Budjetointilainojen toiminta - ja kuka voi saada korottoman 812 punnan laskujen maksamiseen

Edut

Horoskooppi Huomenna

Äkillinen tai odottamaton lasku riittää heittämään kenenkään talouden kaaokseen - ja se selittää usein, miksi monet ihmiset epätoivoisesti kääntyvät rahanhaltijoiden tai laittomien lainahaiden puoleen.



Jos olet kuitenkin pienituloinen ja saat tiettyjä etuja, voit ehkä vaatia yleisluottoa tai budjetointilainaa koskevaa ennakkomaksua, joka välttää sinut palkkapäivään asti.



Tämä on hallituksen tarjoama laina, ja se voi auttaa sinua maksamaan kotitaloustarvikkeita, vaatteita, vuokraa etukäteen, ylläpitoa, parannuksia tai kotisi turvallisuutta, matka-, hautauskuluja ja jopa lainoja, jotka on otettu edellä mainittuihin asioihin.



Olet oikeutettu budjetointilainaan vain, jos olet saanut tiettyjä etuja kuusi kuukautta-kuten tulotukea, tuloperusteista työnhakijalisää, tuloihin liittyvää työllisyys- ja tukilisää ja eläkelainaa.

Jos sinut on siirretty Universal Credit -eläkelainaan, kaikki sen lunastamiseen käytetty aika lasketaan mukaan kuuteen kuukauteen.

Et kuitenkaan voi saada budjetointilainaa, jos haet tällä hetkellä yleisluottoa (josta ennakkomaksut tulevat), olet lakossa tai olet jo velkaa yli 1 500 puntaa kriisilainoista ja budjetointilainoista.



Kuinka paljon voit saada

Pienin lainattava summa on 100 puntaa. Tämä nousee kuitenkin 348 puntaan, jos olet sinkku, 464 puntaan, jos sinulla on kumppani, ja 812 puntaan, jos sinä tai kumppanisi haet lapsilisää.

Kuinka paljon voit saada, riippuu siitä, voitko maksaa lainan takaisin, onko sinulla yli 1000 punnan säästöjä (2000 puntaa, jos sinä tai kumppanisi olet 63 -vuotias tai vanhempi) vai maksatko takaisin olemassa olevan budjetointilainan tai kriisilainan.



Kuinka se toimii?

Se on olennaisesti vaihtoehto universaaliluoton hakijoille ennakkomaksuille (Kuva: sekoita kuvia)

Budjetointilaina on korotonta, joten maksat vain lainasi takaisin.

Takaisinmaksut otetaan automaattisesti etuuksista. Palautettavat määrät perustuvat siihen, kuinka paljon hyötyä saat ja mihin sinulla on varaa.

joka voitti x factor 2018 uk

Laina on yleensä maksettava takaisin kahden vuoden (104 viikon) kuluessa.

Kuinka hakea apua

Jos täytät yllä olevat ehdot, voit hakea verkossa tai postitse. Sinun on käytettävä paperilomaketta, jos haet jonkun toisen puolesta.

Vaihtoehtoisesti voit selvittää, miten voit hae verkossa, täällä .

Kun olet hakenut, saat kirjeen, jossa kerrotaan, onko sinulle tarjottu lainaa 25 päivän kuluessa - jos se hyväksytään, sinun on allekirjoitettava ja palautettava sopimuskirje. Rahat talletetaan pankkiisi, rakennusyhteisöösi tai luottotili -tilillesi 12 päivän kuluessa.

Lue lisää

Parhaat rahatarinat
Morrisons myy pääsiäismunia hintaan 25 p Lomautuspäivä vahvistettu KFC avaa jälleen 100 myymälää toimitettavaksi Supermarkettien toimitusoikeudet selitetty

Katso Myös: