Ranskan lipun lisääminen Facebook -profiilikuvaasi Nizzan terrori -iskun jälkeen

Hieno Terrori -Isku

Horoskooppi Huomenna

Viime vuonna Facebook antoi käyttäjille mahdollisuuden lisätä Ranskan lipun profiilikuviinsa



Ranskaa on järkyttänyt toinen tuhoisa terrori -isku, jossa ainakin 84 ihmistä on kuollut.



Viime yönä, kun ihmiset juhlivat Bastillen päivää Nizzan kaupungissa, mies ajoi kuorma -autoa väkijoukon läpi ja ampui ohjaamosta leikatessaan viattomia sivullisia - myös lapsia.



phil mitchell, älä tee tätä

Hashtagit #JeSuisNice ja #PrayForNice olivat trendejä Twitterissä tänä aamuna, kun ihmiset ympäri maailmaa yrittivät löytää keinon osoittaa solidaarisuutta Ranskaa ja uhreja kohtaan.

Se on tuonut mieleen kauheat muistot Pariisin viime vuoden marraskuun hyökkäyksistä, minkä jälkeen Facebookin käyttäjät muuttivat profiilikuvansa päällekkäin Tricolor -lipun kanssa.

Facebook ei näytä aktivoivan tätä ominaisuutta tänään, joten NEWSAM Online tarjoaa lukijoille mahdollisuuden muuttaa kuviaan alla olevan työkalun avulla, jos he haluavat tehdä niin.



miley cyrus fingers lavalla

Lähetä valokuva yllä olevien ohjeiden mukaisesti ja lataa se sitten Facebook -sivullesi tavalliseen tapaan.

tesco pääsiäismunat 2014

Ainakin 84 ihmistä kuoli ja kymmeniä loukkaantui, kun kuorma -auto tarkoituksellisesti ajoi väkijoukkoon ihmisiä, jotka juhlivat Bastillen päivää Nizzassa, Ranskassa 14. heinäkuuta 2016.



Poliisi ampui kuorma -auton kuljettajan, jonka nimi oli Mohamed Lahouaiej Bouhlel. Hänen ajoneuvostaan ​​löytyi aseita ja kranaatteja.

Lue lisää

Hieno terrori -isku
Hieno terrori -isku viimeksi Kuka on Mohamed Lahouaiej Bouhel? Hyvä video terrori -iskuista Terrori -iskussa kuoli 84 ihmistä

Katso Myös: