Kuinka pitkä on NFL -peli? Amerikkalaisen jalkapallon keskimääräinen ottelun pituus

Muut Urheilulajit

Horoskooppi Huomenna

NFL-kauden liiketoiminnan loppu lähestyy kovaa vauhtia ja kilpailu turvataan paikkana tärkeissä pudotuspeleissä.



Kaikki tiet johtavat näyttelyyn Super Bowl LIII, joka järjestetään Mercedes-Benz Stadiumilla Atlantassa, Georgiassa 3. helmikuuta 2019.



Lajin kasvun myötä Yhdistyneessä kuningaskunnassa, mukaan lukien säännölliset kansainväliset sarjapelit Lontoossa, NFL -yleisö kasvaa koko ajan.



Lyra Antarktis Seaborn Sheeran

Yksi yleisimmistä kritiikeistä urheilua kohtaan brittiläiseltä yleisöltä on pelin pituus.

Mutta kuinka kauan NFL -peli kestää?

Kuinka kauan peli kestää?

Peli itsessään kestää tunnin jaettuna neljään 15 minuutin jaksoon.



Tämä kertoo kuitenkin vain puolet tarinasta, ja keskimääräinen peli kestää 3 tuntia ja 12 minuuttia.

Minnesota Vikings & apos; Dalvin Cook viettää maalia aikaisemmin tällä kaudella (Kuva: SIPA USA / PA Images)



Miksi se kestää niin kauan?

Kellon hallinta NFL -pelissä on keskeinen syy siihen, miksi pelin suorittaminen kestää niin kauan.

Aina kun hallussapito muuttuu, kello pysähtyy ja sivut vaihtavat henkilöstöään vuorotellen 11 miehen hyökkäys- ja puolustusyksiköiden välillä.

Yleensä nämä tauot pelissä, kun kello on pysäytetty, on merkitty kaupallisilla taukoilla, koska NFL hyödyntää täysimääräisesti maailmanlaajuista kattavuuttaan. Keskimääräinen peli sisältää noin 12 omaisuutta joukkuetta kohden, ja jokainen muutos toivottaa yleensä tervetulleeksi TV -mainoksia.

Kerro noin kahdessa videoarvostelussa kiistanalaisista puheluista, rangaistuksista, kolmesta aikakatkaisusta per puoli, joissa he voivat taktisesti päättää pysäyttää kellon ja tauon kahden minuutin kuluttua kunkin puoliajan lopussa, ja on selvää, kuinka paljon mainoksia tauot pidentävät merkittävästi pelin suorittamiseen kuluvaa aikaa.

Miten pelien pituus voi vaihdella niin paljon?

Kuten mainittiin, keskimääräinen NFL -peli kestää 3 tuntia ja 12 minuuttia, mutta tämä voi vaihdella rajusti.

uudenvuodenaatto 2018 uk

Vuonna 2008 Tennessee Titansin ja Indianapolis Coltsin välinen peli rikkoi 12 vuoden ennätyksen nopeimmasta NFL-pelistä ja päättyi 2 tunnissa 33 minuutissa, kun taas joidenkin pelien tiedetään kestävän lähes neljä tuntia. Miten nämä ajat voivat vaihdella näin paljon?

NFL -otteluiden pituus voi vaihdella (Kuva: Getty Images)

Monet tekijät nopeuttavat tai hidastavat peliä. Kun pallo pysyy pelikentän sisällä, kuten juoksu tai syöttö, jossa pelaajaa kohdellaan rajoissa, kello jatkaa kulkuaan. Jos pallonsiirtoalueen rajapinnat ovat vähissä, epätäydellisiä syöttöjä tai pelejä, tämä kuluttaa väistämättä paljon aikaa 60 minuutin peliajasta ja antaa vähemmän aikaa mainostaukoille.

Joukkueilla ei myöskään ole velvollisuutta käyttää kaikkia aikakatkaisujaan, ja jos hallussa on vähemmän muutoksia, tämä lyhentää myös menettelyjä jonkin verran.

Miksi kaikki pysähdykset?

Vaikka mainoskatkoista on tullut keskeinen osa NFL -peliä, ne on lisätty pelin jaksoihin, jolloin pysähdyksiä on jo tapahtunut.

Ison -Britannian urheilumarkkinoilla, jotka ovat tottuneet katsomaan 80 tai 90 minuuttia jatkuvaa toimintaa rugbyssä tai jalkapallossa, American Football -konseptia voi olla vaikea ymmärtää.

Useimpien NFL -näytelmien välillä on pysähdyksiä (Kuva: SIPA USA / PA Images)

On laskettu, että keskimääräinen peli sisältää vain 11 minuuttia palloa livenä, ja on vaikea ymmärtää, miksi tämän kestää noin kolme tuntia.

Mutta jokainen näistä näytelmistä kestää keskimäärin vain neljä sekuntia, ja nämä neljä sekuntia ovat niin räjähtäviä ja täynnä kuin voidaan kuvitella.

Vaikka rugbypelaaja voi olla jatkuvasti liikkeellä 80 minuuttia ja reagoida asioihin lennossa, nämä neljä sekuntia jokaisesta amerikkalaisesta jalkapallo-ottelusta suunnitellaan huolellisesti ja vaativat maksimaalisen räjähdysvaaran.

Urheilua verrataan usein fyysiseen shakkipeliin, kun kumpikin osapuoli pitää tauon pelien välillä - heillä on 40 sekuntia yhden pelin lopusta seuraavan ottelun alkuun - keksiä seuraava taktinen siirto viedä pallo pidemmälle alas kentälle tai pysäyttää vastustajansa.

Ottelut kestävät keskimäärin yli kolme tuntia (Kuva: @GatorLenny/Twitter)

kaveri berryman lindsay lohan

Toistojen väliset pysäytykset ovat yksinkertaisesti erottamaton osa peliä, jotta pelaajat voivat palauttaa energiansa ja päästä täyteen vauhtiin vain muutaman sekunnin kuluttua ja varmistavat, että valmentajat voivat suunnitella seuraavan pelikutsunsa.

Kestääkö Super Bowl vielä pidempään?

Lyhyesti sanottuna kyllä. Super Bowl kestää keskimäärin 3 tuntia 44 minuuttia.

Tämä johtuu pääasiassa kuuluisasta puoliaikaesityksestä, josta on tullut keskeinen osa tapahtumaa ja jota ovat esittäneet viime vuosina U2, Beyonce, Bruno Mars ja Justin Timberlake.

Kun normaali NFL-puoliaika kestää vain 12 minuuttia, Super Bowlin puoliaikaesitys kestää noin 35 minuuttia, ja tämä tapahtuma on tärkein syy siihen, miksi esityspeli kestää hieman pidempään kuin tavallinen ottelu.

Lue lisää

Urheilun huipputarinoita
F1 vahvistaa kaksi ensimmäistä Covid-19-positiivista Glorious Goodwood testattava faneille Stewart kiistää, että F1: llä olisi suuri rasismi McGregor huutaa Pacquiaoa

Katso Myös: