Kuinka Eurooppa voitti sen: ottelukohtaiset Ryder Cup 2012 -singltulokset

Golf

Horoskooppi Huomenna

Me teimme sen! Voittaja Euroopan joukkue(Kuva: GETTY)



Eurooppa kumosi Ryder Cupin odotukset hallitsemalla sinkkujen päivää ja säilyttäen pokaalin Amerikan maaperällä.



Neljä pistettä alaspäin viimeiseen päivään ja tarvitessaan kahdeksan pistettä mahdollisesta 12 tasapelistä, joka riittäisi riipumaan Ryder Cupiin, Euroopan mahdollisuudet näyttivät pieniltä.



Mutta kapteeni Jose Maria Olazabal lähetti vahvimmat pelaajat ensin - ja he saivat vauhdin, joka vei Euroopan joukkueen voittoon kaikkien aikojen parhaassa Ryder Cupissa.

kfc rakastan sinua pekoniburgeri

Näin he tekivät sen ...

Bubba Watson - Luke Donald



(Kuva: Getty)

Eurooppa tarvitsi Donaldin toimittamaan - ja hän teki sen tyylillä. Lähetetty ensin saadakseen puolueensa lentävään alkuun, hän otti ottelun haltuunsa pois päältä ja vain myöhäinen taistelu kielsi häneltä suuremman voiton.



EUROOPPA VOITTAA 2 & 1

Webb Simpson ja Ian Poulter

Poulter yksinkertaisesti kieltäytyi kaatamasta. Eurooppalainen talisman ei koskaan edennyt ennen 17. vihreää, mutta oli jälleen teräksinen mies, kun oli kyse uppoamisesta. Hämmästyttävä suoritus.

EUROOPPA VOITTAA 2

Keegan Bradley V Rory McIlroy

Valppaana: Rory McIlroy kohautti olkiaan (Kuva: Getty)

Myöhäinen saapuminen ei estänyt häntä, koska hän aloitti vakaasti. Bradley, joka oli lyömätön edellisillä retkillään tällä viikolla, osui tasolle 12. päivänä, mutta maailman voittoa ei evätä.

EUROOPPA VOITTAA 2 & 1

hullu koira jeremy kyle

Phil Mickelson ja Justin Rose

Todella Seve-kaltainen esitys englantilaisen kuoleman jälkeen. Hän upotti kahdeksan jalkaa pitääkseen ottelun hengissä 16. päivänä ja kaksi birdietä lopettamaan vasemmalle Mickelsonin - ja väkijoukon - kuorittuna.

EUROOPPA VOITTAA 1 YLÖS

Brandt Snedeker ja Paul Lawrie

Skotlantilainen veteraani oli vuorossa kolme ja ei koskaan näyttänyt siltä, ​​että FedEx Cup -mestari Snedeker olisi voinut palata otteluun, kun hän sinetöi voiton 15. päivänä saadakseen aikaan vaikuttavan iltapäivän työn.

EUROOPPA VOITTAA 5 & 3

Dustin Johnson ja Nicolas Colsaerts

Suurten lyöjien taistelussa amerikkalainen otti pisteen vahvalla maalilla sen jälkeen, kun belgialainen tulokas oli järjestänyt vahvan paluun tasoittaakseen ottelun voittamalla 12. ja 13. reiän.

USA VOITTAA 3 & 2

numeron 33 merkitys

Zach Johnson ja Graeme McDowell

Entinen US Open -mestari McDowell ei koskaan toipunut menettäessään kolme ensimmäisestä neljästä reiästä. Hän jatkoi kytkemistä pois, mutta Johnson piti hermonsa voittaakseen voiton 17. päivänä.

USA VOITTAA 2 & 1

Jim Furyk ja Sergio Garcia

Espanjalainen tähti Garcia keksi tavarat, kun sillä oli merkitystä jännittävän taistelun jälkeen. Furyk lähti eteenpäin 14. päivänä, mutta Garcia voitti kaksi viimeistä reikää peräkkäisten amerikkalaisten bogeysien ansiosta.

EUROOPPA VOITTAA 1 YLÖS

Jason Dufner vastaan ​​Peter Hanson

Yllätyspaketti Dufner hyökkäsi neljälle ylös kahdeksan reiän jälkeen, mutta ruotsalainen osui takaisin kolmen peräkkäisen reiän aikana ja vei sen viimeiseen reikään, ennen kuin Dufner lopulta vaati ansaitun pisteen.

USA WIN 2 UP

Matt Kuchar ja Lee Westwood

Viikon kamppailujen jälkeen Westwood vahvisti muotoaan sinkuissa. Hän ei koskaan jäänyt Kucharia vastaan ​​ja voitti 12., 13. ja 15. reiän pitämään eurooppalaisen vaunun pyörimässä. Karmea yritys.

EUROOPPA VOITTAA 3 & 2

Steve Stricker ja Martin Kaymer

(Kuva: Reuters)

Saksalainen on ollut täysin outo koko kauden, mutta osoittautui Euroopan ottelun voittajaksi hermostuneella par-putilla 18. päivänä, kun hän lähti eteenpäin 17. päivänä.

EUROOPPA VOITTAA 1 YLÖS

Tiger Woods - Francesco Molinari

dibleyn paikan kirkkoherra

Italialainen nousi kaksi, mutta Woods näytti olevan menossa voittoon, kun hän voitti 17. sijan.

OTSA PALASTETTU

SINGLES: USA 3.5 EUROOPPA 8.5

YLEISPISTE: USA 13,5 EUROOPPA 14,5

Katso Myös: