Kuinka (laillisesti) saada NUS -kortti, kun et ole opiskelija

Muut

Horoskooppi Huomenna

Yksi opiskelijan tärkeimmistä eduista (lukuun ottamatta nousua klo 15.00 joka päivä ja ketään silmää räpäyttämättä) on opiskelija-alennus.



Et koskaan voi saada tällaisia ​​alennuksia samalla määrällä merkkejä kuin NUS -kortin vilkkuminen. Päivä, jona se päättyy, on opiskelijalle surullinen päivä - se on täysihintaisen aikuiselämän alku.



MUTTA on olemassa ovela tapa saada NUS -kortti, vaikka et olisikaan opiskelija. Ja se on täysin laillista, voit vilkaista sitä täysin luottavaisin mielin ja saada alennusta ruoasta, ravintoloista, elokuvateattereista ja suosikkimuodibrändeistäsi.



Joten tässä on salaisuus, sinun täytyy vain tulla opiskelijaksi. Kuule nyt minut! Tämä ei tarkoita 9 000 punnan maksujen siirtämistä ja puhumista elämäsi muuttumisesta. Kyllä, sinun tarvitsee vain rekisteröityä 9 £: n kurssille verkossa.

Kuinka olla ikuinen opiskelija 9 puntaa vuodessa

Opiskelija käyttää kannettavaa tietokonetta yliopiston kirjastossa

Jos vain saisin alennukset ilman kaikkea ärsyttävää työtä ... (Kuva: Getty)

eCareers on verkkokoulutuksen tarjoaja, jolla on kursseja, kuten Microsoft Excel 2010 -verkkokoulutus, Apple- ja Android -sovellusten kehittäjäpaketti ja puutarhasuunnittelutodistus, ja kaikki eCareers -opiskelijat voivat saada NUS -opiskelija -alennuskortin.



Ongelmana on, että nämä kurssit ovat noin 200 puntaa, joten tässä on mitä teet, mene alennusten kaltaisille sivustoille ja löydä 97%: n alennus, kuten tämä Wowcherin kirjanpidon ja kirjanpidon kurssi, joka maksaa 9 puntaa , 26.4.2016 asti.

Nyt kun olet ostanut kurssin, olet virallisesti opiskelija ja voit hankkia itsellesi NUS -lisäkortti , joka maksaa 12 puntaa.



oxfordin sirkuksen metroaseman tapaus

Siirry sivun oikeaan yläkulmaan ja napsauta 'Osta NUS -lisäkorttisi nyt' ja täytä tietosi.

Kirjoita vain tavallinen sähköpostiosoitteesi (ei tarvitse olla opiskelija), täytä tietosi ja varmista, että käytät ylimääräiset 1 £ saadaksesi sen kotiisi, eCareers -pääkonttorin sijaan.

Kortti saapuu postissa pari päivää myöhemmin ja on voimassa vuoden.

Kannattaako siis ostaa?

Amazon on yksi yrityksistä, joka tarjoaa opiskelijoille rahaa

Tämän Wowcherin tarjouksen avulla NUS -kortin saaminen laillisesti maksaa sinulle yhteensä 22 puntaa. Joten sinun on punnittava, käytätkö alennuskorttia tarpeeksi rahat takaisin.

NUS -sivustolla on satoja mainostettuja tarjouksia ja vielä enemmän mahdollisuuksia säästää vain vilkaisemalla korttisi pubeissa ja pienissä kaupoissa ympäri Iso -Britanniaa.

Huipputarjouksia ovat:

  • 25% alennuksessa National Express
  • 25% alennusta opiskelijalippujen hinnoista ODEONissa
  • Ilmainen juustohampurilainen/Mayo -kana/McFlurry, kun ostat McDonald'sin lisäarvon aterian
  • 10% alennusta klo ASOS
  • 5% alennusta klo Amazon
  • 10% alennus osuuskunnasta (sisältää viinaa!)

  • 50% alennuksella Spotify Premium
  • Jopa 15% alennus Macista ja 4% iPadista osoitteessa Omena
  • 10% alennusta klo Superlääke
  • 20% pois Karen Millen

Voinko saada sopimuksen vain Wowcherista?

Nämä tarjoukset tulevat ja menevät päivittäisiin tarjoussivustoihin, joten jos päätät olla hankkimatta tätä tarjousta nyt, hyvä paikka tarkistaa ne on ns. kaupallinen . Etsi vain 'sähköinen ura' ja se etsii tarjouksia kaikista alennussivustoista ja voit valita halvimman (tai jopa sellaisen, jota saatat kiinnostaa opiskella).

Onko minun todella opittava kurssi?

Älä huoli, e-Careers ei aio lähettää kirjeitä kotiin huonon läsnäolon vuoksi. Sinun ei tarvitse tehdä mitään, kun olet rekisteröitynyt.

Mutta et koskaan tiedä, saatat huomata, että kirjanpito ja kirjanpito voivat olla uusi asiasi!

Katso Myös: