka uskaltaa voittaa muurahainen

Jos luulet olevasi kelvollinen, mutta et ole kuullut keneltäkään siitä, voit soittaa DWP: n Warm Home Discount -tukilinjaan 0800731 0214 maanantaista perjantaihin klo 8.30–16.30.

Saat viimeisimmät neuvot rahasta, uutisia ja apua suoraan postilaatikkoosi - rekisteröidy osoitteessa NEWSAM.co.uk/email

Entä ennakkomaksu- tai jakoperusteiset mittarit?

Voit silti saada alennuksen, jos käytät ennakkomaksu- tai jakoperusteista sähkömittaria.

Sähköntoimittajasi voi kertoa sinulle, miten saat alennuksen, jos olet oikeutettu, esimerkiksi kupongin, jota voit käyttää mittarin täyttämiseen.

Lue lisää

Energiansäästöalennukset
Maksut kylmällä säällä 140 € lämpimän kodin alennus Milloin kytkeä lämmitys päälle talveksi Talven polttoaineen korvaus

Varoituksen sana

Asiantuntijat sanovat, että energiankäytön kilpailukykyisimmät tarjoukset ovat parasta vertaa toimittajia kuuden kuukauden välein varmistaaksesi, että käytät kotitalouden alinta hintaa .

Vaikka tämä ei ole koskaan ollut näin tärkeää, jos olet oikeutettu Warm Home -alennukseen, varmista, että uusi toimittaja tarjoaa sen ensin - tai että uusi tariffi on vähintään 140 puntaa halvempi kuin uudemman toimittajasi kanssa.

Jos haluat tietää parhaan tarjouksen kotitalouksellesi, tutustu oppaaseemme miten vaihtaa energiantoimittajaa .

Kaikki lämpimän kodin alennusjärjestelmän toimittajat

Katso Myös: