Kuinka Peter Kay vietti kaksi vuotta valokeilassa - ja mikä räjäytti hänen kannen

Julkkis Uutiset

Horoskooppi Huomenna

Peter Kay palaa tervetulleeksi lavalle ensimmäistä kertaa kolmeen vuoteen - ja fanit eivät malta odottaa, mitä komediakultaa hän aikoo kohdella.



Fanit olivat järkyttyneitä, kun Boltonissa syntynyt hauska mies joutui perumaan 40 miljoonan punnan kiertueensa joulukuussa 2017 odottamattomien perheolosuhteiden keskellä.



Peter vietti kaksi ja puoli vuotta julkkisten valokeilassa sen jälkeen, kun hän oli yllättäen esiintynyt BBC: n Car Share -esityksessään 2018.



Sitten hän palasi näytöille vasta viime vuoden Last in Need and Comic Relief -esityksen näyttävä Big Night In -tapahtuma, joka järjestettiin piristämään kansaa koronaviruspandemian keskellä.

Peter esittää nyt kaksi hyväntekeväisyysesitystä elokuussa rohkealle parantumattomasti sairaalle naiselle Laura Nuttallille, jolla on todettu aivosyöpä

Joten missä on Phoenix Nights -tähti?



Fanit ovat erittäin innoissaan Peter Kayn paluusta

Fanit ovat erittäin innoissaan Peter Kayn paluusta (Kuva: Getty)

tyson fury nettovarallisuus 2020

Saat haluamasi uutiset suoraan postilaatikkoosi. Tilaa NEWSAM -uutiskirje täältä .



Kirjoitettuaan kiertueensa ja kaiken muun työn loputtomiin vain muutama päivä sen jälkeen, kun hän oli esiintynyt Strictly Come Dancingissa, hänen katoamisensa tapahtui välittömästi ja hänen Twitter -sivunsa joutui hiljaisuuteen.

Fraught -fanit ihmettelivät ääneen, mitä heidän komediasuosikilleen oli tapahtunut - joka on sittemmin kärsinyt kolmesta julmasta kuolemanhuijauksesta.

Ja he menivät villiksi, kun Peter palasi sosiaaliseen mediaan maaliskuussa 2018 ilmoittaakseen hyväntekeväisyysseulonnan Peter Kayn Car Share -palvelusta.

Tapahtuman tarkoituksena oli kerätä rahaa Lily -säätiölle, joka auttaa lapsia, joilla on mitokondriosairaus, ja hän kertoi liikuttavassa blogikirjoituksessa, miten hänellä oli 'ensikäden' kokemusta hyväntekeväisyystoiminnasta.

Peter Kay elokuvasta Strictly Come Dancing

Peter Kay elokuvasta Strictly Come Dancing (Kuva: ITV)

Tähti katosi sitten koko vuodeksi ja väitti vetäytyvänsä pultinreikään Tipperaryssä, Irlannissa, missä paikalliset väittivät hänen näyttävän päättäneen lentää tutkan alla.

Eräs paikallinen asukas kertoi Sunille: Peter selvästi halusi pitää matalaa profiilia ja teki kaikkensa välttääkseen kiinnittämästä huomiota itseensä jääessään tänne.

Et koskaan nähnyt häntä paikallisissa pubeissa tai ravintoloissa, ja hän näytti aina olevan yksin. Useimmat ihmiset näkivät hänen vain kulkevan. ''

Hänen kallis Range Rover kuitenkin ilmeisesti räjäytti kannen sisäpiirin kanssa ja lisäsi: 'Kaikki näkivät hänen tulevan kilometrin päähän Range Roverin takia. Jos hän ei halunnut tulla huomioiduksi, hän valitsi ehdottomasti väärän auton ajaakseen sisään.

Peterin äiti Deirdre on kotoisin Coalislandista Co Tyronesta, ja marraskuussa 2017 tunnetusti yksityinen tähti avasi ovensa eristäytyneestä toisesta kodistaan ​​ja kertoi The Late Late Show: En puhu siitä, koska en halua sen saavan ryöstetty. Meillä on ollut talo täällä 12 vuotta.

Tulemme tänne koko ajan. Aina kun on koululoma, todella. Annamme joulun väliin, koska talo jäätyy. Lämmittely kestää aikoja.

Peter Kay elokuvassa Phoenix Nights

Peter Kay elokuvassa Phoenix Nights (Kuva: Kanava 4)

jacob rees mogg house

Huolimatta siitä, että Car Share voitti NTA: n parhaan komedian gongin tammikuussa 2019, Peter ei näyttänyt jättäneensä tähtiä Sian Gibsonia noutamaan palkinnon heidän puolestaan.

Peterin Phoenix Nightin tähti Paddy McGuinness jakoi palkinnon Sianille, ja hän vitsaili: Missä hän on? Missä hän on? ', Joka sai Sianin paljastamaan olevansa' katsomassa kotoa kupin teetä. '

Näyttelijä - jonka hahmo Kayleigh Kitson kaatui supermarkettien johtajan John Redmondin (Peter Kay) päivittäiseen työmatkalle - vahvisti kuitenkin, että he työskentelevät uusien projektien parissa.

Meillä on asioita, joita aiomme tehdä yhdessä, hän kertoi Daily Starille.

- Ilmeisesti pidän myös omista asioistani ja toivottavasti molemmat voivat jatkaa.

Peter Kayn Car Share palaa koomikkona palaamaan ilahduttamaan faneja koronaviruksen keskellä

Peter Kayn Car Share palaa koomikkona palaamaan ilahduttamaan faneja koronaviruksen keskellä (Kuva: BBC)

Sitten huhtikuussa 2019 Peter vihdoin nousi esiin ja esiintyi yllätyksenä Car Share -esityksessä Blackpoolin oopperatalossa The Lily Foundationille, ja järjestäjät paljastivat, että hän keräsi hämmästyttävän 34 000 puntaa.

Hyväntekeväisyyden perustaja Liz Curtis - jonka tytär Lily kuoli traagisesti sairauteen kahdeksan kuukauden ikäisenä - sanoi: 'Emme voi kiittää Pietaria ja hänen tiimiään tarpeeksi tästä uskomattoman anteliaasta lahjoituksesta. Meidän kaltaiselle pienelle hyväntekeväisyysjärjestölle tämä on erittäin merkittävä summa.

Britannian pahamaineisimpia vankeja

Tiedän, että puhun kaikkien perheidemme puolesta kiittääksemme Pietaria sydämemme pohjasta. Hän osoitti jälleen kerran, mikä todellinen tähti hän on. ''

Kaupungissa ollessaan Peter hemmotteli itseään myös kaupungin raitiovaunuilla ja poseerasi iloisesti henkilökunnan kanssa.

Yritystilille jaettu viesti vitsaili: 'Rakastamme julkkismatkustajaa kiertueillamme, kun emme voi saada sitä, @ PeterKay_co_uk tekee sen sijaan!

'Hän ystävällisesti salli valokuvan kuljettajan ja kapellimestarin kanssa veneessä 600 iltapäivällä.'

Hän upotti varpaansa show -yritykseen, ja hänet kuvattiin kulissien takana Peter Pan panto -ravintolassa Crewessa ja syntymässä! Musikaali Lontoossa 29. joulukuuta, ohjaaja Debbie Isitt jakaa tilannetta sosiaalisessa mediassa.

Peter Kay palaa lavalle

Peter Kay palaa lavalle (Kuva: WireImage)

'On niin ihana nähdä loistava sarjakuvan nero Peter Kay ja hänen ihana perheensä @nativityuk tänä iltana viimeisessä näyttelyssämme!' hän kirjoitti. 'Mikä ihana yllätys meille kaikille.'

Sitten tulivat uutisten fanit, joita he olivat odottaneet. Viime helmikuussa hän ilmoitti paluustaan ​​ja paljasti suunnitelman isännöidä kuusi Dance For Life -esitystä Lontoossa, Liverpoolissa ja Manchesterissa Cancer Research UK: lle viime vuoden huhtikuussa.

Valitettavasti päivämäärät on sittemmin siirretty koronaviruskriisin keskellä, mutta Peter on luvannut, että esitykset tulevat takaisin, suurempia kuin koskaan.

'Pysy turvassa ja pidä huolta itsestäsi ja ympärilläsi olevista ihmisistä.'

Lue lisää

Paras valikoima showbiz -pitkiä luentoja
Kiroavien tyttöjen kirous Kylie Minogue & rikki & apos; hajottamalla Robbien ja Garyn vihanpito

Nyt hän esittää kaksi hyväntekeväisyysesitystä rohkealle Lancashiren naiselle Laura Nuttallille elokuussa - ja liput tulevat myyntiin hyvin pian tässä ja tässä .

Laura on parantumattoman sairas 20-vuotias, joka on tikannut asioita ämpäriluettelostaan ​​tuhoisan aivosyöpädiagnoosinsa jälkeen .

Facebook -sivulla kerrotaan: 'Kauniilla 20 -vuotiaalla Laurallamme todettiin Glioblastoma multiforme lokakuussa 2018 aivotutkimuksen jälkeen, joka osoitti 6 aivokasvainta. Laura oli ensimmäisellä toimikaudellaan Lontoon Kings College -oppilaitoksessa, kun hän sai Ale -tasot A -tasolle viime elokuussa.

amanda tompkins milton keynes

Peter jakoi Twitterissä tänä aamuna: 'Peter Kay esittää kaksi erittäin erityistä live -kysymystä Laura Nuttallin avuksi Manchester O2 Apollossa 7. elokuuta 21. Liput tulevat myyntiin tänä perjantaina (30. heinäkuuta) klo 9.00'

Onko sinulla tarina jakaa? Sähköposti webfeatures@trinityNEWSAM.com.

Katso Myös: