Kuinka havaita Euro 2020 -jalkapallolippu - ja mitä tehdä, jos jää kiinni

Euro 2020

Horoskooppi Huomenna

Näiden varotoimien noudattaminen voi auttaa sinua pysymään turvassa tai reagoimaan nopeasti, jos joudut petoksen uhriksi

Näiden varotoimien noudattaminen voi auttaa sinua pysymään turvassa tai reagoimaan nopeasti, jos joudut petoksen uhriksi(Kuva: Getty Images)



Jalkapallovalinta iskee Englannin yli, kun lähestymme hämmästyttävän lähellä Euro 2020 -finaalia.



On sanomattakin selvää, että Englanti pelaa Italiaa Wembleyn finaaliin, joten on ollut hullu kiire saada lippuja ennen otteluita.



Tämä on johtanut siihen, että ihmiset ovat repeytyneet tai löytäneet saaliita, jotka saattavat estää heitä pääsemästä stadionille.

uusi jalkapuoli ja poika

Tässä on mitä varoa ja mitä tehdä, jos luulet, että sinua on huijattu.

Sosiaalisen median huijaukset

Jalkapallosta keikoihin ja tapahtumiin monet ihmiset pitävät sosiaalisen median mainoksista 'tavallisilta' lippujen haltijoilta, jotka haluavat myydä lippuja ilman lippujen jälleenmyyntitoimistoihin liittyviä maksuja ja kuluja.



Tämän pitäisi kuitenkin laukaista hälytyskellot, koska UEFA: lla on jälleenmyynti vaihtoehto verkkosivustonsa kautta - ja paljon sääntöjä lippujen siirtämisestä.

Ikävä sanoa, että sosiaalisen median lipunmyynti on vähintäänkin kyseenalaista.



Muista, että jos maksat muulla tavalla kuin luottokortilla tai pankkikortilla, on lähes mahdotonta saada rahaa takaisin, jos jokin menee pieleen.

Varo myös ulkomailla sijaitsevia 'virallisia' organisaatioita - älä koskaan siirrä käteistä tuntemattomalle henkilölle. Ole skeptinen, ettet huijatu.

Lippujen jälleenmyyntisivustot

Jälleen kannattaa olla varovainen. On huomionarvoista, että edes suuret keikkojen jälleenmyyntitoimistot eivät todellakaan kosketa Euro 20 -lippuja. Viime vuosina on tapahtunut todellinen puristus lippujen mainostamiseen - jopa vakiintuneilla lippujen jälleenmyynti -verkkosivustoilla.

On syytä huomauttaa, että jalkapallolippujen jälleenmyynti on laitonta, ellet tee sitä virallisen jälleenmyyntitoimiston kautta.

Sinun on myös tuotettava henkilöllisyystodistus päästäksesi otteluun - ja sen on vastattava myös ostajan tietoja. Joten kysy itseltäsi: miten jälleenmyyntilippu toimii käytännössä?

charlene white vauvakuvia

UEFA: lla on erittäin paljon pitkät ja monimutkaiset säännöt lippujen omistajuuden siirtämisestä-ja tämä vaikuttaa myös lipputyyppeihin tuulettimien ostamista vieraanvaraislippuihin.

Joten jos haluat saada tiukan kouristuksen, muista kysyä tarkalleen, miten myyjä aikoo siirtää omistuksen tai saada sinut stadionille.

mitä tarkoittaa 311

Mutta haluan olla täysin selvä tästä: Jos et ole varma, älä osta näiltä sivustoilta. En ymmärrä, miten voit kiertää UEFA: n lippuvaatimukset, ja minulla on noin sata miljoonaa kysymystä näiden verkkosivujen laillisuudesta.

Englannin fanit täyttävät Wembley -stadionin tänä sunnuntaina nähdäkseen joukkueen pelaavan Italiaa

Englannin fanit täyttävät Wembley -stadionin tänä sunnuntaina nähdäkseen joukkueen pelaavan Italiaa (Kuva: Anadolu Agency Getty Imagesin kautta)

Muista, että voit tehdä näyttävän verkkosivuston nollasta penistä mukavasti omassa olohuoneessasi, joten vain siksi, että se näyttää lailliselta - älä luota siihen.

Lailliset liput ja vaatimukset

Ensimmäinen pysäkki on UEFA: n virallisilla verkkosivuilla .

Rajoitettu määrä lippuja viimeisiin otteluihin on julkaistu, mutta kysyntä on ollut hämmentävää, ja kun viimeksi tarkistimme, ettei niitä ollut myynnissä.

Finaali järjestetään Wembleyssä, mutta joitakin lippuja julkaistaan ​​finaaliryhmien kannattajille. Lisätietoja jalkapalloliiton verkkosivuilta.

Mitä tarvitset päästäksesi stadionille?

Jalkapalloliiton verkkosivuston ohjeiden mukaan tarvitset seuraavat asiat päästäksesi otteluun:

  • Voimassa oleva mobiililippu tai paperilippu. Niillä, joilla on kuoleva puhelin, on ilo tietää, että stadionilla on sähköpankkeja!
  • Henkilötiedot - lippujen haltijoita pyydetään näyttämään voimassa oleva kuvallinen henkilöllisyystodistus (kuten passi tai ajokortti)
  • Kasvomaski - FA: n mukaan, ellei sinulla ole asianmukaisia ​​todisteita vapautuksesta, sinua ei päästetä sisään ilman naamaria.
  • Todiste siitä, että olet suorittanut sivuttaisen virtaustestin ja lähettänyt sen - ja vahvistus NHS Track and Trace -sovelluksesta.

Palautusoikeudet

Jos olet luovuttanut maksu- tai luottokorttitietosi ja luulet olevasi huijattu, nopeus on tärkeintä. Ota yhteyttä pankkiisi ja pyydä heitä 'veloittamaan' rahat takaisin.

Takaisinperintä on alan järjestelmä, jossa maksukorttisi tarjoaja palauttaa käteisesi myyjän pankista myyjän sijaan.

Tämä ei ole oikeudellinen suoja, mutta pikemminkin pankki- tai luottokortin tarjoaja lupaa asiakkailleen, että he ovat vakuutettuja, jos sinulla on vaikeuksia saada hyvitystä, kun sinulla on oikeus siihen.

Hyvin yleisellä tasolla sinun pitäisi voida vaatia takaisinperintää, jos olet maksanut tavaroista tai palveluista, joita ei tarjota, ja yritys kieltäytyy palauttamasta.

kuinka vanha cheryl baker on

Sitä ei kuitenkaan taata kaikissa tapauksissa, ja sinun on soitettava pankkiisi tai kortin tarjoajaasi selittämään selvästi, mitä on tapahtunut.

Sinun on usein ensin allekirjoitettava vastuuvapauslauseke vain siltä varalta, että toinen väittää, että sinulla on sopimus, ja auttaa, jos voit osoittaa, että olet yrittänyt saada hyvitystä yritykseltä itseltään.

Voit yleensä käyttää takaisinperintää, jos:

  • Jos olet maksanut tavaroistasi tai palveluistasi maksavan minkä tahansa summan debit- tai ennakkomaksukortilla.
  • Jos olet käyttänyt Visa-, Mastercard- tai Amex -luottokorttia ja hinta oli alle 100 puntaa.
  • Jos ostit verkkomarkkinan tai muun kolmannen osapuolen myyjän kautta maksu- tai ennakkomaksukortillasi.
  • Jos olet ostanut tavarat tai palvelut 120 päivän kuluessa.

Vuoden 2015 kulutusluottolain 75 § on säädös, joka voi olla erittäin hyödyllinen, jos sinulla on oikeus saada rahasi takaisin, mutta sitä ei saada.

Pohjimmiltaan, jos ostamasi tavarat tai palvelut ovat yli 100–30 000 puntaa, luottokorttiyhtiösi on yhteisvastuussa näistä ostoista yhdessä myyjän kanssa.

Yleensä olet vakuutettu, jos tavarat eivät saapuneet tai ne esitettiin väärin tai et saanut maksamaasi palvelua.

Iso-Britannian suurin liikenneympyrä

Vaikka osana kulutusluottolakia se on lainsäädäntöä, sitä ei taata ja siinä on omituisuuksia.

Näitä ovat esimerkiksi se, että sinun on ostettava tavarasi tai palvelusi suoraan palveluntarjoajalta eikä kolmannen osapuolen, kuten online -markkinapaikan tai lomavaraussivuston, kautta.

Harry Kane johtaa Englannin joukkuetta viimeisen välienselvityksen aikana

Harry Kane johtaa Englannin joukkuetta viimeisen välienselvityksen aikana (Kuva: UEFA Getty Imagesin kautta)

Voit yleensä tehdä kohdan 75 vaatimuksen, jos:

  • Jos olet käyttänyt Visa-, Mastercard- tai Amex -luottokorttia ja hinta oli yli 100 puntaa mutta alle 30 000 puntaa.
  • Jos ostit suoraan myyjältä tai palveluntarjoajalta.
  • Jos sinun on tehtävä vaatimus tavaran vastaanottamisen jälkeen jonkin aikaa sen ostamisen jälkeen (esim. Jos tuotteessa ilmenee vika).

Muut maksutavat

Jos maksat käteisellä tai käytät kansainvälistä siirtopalvelua, kuten Western Union, rahat eivät ole 'palautettavissa', jos jokin menee pieleen.

Joten ole varovainen, jos sinua pyydetään käyttämään näitä maksutapoja. Sama koskee tarkastuksia - ole varovainen, koska on olemassa tapoja hämmentää järjestelmää.

Onko sinulla ongelmia lipun kanssa? Saat apua valitukseesi ilmaiseksi osoitteessa www.resolver.co.uk .

Katso Myös: