Kuinka 200 000 Thames Waterin asiakasta voi saada 50% alennuksen vesilaskuistaan?

Thames Water Plc

Horoskooppi Huomenna

(Kuva: iStockphoto)



Veden hinta nousee vuosi vuodelta - ja tässä kuussa miljoonien kotien Englannissa ja Walesissa vuotuiset laskut nousevat keskimäärin 8 puntaa.



Alle 1 punnan kuukaudessa tämä saattaa kuulostaa merkityksettömältä, mutta yhdistä nousu puhelimen, television, energian ja neuvoston veronkorotuksiin ja tämä vähäinen minimipalkan korotus peruutetaan nopeasti.



Siellä kannattaa olla tietoinen menoistaan, kuten hinnasuunnitelmista tinkiminen ja palveluiden peruuttaminen, joita et tarvitse.

Mitä tulee veteen, rahaa säästävät vaihtoehdot ovat melko rajalliset. Sinä voisit vaihda vesimittariin (katso, voiko se säästää enemmän täällä) , mutta suurin osa kodeista huomaa, että heillä ei ole vaihtoehtoa toimittajan suhteen, mikä tarkoittaa, että jos hinnat nousevat, yskit vastaavasti.

Ison -Britannian suurin toimittaja käynnistää kuitenkin kampanjan, joka voi tuhota tuhansien kotitalouksien vesimaksun.



Thames Water, joka toimittaa alueita, kuten Lontoo, Surrey ja Kent, sanoi, että se yrittää saada lisää ihmisiä sosiaalitariffiinsa - joka on suunniteltu niille, jotka kamppailevat pysymään kustannuksissa.

Hintasuunnitelma antaa haavoittuvassa asemassa oleville ihmisille alennuksen - ja sen vauraammat asiakkaat tasoittavat sen tehokkaasti.



Tiedottaja kertoi NEWSAM Moneyille, että Thames Water toimittaa joitakin Yhdistyneen kuningaskunnan rikkaimpia ihmisiä ja joitakin haavoittuvimmista, Chelseasta Tower Hamletsiin.

Asiakaspalautteen mukaan monet heistä maksaisivat mieluummin hieman enemmän laskuistaan ​​auttaakseen vaikeuksissa olevia.

Tämän vuoden kolmen ensimmäisen kuukauden aikana yli 14 000 kotitaloutta on hakenut tämän vuoksi palveluntarjoajan uutta WaterSure Plus -maksua.

Kelly Macfarlane, Thames Waterin asiakaskokemusjohtaja, sanoi: '' Olemme nyt puhuneet yli miljoonan asiakkaan kanssa liiketoimintasuunnitelman laatimisessa, ja viesti oli selvä, että meidän on tarjottava lisätukea alueemme haavoittuvassa asemassa oleville asiakkaille olosuhteissa. ''

Vesiyhtiö aloitti äskettäin myös laskutuksen suoraan vuokralaisilta, jotka olivat aiemmin maksaneet paikallisille viranomaisille.

Thames Waterin WaterSure Plus -hintaan voi liittyä useilla tavoilla, mutta helpoin on verkossa .

Jokainen henkilö arvioidaan tapauskohtaisesti, joten ei ole olemassa kovaa ja nopeaa sääntöä siitä, mikä on parasta.

Sinun tarvitsee vain rekisteröityä, ja Thames Water ottaa sinuun yhteyttä keskustellakseen tilanteestasi ja parhaasta mahdollisesta eteenpäin - olipa kyse sitten velkojen anteeksiantamisesta, laskun alentamisesta tai veden säästämisestä.

Laskusi nousee tässä kuussa (Kuva: PA)

Kannattaa myös rekisteröityä Priority Service -palveluun - jonka mukaan 410 000 ihmistä on oikeutettu.

halvat lomat 2018 uk

Tämä tarkoittaa sitä, että jos toimituksesi katkeaa, saat ensimmäisten joukossa pullovettä. Tämä on suunnattu sellaisille ihmisille kuin yksinhuoltajat ja vanhukset, joilla on vaikeuksia päästä jakelupisteeseen.

'Ensisijaisten palvelujen rekisterimme kuuluminen todella tarjoaa mielenrauhan monille haavoittuvassa tilanteessa oleville asiakkaille sekä heidän ystävilleen ja perheelleen', Macfarlane lisäsi.

'' Organisaatiot, joiden kanssa teemme yhteistyötä joka päivä haavoittuvassa tilanteessa olevien ihmisten kanssa, ovat siten parhaassa asemassa jakamaan rekisteriin merkitsemisen edut, ja voin iloisesti vahvistaa, että niiden määrä kasvaa päivä päivältä. ''

Lue lisää

Parhaat rahatarinat
Morrisons myy pääsiäismunia hintaan 25 p Lomautuspäivä vahvistettu KFC avaa jälleen 100 myymälää toimitettavaksi Supermarkettien toimitusoikeudet selitetty

Katso Myös: