Kuinka radfordit ansaitsevat rahaa, etuja ja kuinka paljon vuokraa he veloittavat vanhemmilta lapsilta

Tv Uutiset

Horoskooppi Huomenna

Radford -perheelle jopa kaikkein vähäpätöisimmät tehtävät voivat olla eeppinen yritys.



Ison-Britannian suurin perhe käyttää silmiinpistävää summaa kolossaaliseen viikoittaiseen ruokalaskuunsa, joka on noussut huikeasta 300 punnasta 400 euroon.



He kuluttavat keskimäärin 56 makkaraa, 16 tuoppia maitoa ja neljä leipää päivässä sekä kolme tuubia hammastahnaa, 80 jogurttia viikossa ja 24 wc -rullaa viikossa.



Noel ja Sue Radford ovat huikeiden 22 lapsen vanhempia, ja he toivottivat nuorimman lapsen Heidin tervetulleeksi viime vuoden huhtikuussa, ja he 'syövät heidät kotoa ja kotoa'.

Nyt massiivinen klaani avaa ovensa kameroille jälleen Channel 5 -dokumentissa 22 Kids and Counting.

Äiti Sue myöntää, että talon ympärillä työskentely on 'loputonta', kun taas isä Noel sanoo, että he ovat 'painajaisessa' kotiopetuksen kaaoksen keskellä.



Mutta mitä tahansa, tämä poikkeuksellinen perhe löytää silti tavan pitää hauskaa ja vauvat tulevat jatkuvasti.

paras vauvan maitovalmiste

Joten miten heillä on varaa ruokkia kaikki nälkäiset suunsa?



Piirakka -liiketoiminta

Radfordit ovat Ison -Britannian suurin perhe, jossa on 22 lasta

Radfordit ovat Ison -Britannian suurin perhe, jossa on 22 lasta (Kuva: SWNS)

Radford-perhe on omavarainen, sillä he elävät Noelin perheleipomoyrityksen tuloista.

Radford Pie -yritys, joka sijaitsee lähellä perheen kotiaan Morecombessa, Lancashiressa, tarjoilee tuoreita, terveellisiä piirakoita asiakkaille kaikkialla Yhdistyneessä kuningaskunnassa.

He sanovat verkkosivustollaan: 'Olemme omistaneet oman ihanan leipomon vuodesta 1999 lähtien, joten onnistumme huolehtimaan (ja ruokkimaan) valtavan ja laajenevan perheemme sekä Heyshamin ja Morecamben paikalliset ihmiset.

'Olemme perustaneet online-piirakkakauppamme, jotta voimme jakaa erittäin suosittuja piirakoitamme kaikkien kanssa. Olemme todellinen perheyritys, jossa sekä minä että Sue työskentelemme ruorissa joidenkin lastemme kanssa auttaaksemme meitä. '

Mary Queen of Scots -elokuvan näyttelijät

Noel on perheen elättäjä, joka on ollut leipuri 25 vuotta ja työskennellyt useissa leipomoissa harjoittelijasta johtajaksi omistajaksi.

Noel leipomossa

Noel johtaa perheen piirakkayritystä (Kuva: Radfordin perhe)

Se on varmasti perheasia, koska vaimo Sue valvoo kaikkia tilauksia, kun hänellä ei ole käsiä lasten kanssa ja hän on ”tärkein makutesti”.

Tytär Chloe on seuraavan sukupolven käsityöläinen piirakantekijä, joka on auttanut leipomossa viisi vuotta, ja poika Daniel auttaa myös toimitusten valmistelussa.

He laajensivat palveluaan Yhdistyneestä kuningaskunnasta tehtyjen online-tilausten kattamiseksi, mutta he kärsivät tuhoisasti Covid-19-pandemiasta.

Mitä Ison -Britannian yritysten on tehtävä nyt

Mainostajan sisältö Yhdistyneen kuningaskunnan hallitus
Kuva nuori liiketiimi miespuolinen kuljetustyöntekijä työnjohtaja ja insinööri liikenainen

Brexit -siirtymäkausi on ohi, mikä tarkoittaa, että on olemassa uusia sääntöjä liiketoiminnalle Euroopan kanssa. Yhdistyneen kuningaskunnan yritysten, jotka eivät ole vielä tehneet niin, on sopeuduttava näihin muutoksiin nyt välttääkseen häiriöt ja pitämään liiketoimintansa liikkeessä.

Sinun on valittava useita ruutuja varmistaaksesi, että yrityksesi on valmis uusiin sääntöihin, mukaan lukien tulli-ilmoitukset, kun vie tavaroita EU: hun, ja uusi pistepohjainen maahanmuuttojärjestelmä, jossa rekrytoidaan Yhdistyneen kuningaskunnan ulkopuolelta.

Käytä Brexit -tarkistustyökalu saadaksesi henkilökohtaisen luettelon kaikista toimista, jotka sinun on tehtävä yrityksesi vauhdittamiseksi.

Uusi Channel 5 -sarja koskee perheen taloudellisia ongelmia, koska heidän onnistunut piirakkayrityksensä joutuu sulkemaan sulkeutumisen vuoksi.

Joulukuussa leipomo joutui sulkemaan tilapäisesti, kun Noel sai koronaviruksen, joten he menettivät saamisiaan tuona aikana.

Edut

Noel ja Sue myöntävät, etteivät he ole salaisia ​​miljonäärejä

Noel ja Sue myöntävät, etteivät he ole salaisia ​​miljonäärejä (Kuva: Instagram)

Sue ja Noel luottavat kuuluisasti omaan leipomoliiketoimintaansa eivätkä vaadi muita etuja kuin lapsilisää.

'Ehdottomasti ei, emme todellakaan ole salaisia ​​miljonäärejä', Sue sanoi, kun kysyttiin, onko perhe rikas.

'Minulle rikas olisi suuri kartano, flash -autot ja muutama sata tuhatta pankissa, minulle se olisi rikas, mutta me emme ole sitä.'

Ainoa muu tulonlähde, jonka he saavat, on brändikumppanuudet sosiaalisessa mediassa.

enkeli numero 77 tarkoittaa

Heidän talonsa

Radford -perhe asuu Morecombessa, Lancashiressa

Radford -perhe asuu Morecombessa, Lancashiressa (Kuva: LancLive / WS)

Se on tiukka puristus Radfordina, kun he asuvat 10 makuuhuoneen talossa, jonka he ostivat 240 000 puntaa vuonna 2004.

Tällä hetkellä 19 lasta asuu kotona vanhimpina lapsina Chris, 31, ja Sophie 26 ovat nyt muuttaneet pois, vaikka he ovat aina vierailulla.

Kotona asuu Chloe, 25, Jack, 23, Daniel, 21, Luke, 20, Millie, 19, Katie, 18, James, 17, Ellie, 15, Aimee, 14, Josh, 13, Max, 12, Tillie, 10, Oscar, yhdeksän, Casper, kahdeksan, Hallie, viisi, Phoebe, neljä, Archie, kolme, Bonnie, kaksi ja vauva Heidie.

Ehdotettiin, että he voisivat poistua kolmikerroksisesta rakennuksesta, joka muutettiin entisestä hoitokodista, mutta nyt heillä on suuria korjausideoita.

- Luulen, että jonkin aikaa sitten halusin todella muuttaa taloon, ennen kuin teimme talon ylös. Mutta koska talon rakentaminen ei liikkunut ja meillä oli todella suunnitelmia talolle, melko suuria suunnitelmia ', Sue sanoi.

'Jaamme ne kanssanne, kun arkkitehti tekee asiansa.'

Jos perhe koskaan nostaisi tikkuja, he lähtisivät jonnekin rauhallisuuteen tai aurinkoon.

Noe lisäsi: 'Luulen, että jos muuttaisimme kotiin, haluaisimme todella muuttaa ulkomaille tai muuttaa järville.'

Vuokra veloitetaan

Kotiopetus on ollut sotilasoperaatio

Kotiopetus on ollut sotilasoperaatio (Kuva: YouTube)

Vain kaksi lapsista on muuttanut pois perheen kodista, joten jotkut asuvat siellä edelleen aikuisina.

mitä 77 tarkoittaa

Mutta he eivät saa täysin ilmaista kyytiä, koska vanhimmat lapset maksavat pienen vuokran vanhemmilleen.

'Me vanhemmat maksamme vähän lautaa, mutta se ei ole paljon, mutta yritän säästää tällä hetkellä omaa kotiani varten', selitti Chloe, joka on parin vanhin lapsi. asuu edelleen kotona.

Sue lisäsi: 'Olemme aina sanoneet, että jos haluat ostaa jonnekin, vuokra on kuollutta rahaa, joten mieluummin säästät rahat ja pysyt kotona vähän pidempään.

'Mutta minä ja Noel uskomme, että heidän pitäisi maksaa lauta, jos he ansaitsevat meidät on aina kasvatettu maksamaan lautakunta.'

Lisää lapsia tulevaisuudessa?

Noel ja Sue väittävät, etteivät he saa enää lapsia

Noel ja Sue väittävät, etteivät he saa enää lapsia (Kuva: Radfordin perhe)


Sue ja Noel ovat tehneet hyvin selväksi, että heillä ei ole enää lapsia.

'Ei, meillä ei ole enää', Sue kertoi The NEWSAMille viime viikolla. 'Ehdottomasti 100% ei.'

Faniensa kahden vanhimman tyttärensä kanssa järjestetyssä Q&A -istunnossa pari selitti, että nuorin tytär Heidi olisi heidän viimeinen lapsensa.

Kysyttäessä, saisivatko he lisää lapsia, Sue vastasi: 'Olemme molemmat päättäneet, ettemme halua lisää lapsia. Tällä kertaa olemme ehdottomasti valmiita! Heidi on ehdottomasti viimeinen! Se on sitä. '

Saat viimeisimmät uutiset, juorut ja spoilerit saippuoiden uutiskirjeemme avulla

Saippua -uutiskirjeemme toimitetaan postilaatikkoosi, jossa on viimeisimmät tulevat tarinat, suuret tuotot ja yllätyspoistumiset.

NEWSAM TV -tiimi on valmiina varmistamaan, että olet ajan tasalla kymmenistä viikoittaisista saippuaspoilereista, kiiltävästä nostalgiasta ja suurista tv -hetkistä.

Älä missaa hetkeäkään saippuamaasta rekisteröitymällä sähköpostiisi täällä.

66:n henkinen merkitys

Noel lisäsi: 'Ei ole enää pieniä Radfordeja, ei meiltä joka tapauksessa.'

Tämä ei kuitenkaan tarkoita, etteikö perheen koko kasvaisi.

Sue ja Noel saavat neljä lastenlasta, ja 19-vuotias Millie synnytti ensimmäisen lapsensa Ophelian viime vuoden syyskuussa.

Kun muut heidän lapsensa vanhenevat, vauvoja tulee paljon lisää.

*22 Lapset ja laskeminen alkavat tänään kanavalla 5 klo 21.00

Katso Myös: