Kuinka Hiccup -tytöstä tuli tappaja - teini, joka löysi mainetta kroonisessa tilassa, houkutteli miehen kuolemaan

Tv Uutiset

Horoskooppi Huomenna

Nykyään näyttää siltä, ​​että kaikki todella saavat 15 minuutin mainetta. Mutta Jennifer Mee on kokenut mainetta ja kunniaa yhtä paljon - ja huomannut, että he eivät pelaa helposti yhdessä.



Jennifer oli tavallinen lapsi, 15-vuotias tytär tarjoilijana ja etuja saava isäpuoli, kun hän tuli tunnetuksi-kaikesta-hikkauksesta.



Kuulostaa hauskalta. Mutta hikkaamisesta 50 kertaa minuutissa, kuten Jennifer teki hallitsemattomasti viisi viikkoa, tuli nopeasti ongelma.



Hän kokeili kaikkea, kampikameroista lääkintäasiantuntijoihin, hypnotisoijaan ja akupunktuuriin - kunnes hikka lopulta pysähtyi itsestään.

Jennifer Mee Lowellin vankilassa Ocalassa (Kuva: ITV)

Jennifer saavutti maailmanlaajuisen maineen kroonisten hikkaansa kautta



Siihen mennessä Jennifer oli esiintynyt chat -esityksissä ympäri Yhdysvaltoja ja maailmaa.

Kotoaan Pietarista Floridasta - kaikkialta Euroopasta itään ja Japanista länteen - hänet tunnettiin nimellä The Hiccup Girl.



Kolme vuotta myöhemmin, vuonna 2010, kerran kuuluisa Mee oli pudonnut huonoon erään.

Hän tapasi opiskelijan Shannon Griffinin, 22, verkossa - ja viikkoa myöhemmin houkutteli hänet hylättyyn taloon teeskennellen marihuanan ostamista.

jalkafetissi/kuvat

Siellä hänen poikaystävänsä ja kotitoverinsa ryöstivät hänet aseella. Shannon kamppaili parin kanssa - ja häntä ammuttiin neljä kertaa rintaan ja hän kuoli kujalla.

Mee tapasi opiskelijan Shannon Griffinin, 22, verkossa - ja viikkoa myöhemmin houkutteli hänet kuolemaan

Mee, silloin 18 -vuotias, ei ollut paikalla ja väittää, ettei hän tiennyt, että hänen ystävillään oli ase. Mutta Floridan lain mukaan hänet todettiin syylliseksi ensimmäisen asteen murhaan, koska hän oli järjestänyt ryöstön.

Piers Morgan, joka on tutkinut tapausta ITV -sarjassaan Killer Women, vietti aikaa Meen kanssa.

Hän paljastaa: Kaikista naisista, joita haastattelin tätä sarjaa varten, Mee oli se, jota kohtaan tunsin eniten myötätuntoa.

Ei rikoksen vuoksi, jonka hän auttoi tekemään, vaan siitä, että hänen elämänsä käänsi ylösalaisin hirvittävistä kroonisista hikoista, jotka tekivät hänestä lyhyen ajan maailmanlaajuisen julkkiksen.

Tämä kauhea ahdinko ja sitä seurannut flirttailu kuuluisuuden kanssa vahingoittivat hänen koulunkäyntiään ja kotielämäänsä - ja lähettivät hänet polulle ei -toivottuun seuraan, pikkurikokseen ja lopulta murhaan.

numeron 1111 merkitys

Mee tapasi Piers Morganin Killer Women -sarjassaan (Kuva: ITV)

Ilman hikoja hän ei varmasti olisi koskaan eksynyt tuohon toiseen, pimeämpään elämään.

Mutta ei vain hänen elämänsä - tai hänen uhrinsa - tuhoutui.

Morgan sanoo: Haastatteluni hänen kanssaan oli hyvin surullinen, mutta haastatteluni hänen köyhän äitinsä ja pikkusiskojensa kanssa oli täysin sydäntäsärkevä.

scifi-joulupusero

Niin monta elämää on tuhonnut tyhmän hulluuden hetken.

Jennifer yritti teeskennellä sitkeyttä, kun tapasin hänet vankilassa - mutta katsoin hänen silmiin ja näin pelästyneen nuoren naisen, joka tiesi, että hän oli tuhonnut hänen elämänsä ja halusi epätoivoisesti toisen mahdollisuuden todistaa, ettei hän ole paha tappaja, jonka kaikki luulevat olevansa.

Meen tapaus jakoi Amerikan. Hän oli jälleen kerran keskusteluohjelmien ja uutisohjelmien keskipiste.

Kaksi miestä, joiden kanssa Mee asui - hänen poikaystävänsä Lamont Newton ja hänen ystävänsä Laron Raiford - ryöstivät Shannonilta vain 50 dollaria ennen kuin hän kamppaili ja kuoli.

Mee asui poikaystävänsä Lamont Newtonin kanssa, joka tappoi Shannonin

Mee lähti lenkille kahden tappajan kanssa. Mutta Shannonin lompakko ja avaimet löytyivät hänen asunnostaan, sormenjäljet ​​hänen ajokortistaan.

Floridan lain mukaan joku, joka osallistuu kuolemaan johtavaan ryöstöön, voidaan edelleen tuomita elinkautiseen vankeuteen ilman ehdonalaista ehtoa, vaikka hän ei painanut liipaisinta.

Syyskuussa 2013 tuomioistuin kuuli tallenteen puhelusta, jonka Mee kävi äitinsä kanssa tunteja pidätyksen jälkeen. En tappanut ketään, hän sanoi. Laitoin kaiken valmiiksi… kaikki meni pieleen, äiti. Se meni alamäkeen, kun kaikki tapahtui, äiti.

Hikka -tappaja oli yskänyt. Hänen tunnustuksensa siitä, että hän asetti kaiken valmiiksi, uskotaan olleen keskeinen tekijä tuomariston syyllisessä tuomiossa, jonka saavuttaminen kesti vain neljä tuntia.

Syyttäjä Jan Olney tiivisti asian: Tähtitodistajamme on Jennifer Mee.

Laron Raiford tappoi yhdessä Lamont Newtonin kanssa Shannonin

Muistaen hetken Mee sanoo: Ainoa asia, jonka muistan, on kääntyminen ympäri ja katsominen äitiini. Tiesin siellä ja sitten elämäni oli ohi.

de light man utd

Morgan selittää: Amerikka tarttui niin sanotun Hiccup Girl -tapaukseen. Mikä Amerikkaa kiehtoi tämä peruskysymys: vaikka Jennifer ei painanut liipaisinta, oliko tämä näennäisesti viaton teini tietoisesti houkutellut miehen kuolemaan?

Morgan myöntää olevansa huolestunut siitä, että Mee ei todennäköisesti koskaan vapaudu, vaikka hän ei koskaan painanut liipaisinta, ei ollut paikalla, kun se tapahtui, eikä tiennyt, että Shannon tapetaan.

Hän sanoo: Jennifer ei tiennyt, että hänen kahdella toiveikkaalla gangsteri -kaverillaan oli ase, ja ajatteli, että he vain raivostavat tätä kaveria hieman.

Shannon Griffiniltä ryöstettiin vain 50 dollaria ennen kuin hän kamppaili ja kuoli

Hän oli puolen kilometrin päässä, kun ase ammuttiin. Mutta koska hän houkutteli hänet, hänet todettiin yhtä syylliseksi kuin muut hänen kuolemassaan. Tämän seurauksena hän ei koskaan tule ulos vankilasta - mikä vaikuttaa uskomattoman lohikäärmeeltä. Isossa -Britanniassa hän palvelisi alle seitsemän tai kahdeksan vuotta vastaavassa tilanteessa.

Morgan paljastaa myös, että se oli Meen aikaisempi maine - vaikkakin vaarattomia - joka saattoi palata puremaan häntä.

Hän sanoo: Hänen asianajajansa sanoi minulle, että hän olisi voinut tehdä noin kymmenen vuoden valitusasian vastineeksi siitä, että hän todistaisi muita vastaan ​​- ellei hän olisi ollut surullisen kuuluisa 'Hiccup Girl'.

Syyttäjä halusi olla esimerkki hänen 'tunnettavuutensa' vuoksi.

mitä 1113 tarkoittaa

Puhuessaan Morganille Lowellin vankilasta Floridassa Mee myöntää nyt uskovansa ansaitsevansa ankaran rangaistuksen. Hän sanoo hänelle: En koe, että minua pitäisi kutsua murhaajaksi, ei. Tuntuuko minusta siltä, ​​että minun olisi pitänyt saada aika vankilassa? Joo. Ajan määrä? Ei.

Mutta sitten kun todella istut ja annat sen vaeltaa mielessäsi, joskus minäkin - koska hän ei koskaan voi nähdä elämäänsä.

En minä vetänyt liipaisinta, mutta olen yhtä syyllinen. Mutta en ole tämä ”kylmäsydäminen tappaja”, josta jotkut ihmiset pitävät minua.

Kun hän astui ensimmäisen kerran telkien taakse tuomittuna tappajana, hänen outo menneisyytensä palasi kummittelemaan Meeen.

Hän sanoo: Kun tulin ensimmäistä kertaa tämän yhdisteen pariin, eräs nainen kertoi minulle: ’Etkö sinä ole Hikka Tappaja?’ Katsoin vain häntä ja jatkoin matkaa… koska ei ole mitään perusteltavaa, mitä sinä yönä tapahtui. Meen äiti Rachel yrittää edelleen ymmärtää. Hän sanoo: Kuulla, että hän on mennyt vankilaan loppuelämänsä aikana 20 -vuotiaana - se on kuin menettäisi lapsesi.

Jennifer yksin ei olisi koskaan tehnyt mitään tällaista.

Kysyttäessä omia johtopäätöksiään Morgan sanoo: Jennifer teki erittäin pahaa, mutta en usko, että hän tiesi, että hänen ystävillään oli ase. Mutta olen surullisempi kuolleen nuoren miehen puolesta.

Hän olisi edelleen elossa, jos hän ei olisi tavannut Jennifer Meetä sosiaalisessa mediassa. Se on järkyttävä tarina aikamme.

Katso Myös: