Kuinka saada selaimesi etsimään sinulle tarjouksia - äläkä koskaan menetä alennusta uudelleen

Säästää Rahaa

Horoskooppi Huomenna

25-29 vuotta, saavutettavuus, aasialainen etnisyys, brasilialainen etnisyys, ostaminen, arkivaatteet, valkoihoinen, värikuva, kauppa, yhteys, kuluttaja, nykyaikainen, mukavuus, kopiointi, luotto, luottokortti, ristijalkainen, päivä, maksukortti, perhe-elämä, sähköinen kaupankäynti, nautinto, Rahoitus, näkymä edestä, pitäminen, sisällä, internet, kannettava tietokone, latinalaisamerikkalainen ja latinalaisamerikkalainen etnisyys, vapaa-, elämäntapa, olohuone, Lontoo, näköinen, katse alas, sekarotuinen henkilö, yksi henkilö, yksi vain nuori nainen, verkossa, tilaaminen, maksaminen, laskujen maksaminen, ihmiset, henkilökohtainen talous, valokuvaus, osto, lukeminen, jälleenmyynti, ostaja, ostokset, istuva, hymyilevä, sohva, menot, tekniikka, kolmen neljänneksen pituus, Yhdistynyt kuningaskunta, kannettavan tietokoneen käyttö, pystysuora, langaton tekniikka, nainen, nuori aikuinen

Hän säästti juuri 40 puntaa - ilman, että tarvitsi kupongia



Ajat, jolloin ostajat joutuivat troolaamaan Internetiä löytääkseen erikoistarjouksia tai alennuskoodeja, ovat takanamme: Uudet Internet-selainlaajennukset tai ”lisäosat” tekevät nyt edullisia metsästäjien työtä.



Aloittamattomille verkkoselaimet ovat ohjelmistoja, joita käytämme Internetin selaamiseen ja etsimiseen. Google Chrome, Microsoft Edge, Opera, Safari, Internet Explorer ja Firefox ovat kaikki selaimet.



Selainlaajennukset tai lisäosat ovat pieniä ohjelmia, joita voit ladata lisätäksesi uusia ominaisuuksia selaimeesi. Saatavilla olevat laajennukset vaihtelevat käyttämäsi selaimen mukaan, ja Firefoxilla ja Chromella on yleensä eniten vaihtoehtoja.

parhaat matkatoimistot uk

Asiantuntevat ostajat käyttävät jo kuponkeja tai alennuskoodeja. Nämä koodit syötetään yleensä sivuston kassasivun mainoslaatikkoon saadaksesi rahaa ostoksesta tai ilmaisesta toimituksesta.

Sivustot kuten Quidco.com , VoucherCodes.co.uk ja Tbseen.com luettelo tarjolla olevista koodeista - mutta ongelmana on, että näiden sivustojen troolaaminen voi viedä aikaa löytääkseen parhaan saatavilla olevan alennuskoodin.



Selaimen etsiminen

Liikemies käyttää tietokoneen hiirtä ja kirjoittaa kannettavalle tietokoneelle

Liikemies käyttää tietokoneen hiirtä ja kirjoittaa kannettavalle tietokoneelle (Kuva: Getty)

Tämä on missä selainlaajennuspussi tulee sisään - se etsii koodit puolestasi. Se lanseerattiin syyskuussa 2016, ja sillä on jo yli 10000 käyttäjää ja se kattaa noin 3000 ostosivustoa.



Pouch toimii seuraavasti: Ostajat lataavat Pouchin Google Chromeen (se tulee Firefoxin käyttäjien saataville helmikuussa) ja he näkevät sitten pussi -kuvakkeen selaimen oikeassa yläkulmassa.

murha blackpool express -katsauksessa

Jos napsautat pussi -kuvaketta jälleenmyyjän verkkosivustolla, se näyttää kaikki kyseisen sivuston käytettävissä olevat kuponkikoodit.

Esimerkiksi kirjoitettaessa sillä oli 12 kuponkikoodia Gap.co.uk . Käyttäjät napsauttavat haluamaansa koodia, kuten 30%: n alennusta täyden hinnan tyyleistä, ja koodi kopioidaan ja on valmis liitettäväksi kassalla olevaan laatikkoon.

Perustimme Pouchin, koska on yksinkertaisesti liian vaikeaa ja turhauttavaa löytää ja lunastaa kelvollisia kuponkikoodeja, sanoi Pouchin markkinointijohtaja Ben Corrigan.

Tekniikkamme tunnistaa verkkosivuston, jolla käyttäjä on, ja ilmoittaa sitten varovasti heille, jos meillä on kyseiselle verkkosivustolle voimassa oleva kuponkikoodi. Jos käyttäjä jatkaa ostamista, jälleenmyyjä maksaa meille pienen palkkion myynnin muuntamisesta.

Ei ainoa

Ei enää kuponkien metsästystä (Kuva: Getty)

Kupongit kassalla toimii samalla tavalla. Kun tarkistat ostoksia verkkosivustolla, lisäosa etsii internetistä kuponkikoodeja, joita voidaan käyttää tilaukseesi. Se toimii Internet Explorerin, Firefoxin, Chromen ja Safarin kanssa.

GoComparen Deal Finder (joka toimii Chromen kanssa) auttaa ostajia löytämään parhaan tarjouksen tietyistä tuotteista valitsemassaan supermarketissa. Se osoittaa, onko parempi ostaa yksittäisiä paketteja tai monipaketteja vai isompia tai pienempiä tuotteita.

Esimerkiksi Tescossa 180 g Philadelphia Originalia maksaa 1,85 puntaa. Mutta 280 gramman paketti samaa pehmeää juustoa maksaa 1,20 puntaa - säästät 65 p ja saat 100 g enemmän juustoa.

Jos ostat Asdasta 75 p: n 400 g: n leivän Kingsmill Tasty Medium -täysjyväleipää, Deal Finder korostaa sitä, että voit ostaa 800 g: n leivän hintaan 95 p - vain 20 p enemmän, mutta kaksinkertainen määrä leipää.

fury vs schwarz time

Lue lisää

Leikkaa supermarketisi lasku
Parhaat kanta -asiakasohjelmat rekisteröitymiseen 17 ruokaa, joita et tiennyt, että voit pakastaa Kuinka ruokin perhettäni 5 eurolla aterian Supermarkettitarjoukset

Ostoksen tulevaisuus

Pian jääkaappisi voi löytää halvimman voin ja tilata sen heti, kun se on vähissä

Selainlaajennukset ovat loistava tapa varmistaa, että saat parhaat tarjoukset joka kerta, kun teet ostoksia, sanoi talous- ja ostosasiantuntija Victoria Leyton.

On nyt niin monia tapoja säästää rahaa, että palveluiden hankkiminen ja tarjousten etsiminen voi tuntua liialliselta vaivalta, mutta lataamalla nämä yksinkertaiset työkalut istumaan Internet -selaimellasi varmistat, että saat aina ilmoituksen.

Toinen selainlaajennus, Näkymätön käsi (joka toimii Firefoxilla, Chromella ja Safarilla) löytää automaattisesti halvimman hinnan ostoksista, lennoista, hotelleista ja vuokra -autoista.

fa cupin finaalikanava

Se tarjoaa avattavan valikon, josta näet kilpailevilla sivustoilla katselemasi tuotteen hinnat, ja voit napsauttaa suoraan kilpailevan verkkosivuston asianomaiselle sivulle.

Aina kun tämä johtaa myyntiin, jälleenmyyjä maksaa InvisibleHandille pienen provision.

Lue lisää

Järjestelmän voittaneiden matkagenien salaisuudet
Perhe matkustaa ympäri maailmaa ilmaiseksi Matkusta ilman, että rahat loppuvat koskaan Mies, joka sai 40 000 punnan lennon 200 £: lla Olen käynyt 125 maassa 10 puntaa päivässä

Katso Myös: