Kuinka saada halpa tai ilmainen Netflix- tai Amazon Prime Video -tilaus

Amazon

Horoskooppi Huomenna

Miljoonat Ison -Britannian kotitaloudet käyttävät Netflixiä tai Amazonia TV -suoratoistoon.

Miljoonat Ison -Britannian kotitaloudet käyttävät Netflixiä tai Amazonia TV -suoratoistoon.(Kuva: Bloomberg)



Rakastamme television suoratoistopalvelua Isossa -Britanniassa. Lukujen mukaan Lähetystoiminnan yleisötutkimuslautakunta (BARB) , noin 7,5 miljoonalla Yhdistyneen kuningaskunnan kotitaloudella oli Netflix tilaus vuoden 2017 kolmannella neljänneksellä, kun taas 3,84 miljoonaa tilaajaa Amazon Prime .



On selvää, että se, että voit juoda sarjan omalla ajallasi ilman, että sinun on sovitettava oma aikataulusi TV -kanavan aikatauluun, on vahva myyntivaltti.



Se, että Internetin nopeus on parantunut vain muutama vuosi sitten, auttaa myös.

Mutta kotitalouksien budjettien ollessa venytettyjä, suoratoistopalvelutilauksen liittäminen tavalliseen suoraveloitukseen voi olla hankalaa.

Joten kuinka voit hyötyä kahdesta suuresta rikkomatta pankkia?



Aloita ilmainen kuukausi

Sekä Amazon että Netflix tarjoavat uusille asiakkaille maistiaisen ilmaisen kuukauden ajan.

Sekä Amazon että Netflix tarjoavat uusille asiakkaille maistiaisen ilmaisen kuukauden ajan.

Uudet Netflix -asiakkaat nauttivat vakiona ilmaisesta kuukaudesta, jotta voit tuntea alustan - ja luultavasti koukkua sarjaan, kuten Kruunu tai Huimapäinen .



Kokeiluun rekisteröitymisen yhteydessä sinun on valittava jäsenyyssuunnitelma, johon siirryt kokeilun päätyttyä.

Joten jos et ole fani, muista peruuttaa tilaus ennen kuukauden loppua. Jos päätät jatkaa Netflixin käyttöä, sinulta veloitetaan kuukausittain.

Saat myös 30 päivän ilmaisen Amazon Prime Video -kokeilujakson. Voit käyttää tätä suoratoistopalvelun itsenäisenä kokeiluna tai sisällyttää sen kokeiluun koko Amazon Prime -palvelulle, joka sisältää yhden päivän toimitukset, rajoittamattoman valokuvien tallennustilan ja myös Amazonin musiikin suoratoistopalvelun käytön.

Ilmaisen kokeilun jälkeen voit jatkaa pelkällä videopalvelulla hintaan 5,99 puntaa kuukaudessa, Amazon Prime -jäsenyyden hintaan 7,99 puntaa kuukaudessa tai täysjäsenyyden vuodeksi hintaan 79 puntaa.

Mene vuosittain Amazonin kanssa

Jos käytät täydellisiä Amazon Prime -palvelun lisäetuja, kuten yhden päivän toimituksia, voit säästää menemällä vuoden jäsenyyteen.

Jos käytät täydellisiä Amazon Prime -palvelun lisäetuja, kuten yhden päivän toimituksia, voit säästää menemällä vuoden jäsenyyteen. (Kuva: PA Wire)

Jos todennäköisesti haluat Amazon Prime -jäsenyys pitkällä aikavälillä, on järkevää mennä vuosisuunnitelman sijaan maksaa kuukausittain.

Näin toimimalla saat käytännössä kaksi kuukautta ilmaiseksi joka vuosi.

Toisaalta, jos haluat vain videon suoratoiston etkä välitä yhden päivän toimituksista, on järkevää pitää kiinni vain video-jäsenyydestä, koska se toimii halvemmalla kuin vuotuinen Prime-jäsenyys.

Lue lisää

Amazonin tarjoukset ja vinkit
Amazon Prime Early Prime Day -tarjoukset Milloin on Amazon Prime Day? Amazon Prime -opiskelija

Valitse oikea Netflix -suunnitelma

Jos aiot katsella Netflixiä vain yhdellä näytöllä kerrallaan, säästä rahaa siirtymällä Basic -suunnitelmaan.

Jos aiot katsella Netflixiä vain yhdellä näytöllä kerrallaan, säästä rahaa siirtymällä Basic -suunnitelmaan. (Kuva: AFP)

Netflix tarjoaa käyttäjille kolme eri suunnitelmaa: Basic, Standard ja Premium.

Kuten nimestä voi päätellä, Premium on kattavin paketti, jossa on teräväpiirto (HD) ja Ultra HD, ja voit katsella neljältä eri näytöltä samanaikaisesti, joten se on hyvä veto perheille. Se maksaa 9,99 puntaa kuukaudessa.

Standard -jäsenyydessä on HD, mutta ei Ultra HD, ja voit käyttää vain kahta eri näyttöä samanaikaisesti. Tämä maksaa 7,99 puntaa kuukaudessa.

Lopuksi on Basic, joka maksaa 5,99 puntaa. Tarjolla ei ole HD- tai Ultra HD -tekniikkaa, ja suoratoistoon voi käyttää vain yhtä näyttöä.

Vaihda mobiilisopimusta

Ota O2 -tariffi suurella dataväylällä ja saat ilmaisen Netflix -tilauksen.

Ota O2 -tariffi suurella dataväylällä ja saat ilmaisen Netflix -tilauksen. (Kuva: Getty)

Siirry tiettyihin tariffeihin painikkeella O2 ja voit nauttia kuuden tai 12 kuukauden Netflix-tilauksesta lisäetuna.

Huomaa, että nämä ovat suuria tariffeja sisältäviä tariffeja, joten ne eivät välttämättä sovi kaikille.

Kuuden kuukauden Netflix-tilauksen sisältävät tariffit ovat:

  • O2 Päivitä matkapuhelinmaksu 15 Gt kuukausikorvauksella
  • Vain sim-12 kuukauden mobiilimaksut ja 18 Gt kuukausikorvaus
  • Tablet -hinta 5 Gt: n kuukausierällä
  • Pocket hotspot- ja dongle -tariffit 18 Gt kuukausikorvauksella

Siirry mobiilitariffiin 25 Gt: n korvauksella ja nauti koko vuoden Netflix -tilauksesta.

Jos olet jo Netflix -asiakas, lahja hyvitetään tilillesi.

Lue lisää

Uudet työkalut tekevät sinusta rikkaamman
Ilmainen tietokilpailusovellus, joka maksaa 7500 puntaa 9 uskomatonta matkarahasovellusta 10 ilmaista sovellusta, jotka voivat säästää 100 puntaa Jaa tavarasi ja ansaitse vakavaa rahaa

Hae lahjakortti

On myös syytä muistaa, että voit maksaa Netflix -jäsenyydestä lahjakortilla.

Nämä ovat yleensä myynnissä supermarketeissa ja Saappaat , joten jos olet jumissa siitä, mitä sinun pitäisi pyytää syntymäpäivänä tai joululahjana, voit aina ehdottaa lahjakorttia. Ollaksemme rehellisiä, saat siitä enemmän iloa kuin vielä yksi pari iffy -sukkia.

Vaikka Amazon -lahjakortteja on saatavana, niitä voidaan käyttää vain erillisten elokuvien tai TV -ohjelmien ostamiseen Amazon Prime Video -palvelusta - pohjimmiltaan uusiin, joita ei ole vielä lisätty palveluun - eikä koko jäsenyyteen.

Kannattaa pitää silmällä Zeekin verkkosivusto , jonka avulla käyttäjät voivat ostaa ja myydä ei -toivottuja lahjakortteja. Se on aina suosittu joulun aikaan, ja voit ehkä saada lahjakortin alennuksella.

paula yates hautajaiset kuvat

Huomaa vain, että Netflix- ja Amazon -lahjakortit ovat erittäin kysyttyjä - niitä ei ole saatavilla kirjoittamishetkellä, toisin kuin esimerkiksi iTunes, jonka voit tällä hetkellä lunastaa 25 punnan kupongin hintaan 23,80 puntaa ja 50 euron arvoisen kupongin hintaan 47 puntaa tai 100 euron lahjakortti, jonka arvo on 94 puntaa.

Mene takaisin kouluun

Opiskelijat nauttivat Amazon Studentin massiivisesta kuuden kuukauden ilmaisesta kokeilusta, joka sisältää Prime Videon.

Opiskelijat nauttivat Amazon Studentin massiivisesta kuuden kuukauden ilmaisesta kokeilusta, joka sisältää Prime Videon. (Kuva: Getty)

Opiskelijat voivat nauttia vielä halvemmasta Prime -sopimuksesta Pääopiskelija maksaa vain 3,99 puntaa kuukaudessa. Lisäksi voit hyödyntää massiivista kuuden kuukauden ilmaista kokeilujaksoa, joka sisältää Prime Video -palvelun.

Sinun on kuitenkin todistettava olevasi opiskelija hyötyäksesi siitä joko rekisteröitymällä .ac.uk -sähköpostiosoitteella tai lähettämällä Amazon -todistus ilmoittautumisesta.

Katso Myös: