Kuinka hakea Kuka haluaa olla miljonääri, koska kilpailija voittaa miljoonan punnan palkinnon

Tv Uutiset

Horoskooppi Huomenna

Ensimmäinen kilpailija sitten vuoden 2006, joka voitti Kuka haluaa olla miljonäärin pääpalkinnon, sai elämänsä mullistavan summan perjantaina.



Tämä on ensimmäinen kerta, kun joku on voittanut sarjassa miljoonan punnan sen jälkeen, kun se palasi Jeremy Clarksonin isäntänä.



Voittoisa kilpailija Donald Fear on kuudes henkilö, joka on vastannut onnistuneesti kaikkiin 15 kysymykseen, jotka vaaditaan valtavien voittojen keräämiseen.



7 11 henkinen merkitys

Telfordin asukkaan menestys voi inspiroida muita hakemaan ja ottamaan haasteen vastaan.

Jos olet yksi niistä ihmisistä, jotka haluavat kokeilla sitä, sinun on tehtävä tämä.

Kuinka Kuka haluaa olla miljonääri toimii

Kilpailijoiden, jotka pääsevät TV -studioon, on vastattava 'nopein sormi ensin' -kierrokselle päästäkseen kuumalle istuimelle, jossa heidän on asetettava neljä vastausta kysymykseen oikeassa järjestyksessä.



Kuka haluaa olla miljonääri -kilpailija, joka heiluttaa ennen kuin kilpailee nopeimmin

Ennen kuin he pääsevät kuumalle istuimelle, Kuka haluaa olla miljonääri -kilpailijoiden on kilpailtava ensin nopeimmalla sormella (Kuva: ITV)

Henkilö, joka tekee sen nopeimmin, selviää.



Kerran tuolilla oleville kilpailijoille annetaan neljä pelastuslankaa, jotka auttavat heitä matkalla - perinteinen kysy yleisöltä, soita ystävälle ja 50:50 pelastuslinjoja on nyt täydennetty ask -isäntävaihtoehdolla, jossa Clarkson voi käyttää omaa tietoaan auttaa.

Kilpailijat voivat myös valita oman turvaverkonsa, kun he ovat vastanneet £ 1000 kysymyksen. Alkuperäisessä muodossa oli kiinteät turvaverkot 1000 ja 32 000 puntaa.

Kuinka olla Kuka haluaa miljonääriksi

Hakemukset nykyiseen sarjaan ovat päättyneet, koska jaksot tallennetaan etukäteen.

Jos kuitenkin luulet, että pystyt vastaamaan miljoonan punnan kysymykseen, niin sinä Voit hakea seuraavaa sarjaa 2. marraskuuta 2020 klo 23.59 asti .

ITV: n mukaan määräaikaa voidaan pidentää ilman ennakkoilmoitusta tuottajan harkinnan mukaan, ja hakijoiden on oltava vähintään 18 -vuotiaita.

Hakemuskaavake

1616 enkelinumeron merkitys

Tehdä niin, sinun on rekisteröidyttävä , joka sisältää nimesi, syntymäaikasi, sähköpostiosoitteesi ja salasanasi.

Rekisteröitymisen jälkeen sinun on siirryttävä hakemuslomakkeeseen ja annettava seuraavat tiedot:

  • Osoite
  • Ammatti ja aiemmat työpaikat
  • Historian kyseenalaistaminen
  • Harrastukset
  • Aiheet, joita voit käyttää pyytämällä isännän pelastusrengasta (autoilua lukuun ottamatta)
  • Mihin käyttäisit miljoonan punnan
  • Kaikki mitä olet voittanut aiemmin
  • Miten kuvailisit itseäsi
  • Jos olet ollut televisiossa tai hakenut ohjelmaa aiemmin
  • Sosiaalisen median kahvat
Jeremy Clarkson juhlii, kun Donald Fear voitti miljoona puntaa elokuvassa Kuka haluaa olla miljonääri

Donald Fearista tuli kuudes henkilö, joka voitti pääpalkinnon elokuvassa Kuka haluaa olla miljonääri (Kuva: Stellify Media)

Sinun on myös ladattava valokuva itsestäsi ja 30 sekunnin video, joka esittelee itsesi ja selittää, miksi sinut pitäisi valita esiintymään ohjelmassa.

Lomakkeen jälkeen sinun on annettava tiedot etnisestä taustastasi monimuotoisuuden seurantaa varten sekä mahdolliset rikostuomiot, kaikki muu, joka voi saada negatiivista julkisuutta tai sairauksia.

Ajoitettu monivalintakilpailu

Viimeinen vaihe on 20 kysymyksen tietokilpailu, joka vaikeutuu jokaisessa vaiheessa.

Lausunto sovelluksesta sanoo: Nämä ovat kaikki TYYPPI kysymyksiä, joita saattaisi esiintyä esityksessä, mutta mikään näistä ei näy ohjelmassa. Lue kysymykset ja vastaukset huolellisesti ja varmista, että olet vastannut niihin kaikkiin.

Vastausten googlaaminen tai ystävän avun pyytäminen katsotaan huijaukseksi ja hidastaa myös sinua. Aikasi otetaan huomioon.

Ajastin käynnistyy, kun napsautat Seuraava -painiketta, ja lähettämisen jälkeen et voi palata lomakkeeseen tai muuttaa vastauksiasi.

Onnea!

Katso Myös: