Kuinka hankkia liput Britain's Got Talent 2018 -esityksiin - tässä on milloin ja missä hakea

Julkkis Uutiset

Horoskooppi Huomenna

(Kuva: ITV)



9/11 ruumiit

Britain's Got Talent on vihdoin palannut näytöillemme 14. huhtikuuta, ja fanit voivat virittää sen klo 20.00 ITV: ssä seuraamaan seuraavaa onnekasta koehenkilöä.



Mutta jos haluat katsoa sen tapahtuvan, voit saada lippuja live -esityksiin tällä tavalla.



Tämä on tilaisuutesi nähdä seuraava iso asia ennen kuin se saavuttaa suuren ajan, joten älä odota. Liput ovat ilmaisia, mutta sinun on asetettava hälytys, jos haluat saada ne.

Muusikko Tokio Myers voitti BGT: n vuonna 2017 (Kuva: Syco/Thames/Dymond)

june ja leon suojalasilaatikko

Lippuja saa osoitteesta Suosionosoitusten kauppa mutta he eivät ole ilmoittaneet, kun äänestys alkaa. Voit kuitenkin ilmoittaudu & apos; Keep Me Posted -palveluun & apos ;, joka antaa sinulle nyökkäyksen, kun sinulla on mahdollisuus saada lippuja uudelleen.



Paikka on vielä vahvistamatta, ja sinun on oltava yli 12 -vuotias, jotta voit osallistua live -esityksiin.

Tällä hetkellä Suosionosoitusten kauppa sanoo vain & apos; tulossa & apos; joten odotamme sen olevan mikä tahansa päivä nyt.



Ant McPartlin ei isännä Britannian Got Talentia tänä vuonna (Kuva: ITV)

Esitys alkaa katselmoinnilla kaikkialla Yhdistyneessä kuningaskunnassa ennen kuin onnekkaat viimeiset valitut teot tukahdutetaan live -esityksissä.

Tänä vuonna kaikki neljä viime vuoden tuomaria ovat palanneet - jos se ei ole rikki, älä korjaa sitä - ja niihin kuuluvat Alesha Dixon, Amanda Holden, David Walliams ja Simon Cowell.

Valitettavasti näyttää siltä, ​​että Dec esittelee live -esitykset ilman Antia tänä vuonna, kun taas Ant jatkaa hoitoaan kuntoutuksessa rattijuopumuksen jälkeen.

kuinka pitkä peto on

Katso Myös: