MITEN SHAUN pisteytti FIANCEEN TAKAISIN

Maailman Uutiset

Horoskooppi Huomenna

UUSI Englannin jalkapallon tunne Shaun Wright-Phillips houkutteli upean lapdancerin sängylle, jonka hän yleensä jakoi pitkäaikaisen morsiamensa kanssa, The People voi paljastaa.



Maalintekijä Shaun, 22, petti kahden lapsensa äitiä vaalean kaunottaren Alex Taylorin kanssa.



Alex, 19, joka oli järkyttynyt, kun hän myöhemmin havaitsi, että Manchester Cityn keskikenttäpelaaja oli kihloissa lasten kanssa, kertoi kuinka hän ...



KIINNETTY hänen luokseen sängyssä hän oli jakanut luottamuksellisen sulhanen Naomi Brownin kanssa.

PUHELI hänelle Englannin bussista räikeään keskusteluun, kun taas muu joukkue huusi ja nauroi.

UHKANUT hänet toistuvalla rakkautensa tekemisellä.



ILMOITETTU, että hän on iso poika rangaistuslaatikossa, vaikka hän on vain 5 jalkaa 6 tuumaa pitkä.

kuinka kauan rokoteannosten välillä on

TUNNUSTI TV -julkkis -isänsä Ian Wrightin pahoinpitelystään - vaikka Wright huomauttaa lapsenlapsistaan.



Shaun - joka teki yhden Englannin kolmesta maalia häikäisevässä kansainvälisessä debyyttinsä Ukrainaa vastaan ​​kolme viikkoa sitten - on nyt saanut Alexin kosketuksen.

Hän sanoi: 'En ole koskaan epäillyt mitään, koska hänen talossaan ei ollut kuvia hänen tyttöystävästään tai lapsistaan.

- Vaikka Naomi sai tietää minusta ja tuli klubille, jossa työskentelin, hän kielsi, että hänellä olisi tyttöystävä.

'Hän voi olla viimeisin Englannin ihmepoika, mutta minusta hän on vain yksi likainen jalkapalloilija, joka ei osaa olla uskollinen.' '

Shaun, entisen Englannin ja Arsenal-hyökkääjän Ian Wrightin adoptoitu poika, löi Alexin katseita, kun hän näki hänet lapdance-seurassa Prestonissa, Lancsissa.

miksi ben tappoi kanervan

Hän vietti KUUKAUDEN yksin klubille mennessään, ennen kuin hän suostutti managerin antamaan hänelle Alexin numeron.

Hän suostui treffeille ja Shaun ajoi hänet takaisin ylelliseen omakotitaloonsa Warringtoniin, Cheshire. Sulhanen Naomi ja heidän kaksi lastaan, mukaan lukien vanhin poika DiMaggio, kolme, olivat poissa.

Alex sanoi: 'Menimme hänen sänkyynsä. Kävin suihkussa hänen kylpyhuoneessaan ja liukastuin pitsiin housuihin ja silkkiseen aamutakkiin.

- Hän riisuutui nyrkkeilijöilleen. Hänellä oli ihana vartalo. Hän on siro, mutta ei siellä. Voin kertoa, että hän oli ensi silmäyksellä iso housujen osastolla. Olin todella yllättynyt siitä, kuinka iso hän oli.

'Me halasimme lusikka-tyyliin. Hän kertoi pitävänsä minusta todella ja otti aamutakkini pois. Hän suuteli niskaani ja silitti selkääni. '

Aluksi Alex vastusti jalkapallotähden etenemistä - mutta luopui muutamaa viikkoa myöhemmin Englannin ottelun jälkeen Ruotsin kanssa.

ENGLAND STAR: Wright-Phillips toiminnassa

Blondi, joka oli mallinnustehtävässä Max Power -autolehdessä Lontoossa, sai Shaunilta häikäisevän puhelun Englannin valmentajalta.

Hän sanoi: 'Kuulin heidän kaikkien laulavan, huutavan ja nauravan taustalla.'

Shaun - täynnä energiaa, kun pomo Sven Goran Eriksson piti hänet sivussa - lensi suoraan takaisin Göteborgista ja hyppäsi Alexin hotelliin.

Hän sanoi: 'Avasin huoneeni oven kello kaksi aamulla ja hän seisoi puvussaan, Englannin harja takissa. Puku hukkui hänet. Se näytti siltä, ​​että se oli tehty paljon isommalle henkilölle. Hän näytti niin söpöltä.

'Minulla oli vain pyyhe kylpytakki. Tiesin, mitä tapahtui. Hänen vaatteensa olivat hetkessä pois ja hän suuteli minua kaikkialla.

- Mutta kun hän ensimmäisen kerran kiipesi päälleni ja harrastimme seksiä, se ei kestänyt kauan, koska hän oli niin innoissaan.

'Hän pyysi jatkuvasti anteeksi, koska se oli niin nopeaa. Se oli noin kuusi tai seitsemän minuuttia.

'Me halasimme ja hän oli jälleen innoissaan käytännössä heti. Tuolloin se kesti pidempään ja yritimme enemmän asentoja. Olimme siinä ainakin 45 minuuttia. Nukahdin, mutta hän herätti minut harrastamaan seksiä uudelleen. Aamulla hän todella halusi minun menevän suihkuun hänen kanssaan, mutta olin liian väsynyt aloittamaan seksiä hänen kanssaan uudelleen. '

Shaun soitti jatkuvasti ja lähetti tekstiviestejä päivämäärille - epäilyttävästi tarjoutui asettamaan hänet hotelliin lähellä kotiaan.

Yhdessä puhelussa Alex kuuli isäpuolensa - tv -jalkapalloasiantuntijan ja peliesityksen isännän - huutavan: 'Tervehdi uutta poikasiasi.'

missä on peter kay

Wright, 40, joka jäi suhteeseen kolme vuotta sitten, oli iloinen, kun hänen poikansa ja Noomi saivat lapsia. Mutta Alex sanoi: 'Hän tietää kaiken pettämisestä.'

Sitten Alex hämmästyi, kun hänen pomonsa kertoivat hänelle, että Shaunin tyttöystävä tuli klubiin töihin. Alex sanoi: 'Olen varma, että hän vain yritti saada tietää minusta. Soitin Shaunille ja hän kielsi olevansa tyttöystävä. '

Shaun ja Naomi erosivat myöhemmin ja hän muutti lasten kanssa Manchesteriin.

Jalkapallotähti yritti ottaa yhteyttä Alexiin, mutta hän jätti hänet huomiotta.

Hän sanoi katkerasti: 'Hänen isänsä oli huijari ja nyt hän on. Jalkapalloilijat? Ne ovat kaikki samanlaisia. '

Katso Myös: