Kuinka päästä eroon aaveista kotonasi - merkkejä, joita etsiä ja toimenpiteitä

Outoja Uutisia

Horoskooppi Huomenna

Luuletko, että kotona on aave? No, ei tarvitse paniikkia.



Ennen kuin menet puhelimeen etsimään apua paikalliselta paranormaaliselta tutkintaryhmältä, sinun on tehtävä muutama asia selvittääksesi, onko kodissasi tai jopa työpaikalla aitoa ahdistusta.



'Kaikilla elävillä olennoilla on sisäänrakennettu hälytysjärjestelmä, joka käynnistyy, kun asiat eivät vain näytä oikein', Spektrin paranormaalit tutkimukset Tiimin jäsen Hazel Williams sanoo.



Anna Ryder richardson kuollut

'Se on vaistomme, joka meillä on ja joka voi antaa meille pelon tunteen, joka voi laajentua paranoiaan.'

Ihmisille pelko on jotain, mitä voimme kuvata toisillemme kokemuksistamme kertovien tarinoiden avulla, ja yksi tällainen skenaario on vanha hyvä aave -tarina.

Nämä tarinat kerrotaan jokaisessa maan kulttuurissa, ja ne vaihtelevat kuvailevasti sen mukaan, mitä olisit nähnyt tai kohdannut uskomusjärjestelmäsi mukaisesti.



Spektrin paranormaalit tutkimukset (Kuva: Spektrin paranormaalit tutkimukset)

Spectrum Paranormal Investigationilla on käytössä joukko protokollia - asioita, joita se vaatii kaikilta asiakaskunnilta - ennen kuin asia käsitellään.



Tässä tiimi jakaa neuvoa kaikille, jotka uskovat nähneensä aaveen.

Jaa myös omat kokemuksesi alla oleviin kommentteihin.

Vaiheittainen opas

Ensinnäkin sinun on otettava huomioon kaikki kokemukseesi liittyvät tekijät, jotka voivat vaihdella mielentilastasi tällä hetkellä, tunnetko paikan tai onko tämä kokemus tapahtunut jossain, jonka uskot jo ahdistavan?

Spectrum Paranormal Investigation -tiimi (Kuva: Spektrin paranormaalit tutkimukset)

Ensimmäinen havainto

Yritä muistaa mahdollisimman paljon yksityiskohtia, vaikka se saattoi olla pelottava kokemus. Tämä auttaa määrittämään, millainen kohtaaminen sinulla on mahdollisesti ollut.

Henki nousee ruumiinkammion kuolemasta

Henki nousee ruumiinkammion kuolemasta (Kuva: Getty Images)

Todisteiden hankkiminen

Jos olet edelleen paikalla etkä ole juossut kukkuloille! Sitten pyydämme, että mahdollisimman paljon todisteita auttaisi. Tämä voi vaihdella kuvien ottamisesta ympäristön äänien tallentamiseen.

Hyödyllisiä laitteita

Tiimin käyttämät laitteet (Kuva: Spektrin paranormaalit tutkimukset)

Paranormaalien tutkimusten alalla EMF (sähkömagneettinen kenttä) -mittari on yksi tällainen laite, jota käytetään havaitsemaan ympäristön muutokset, jotka etsivät piikkejä tietyissä kohdissa, kun normaalisti lukeman saaminen olisi vaikeaa, koska nämä piikit mitataan milligaussina magneettikentän mittaamiseen ja sen uskotaan myös olevan kenttä, jossa henkienergia liikkuu sisään. On tärkeää huomata, että olet magneettikenttien ympäröimä, se säteilee maan ytimestä ja ympäröi planeetan, joka tunnetaan myös nimellä Toruksen energiakenttä!

Etsitkö apua

Tämä voi olla paikallisen henkisen johtajasi tai paikallisen paranormaalin tiimin asia. Älä missään tapauksessa yritä ottaa yhteyttä yksikköön! Tämän tekeminen voi olla tuhoisaa, jos henki on pahantahtoinen.

Lue lisää

kummituksia
Uusimmat uutiset Spooky Ghost - kuvat Haunted paikkoja Yhdistyneessä kuningaskunnassa Miten & päästä eroon aaveista & apos;

Turvalliset käytännöt

Monet näyttävät suosivan Wiccaa keinona torjua henkiä, ja salvia ja polttaminen yhdessä rukouksen kanssa ovat yksi tällainen käytäntö.

ensitreffien menestystarinoita

Suolavettä ruiskutetaan ilmaan negatiivisen ionienergian poistamiseksi. Muista, että hyvät positiiviset fiilikset kotiympäristössäsi voivat auttaa luomaan positiivisesti varautunutta energiaa.

Tämä voi tapahtua rentouttavan musiikin muodossa ja täyttää kotisi rakkaudella ja onnellisuudella, kun mahdollista, eikä aggressiota. Tämä estää myös negatiivisen hengen ruokkimasta kurjuuttasi.

Älä koskaan tee tätä

(Kuva: Spektrin paranormaalit tutkimukset)

Älä koskaan yritä muodostaa suoraa yhteyttä henkeen käyttämällä viestintäkeinoja, kuten Ouija tai Seance, ellet ole täysin koulutettu näihin menetelmiin.

On myös suositeltavaa olla koskaan minkäänlaisen alkoholin tai huumeiden vaikutuksen alaisena yrittäessäsi suorittaa jotakin edellä mainituista, koska sinun on oltava terve. Muuten miten kukaan voisi ottaa sinut vakavasti tähän aiheeseen? oletetun hengen tunnustaminen antaa sille vain pääsyn elämääsi. Vaikka tämä voi olla alitajunnassasi, kunnes todistetaan, että henki on läsnä! Tällä voi silti olla tuhoisia seurauksia ja häiritä päivittäistä hyvinvointiasi.

Aave

Ulottuu ulkopuolelta (Kuva: Getty)

qvc uk -juontajat, jotka ovat kuolleet

Mitä todisteita on aaveista?

Todisteet ovat aina avaintekijä kaikkiin havaintoihin. Se on pohjimmiltaan etsivä työtä, joka sinun on rationalisoitava kaikki asiaan liittyvät tekijät ennen kuin teet johtopäätöksen, että olet nähnyt hengen.

On suositeltavaa pitää päiväkirjaa kaikesta toiminnasta tästä hetkestä lähtien. Vaikka se voi aluksi tuntua hyvin merkityksettömältä, neljän viikon aikana normaalisti näemme mallin kehittyvän.

Kirjoittaessasi muistiin asioita, kuten aikoja, jolloin näet esineitä siirrettäessä, tiedät tietoisesti, mihin ne on aiemmin sijoitettu, tai vaikka alat haistaa epätavallisia hajuja, joissakin tapauksissa ihmiset sanovat, että se on mätämunien mätä.

Kun rakkaasi on kuollut, ihmiset ilmoittavat usein kodin kukkien tuoksusta ja tupakan hajusta raportoidaan monissa tapauksissa. Muista, että on hyvin normaalia tuntea, että sinua tarkkaillaan haudan ulkopuolelta, koska meillä kaikilla on kuolleita rakkaita, jotka kaipaavat läsnäoloaan.

Oletko kokenut paranormaalia toimintaa? Jaa haamukokemuksesi alla oleviin kommentteihin.

Katso Myös: