Kuinka saat ilmaisia ​​kauneus- ja vanhemmuustuotteita Bootsista, M&S: stä ja Tescosta rekisteröitymällä tarkistamaan ne

Säästää Rahaa

Horoskooppi Huomenna

Ilmaista tavaraa! (Tähän ei liity pankin ryöstöä)



Ei ole mitään parempaa kuin ilmaistarjous - varsinkin suurista tuotenimistä.



Mutta on olemassa tapa saada käsiinsä tuotteet ilmaiseksi (ja joskus myös saada luksusta luksuksesta!), Ja sinun on ilo tietää, että siihen ei liity rikollista.



Monet vähittäiskauppiaat lähettävät mielellään tuotteitaan ilmaiseksi vastineeksi rehellisistä arvosteluista - ja useimmiten sinun tarvitsee vain rekisteröityä.

Olemme siis keränneet joitain suosituimpia jälleenmyyjiä ja verkkosivustoja, joille voit rekisteröityä ilmaistarjouksiksi, vastineeksi niiden aidosta arvostelusta.

Jos sinulla on aikaa jättää heille todellinen arvostelu - kannattaa rekisteröityä (Kuva: Getty)



Useimmissa tapauksissa siihen liittyy vain yksinkertainen rekisteröityminen, mutta älä oleta, että kun olet rekisteröitynyt, saat uuden ilmaistarjouksen joka päivä, koska valitettavasti tämä on kaukana tapauksesta.

Koska testattavia tuotteita on saatavilla vain rajoitettu määrä kuukausittain, sinun on varmistettava, että vastaat nopeasti.



Ja jos sinut valitaan, suosittelemme aina jättämään nopean ja rehellisen arvostelun varmistaaksesi, että sinut valitaan todennäköisemmin seuraavalla kerralla. Jos haluat lisätietoja siitä, miten kaikki toimii, siirry osoitteeseen MoneySavingExpertin täydellinen opas tuotesivustoille.

Mukana on paljon kauneusbrändejä (Kuva: iStockphoto)

Tuotteiden testaamista varten luotujen verkkosivustojen lisäksi jotkin vähittäiskauppiaat tarjoavat mahdollisuuden myös omilla tuotemerkkisivustoillaan, kuten Elemis , Philips , L & Oreal ja Saippua ja kunnia, jotka kaikki etsivät tällä hetkellä testaajia.

Tesco

Tesco Supermarket

Tescolla on siihen erillinen verkkosivusto (Kuva: Getty)

Tesco Clubcardin haltijat voivat tilata ilmaisia ​​tuotteita Tescon kotipaneelit lähteä liikkeelle palautetta vastaan.

Ja se ei ole vain ilmaisia ​​tuotteita, joihin pääset käsiksi! Kiitos, että käytit aikaa arvostelusi antamiseen, Tesco palkitsee sinut myös pisteillä.

tescon polttoainetarjous 2018

Ja kun olet ansainnut itsellesi 50 pistettä, sinulle lähetetään 10 £ Bonus Bond -kuponki, jonka voit sitten käyttää jälleenmyyjillä, kuten Saappaat ja Argus.

Saappaat, M&S ja The Body Shop

Jotkut sivustot isännöivät useiden eri merkkien arvostelutuotteita (Kuva: Bloomberg)

Verkkosivusto nimeltään Napsautukset -tutkimus tarjoaa ilmaisia ​​kauneus- ja ruoka- ja juomatuotteita

Ja se ei ole mikä tahansa vanha tat, kuten se haluaa Liz Earle, Sanctuary Spa, NEITI, Body Shop ja Saappaat kaikki käyttävät sivustoa tuotearvosteluihinsa, mikä tarkoittaa, että saatat päästä käsiksi joihinkin erittäin kalliisiin tuotteisiin.

Se jakoi ilmeisesti yli 100 000 tuotetta viime vuonna, vaikka siihen on jo rekisteröitynyt yli puoli miljoonaa ihmistä ympäri maailmaa, joten älä aseta sydäntäsi kokonaan uudelle meikkipussille kerralla.

Clicks Research toimii myös pistejärjestelmällä, joka saa yleensä 25–200 pistettä kyselyä kohden, ja kun olet ansainnut 2 500, voit vaihtaa sen 25 puntaan käteisellä.

Ainoa vaatimus on, että olet yli 18 -vuotias.

Ilmaiset näytteet sinulle ja ystävillesi

Kissa syö kulhosta

Lemmikkieläinten ruoka voi olla kallista - mutta saatat pystyä nauttimaan joitain pakkauksia ilmaiseksi (Kuva: Getty Images)

Trnd tarjoavat sekä ruokaa että juomaa ja kauneudenhoitotuotteita, kuten Batiste -kuivashampoo, Irn Bru ja kissanruoka I AMs.

Parasta Trndissa on, että kun olet rekisteröitynyt ja sinulle on määritetty tuote, saat anteliaan aloituspakkauksen, joka sisältää kyseessä olevan tuotteen sekä bonenäytteitä ystävillesi ja perheellesi. Se on win-win-tilanne.

Ilmaiset vanhemmuuden tuotteet

vauva

Pelaa korttisi oikein ja saat ilmaisia ​​vauvapalasia sekä 100 £: n Amazon -kupongin

Vastineeksi arvosteluista vanhemmuussivusto MadeForMums jakavat vapaita leluja ja vauvantarvikkeita, joiden avulla käyttäjät voivat tiedottaa parhaista vauvojen ja taaperoiden tuotteista.

Jos jätät merkittävästi hyödyllisen arvostelun, voit osallistua myös arvontaan voittaaksesi a 100 £ Amazon -kuponki.

Mukaan Rahansäästävä asiantuntija, Joitakin aiemmin lähetettyjä suosituimpia tuotteita ovat lasten aurinkolasit, Braun-lämpömittari ja Fisher-Price-toimintakeskus.

Lue lisää

Löydä lisää ilmaistarjouksia ....
KFC jakaa ilmaista teetä Ilmaiset syntymäpäiväherkut 10 tapaa saada ilmaisia ​​juomia Syö ravintolaruoat ilmaiseksi

Ylellinen meikki ja kylpytuotteet

Alba Science on hyvä kosmetiikan ja hygieniatuotteiden valmistuksessa (Kuva: Getty Images)

Shampoot, voiteet ja öljyt kannattaa allekirjoittaa Alba Science.

Vastineeksi heidän ylellisyystuotteistaan ​​sinun on julkaistava rehellinen arvostelu verkkosivustollaan, ja nykyiset kokeilut ovat saatavilla, mukaan lukien kasvonaamarit, peitevoiteet ja meikkivoiteet.

Alba Sciencen sinun on sovittava eri yleisöluokkiin, joihin jokainen tuote on suunnattu, kuten 18–40-vuotias nainen, jota monet meikkituotteet edellyttävät.

Ilmainen Maybelline ja Rimmel fake tan

Nainen käyttää Spray Tania

Toluna -tuotearvostelut ovat harvinaisia ​​- mutta silti mahdollisesti huomion arvoisia (Kuva: Getty)

Vaikka se on enimmäkseen kyselypaikka, Toluna lähettää myös ajoittain tuotetestauspyyntöjä, mukaan lukien suosittuja high street -tuotteita, kuten L & Oreal-meikkiä, Maybelline BB -voiteita ja Rimmelin itseruskettavaa voidetta.

Tileille voi rekisteröityä ilmaiseksi, ja kun olet rekisteröitynyt, voit valita testattavien tuotteiden valikoimasta - vaikka tällä hetkellä se on melko rajallinen.

Katso Myös: