Kuinka voitin 9000 punnan eläinlääkärin laskun - ja kaikkien omistajien vaarat

Eläimet

Horoskooppi Huomenna

Bonnie labradori tarvitsi 9000 puntaa hoitoa lonkkansa korjaamiseksi



Labradori Bonnie on terve ja viihtyy jälleen, mutta melkein ei.



Hän on pitkä pentu ja käveli hieman oudosti ollessaan hyvin pieni, kolmen lapsen äiti Julie Blunt selitti. Luulimme sen johtuvan siitä, että hän oli pitkäjalkainen ja hän vain kasvoi siitä.



Mutta kun katselimme hänen kasvavansa, huomasimme, että hän juoksi oudosti, ja päätimme saada hänet tarkistamaan. Kävi ilmi, että hänellä oli dysplasia ja hän tarvitsi täydellisen lonkkanivelen.

Ja mitä korjaaminen maksaisi? 9000 puntaa.

Olin hämmästynyt kaikista kustannuksista eläinlääkärilaskuista röntgenkuviin, sementti liitokseen, pääsymaksut ja toimenpiteet-ja kuinka nopeasti ne laskivat yhteen.



paras drone alle 100 puntaa

Eläinlääkärien kustannukset ovat pelottavia, sanoi Worcestershirestä vastaava johtaja Julie, 39. Meillä ei olisi koskaan ollut varaa keksiä 9 000 puntaa.

Onneksi hän otti lemmikkivakuutuksen perheen labradorille siltä varalta, että hän joutui onnettomuuteen tai tarvitsi lääkitystä.



Olen niin iloinen, että otimme suojan, kun Bonnie oli muutaman kuukauden ikäinen, Julie sanoi. En olisi koskaan unelmoinut hänen tarvitsevan leikkausta.

kyselyn lataus

Olisiko sinulla varaa 9 000 puntaa eläinlääkärilaskua?

Yli 500 ÄÄNETTÄ

JOOÄLÄ

Kaukana yksin tarvitsevat suojaa

Väittää tietoja käyttäjältä Suoralinjainen lemmikkivakuutus paljastaa koiran omistamisen jyrkät kustannukset, kun eläinlääkärilaskut nousevat.

Kymmenen yleisintä vahinkoa vakuutusyhtiön vuonna 2015 saamiin olosuhteisiin maksettiin keskimäärin 500–1245 puntaa - vaikka monet maksoivat tuhansia enemmän.

Yleisimmät väitteet, kuten kasvaimet, kasvaimet ja kystat, olivat keskimäärin 687 puntaa, jota seurasivat kannot ja nyrjähdykset, niveltulehdus ja epänormaali nivelten kehitys, kuten lonkan dysplasia keskimäärin 1233 puntaa ja gastroenteriitti ja loistartunnat 722 puntaa.

van persie antaa siirtopyynnön

Mutta vain joka neljäs Britannian yhdeksästä miljoonasta koiranomistajasta ja joka seitsemäs 7,9 miljoonasta kissanomistajasta saa suojan.

Tämä jättää miljoonat ihmiset alttiiksi suurille eläinlääkärilaskuille, jos heidän lemmikkinsä sairastuu tai joutuu onnettomuuteen, tai jättäen heidät karkeasti valitsemaan lemmikin laittamisen, koska heillä ei yksinkertaisesti ole varaa hoitoon.

Lue lisää: Perhe kohtaa 315 punnan laskun labradoodle -yliannostuksen vuoksi

Lemmikkivakuutus selitti

Lemmikkivakuutus on henkilökohtainen valinta, ja vaikeat ajat ovat merkinneet sitä, että monet perheet ovat leikkautuneet ja päättäneet olla vaivaamatta vakuutuksia tai etsivät halvimpia vaihtoehtoja.

Halvin ei kuitenkaan aina ole paras tai kustannustehokkain vaihtoehto. Jos otat vakuutuksen, jolla on rajoituksia vakuutustasolle, saatat joutua maksamaan käteistä, kun saavutat rajoitusvaatimuksen rajan hoidon keskellä.

euron lottotulokset Yhdistyneessä kuningaskunnassa tänään

On järkevää saada kansi, mutta sen on oltava oikea kansi oikeaan hintaan. Kuten useimmat rahoitustuotteet, lemmikkivakuutus on monimutkainen, ja siinä on kirjaimellisesti satoja vakuutuksia, ja oikean löytäminen voi olla hämmentävää.

Lue lisää:

Suurimmat vakuutusvirheet

Suurin virhe, jonka omistajat tekevät, ei ole tutkia eläintä, jonka he ajattelevat omistavansa.

Jotkut koirarodut ovat alttiita tietyille sairauksille. Esimerkiksi labradorit ovat alttiita lonkka- ja polvinivelongelmille, joiden hoito voi maksaa pienen omaisuuden. Seuraava virhe on 12 kuukauden vakuutuksen ottaminen elinkautisen turvan sijaan.

Jos lemmikkieläimellä on vakava tila, se näkyy todennäköisesti jo varhain elämässään. Jos olet ottanut 12 kuukauden vakuutuksen, huomaat, että on lähes mahdotonta saada vakuutusta ensimmäisen vuoden jälkeen, jos lemmikkisi on olemassa.

Prit Powar, Direct Linen lemmikkivakuutuksen johtaja, sanoi: On selvää, että me kaikki välitämme lemmikeistämme ja arvostamme heitä perheenjäseninä.

Kaikki koirat ovat kuitenkin vaarassa loukkaantua tai sairastua, joten on tärkeää, että sinulla on vakuutusturva, jotta voit hoitaa lemmikkisi rikkomatta pankkia.

olympiavoimistelija jalkatauko

Kuinka löytää oikea lemmikkivakuutus

Patterdalen terrieri Daisy

Ota vakuutus, kun lemmikkisi ovat nuoria, sillä tämä auttaa pitämään vakuutusmaksut alhaisina koko elämänsä ajan.

Älä ota 12 kuukauden vakuutusta. Valitse elinikäinen suoja, mikä tarkoittaa, että se uusitaan automaattisesti joka vuosi.

Useimmat käytännöt tarjoavat jatkuvaa hoitoa uuteen maksuvuoteen, kunhan uusit ajoissa etkä anna käytännön raueta.

Tarkista ikärajat. Jotkut vakuutuksenantajat alkavat vakuuttaa lemmikkejä vain alle tietyn iän. Jotkut kieltäytyvät uusimasta politiikkaa, kun lemmikki saavuttaa tietyn iän.

Varmista, että tiedät, miten ylimäärä toimii. Jotkut käytännöt voivat veloittaa ylimääräisen prosenttiosuuden vaatimuksista lemmikkien vanhetessa.

halvat lomat 2018 uk

Kannen tyypit

Sinun on tehtävä kotitehtäväsi ja vertailtava käytäntöjä ja suojaustasoja. Useimmat vakuutusyhtiöt tarjoavat kolme vakuutustasoa:

Taso 1 - Palautuskäytäntö, jossa saat kiinteän määrän vakuutusta eläinlääkäreiden palkoista vuosittain, ja se palautetaan 12 kuukauden välein, kun vakuutus uusitaan. Tämäntyyppinen suoja voi olla kallista.

Taso 2 - Antaa enimmäisrajan kullekin ehdolle maksetulle summalle. Joten voit vaatia, kuinka paljon tämän rajan saavuttaminen kestää. Halvempi kuin taso 1.

Taso 3 - Tarjoaa kustakin ehdosta maksettavan summan enimmäisrajan ja enimmäisajan, jonka ehtoa voidaan hakea (yleensä 12 kuukautta sen alkamisesta). Kun rahallinen tai aikaraja on saavutettu, ehtoa ei enää korvata. Tätä kutsutaan yleisesti 12 kuukauden vakuutukseksi.

Mitä lemmikkivakuutus kattaa

On tärkeää, että tarkistat jokaisen käytännön tarkasti, mitä se kattaa, koska ne voivat vaihdella. Tyypillinen käytäntö kattaa:

  • Lemmikkisi hoito, jos se kärsii sairaudesta, vammasta tai sairaudesta.
  • Ostohinta, jos lemmikkisi kuolee vahingossa.
  • Osa kolmannen osapuolen vastuuvakuutusta, joka koskee yleensä vain koiria, kolmansille osapuolille aiheutuneista vahingoista tai heidän omaisuudestaan.

Jotkut kattavat myös:

  • Loman peruutus tai lyhennys, jos haluat peruuttaa tai lyhentää tauon lemmikkisi menetyksen, sairauden tai vamman vuoksi.
  • Kenneliin pääsy maksaa, jos olet sairaalassa tietyn ajan.
  • Ostohinta, jos lemmikkisi kuolee sairauden vuoksi.
  • Vakuuta ulkomaille, jos matkustat lemmikkimatkaohjelman puitteissa - kustannukset eläinlääkäripalkkioista ulkomailla, karanteenin kennelointi, taloudellinen apu, jos todistus katoaa, ja kolmannen osapuolen vastuu.
  • Hakukustannukset - rahaa mainontaan, palkitsemiseen ja kotiuttamiseen, jos lemmikkisi katoaa tai varastetaan.
  • Vaihtoehtoisia hoitoja, kuten homeopatia ja vesihoito.

Sinä pystyt vertaa käytäntöjä täällä .

Katso Myös: