Kuinka Virgin TV -asiakkaat voivat saada kadonneet kanavansa takaisin maksamatta penniäkään ylimääräistä

Virgin Media Inc.

Horoskooppi Huomenna

Miljoonat Virgin TV -asiakkaat ovat menettäneet pääsyn suosikkikanavilleen televiestintäjätin ja UKTV: n välisen erimielisyyden vuoksi.



mihin aikaan nyrkkeily on tänä iltana

Dave - joka lähettää ohjelmia, kuten Taskmaster ja scifi -komediasarja Red Dwarf - oli yksi kymmenestä kanavasta, jotka poistettiin & apos; Player & apos; TV -paketti sunnuntaina sekä joukko komediaklassikoita.



Se tapahtuu sen jälkeen, kun neljä miljoonaa kaapeliyhtiötä käyttävää kotitaloutta varoitettiin viime viikolla, että he voivat menettää pääsyn, jos sopimusta ei saavuteta kahden mediaverkon välillä.



Kotitalouksilta on estetty pääsy esityksiin, kuten Top Gear, One Born Every Minute ja Only Fools and Horses (Kuva: BBC)

Kanaville virittyville tilaajille näytettiin varoitus siitä, että kanavat voivat pian kadota

Se sanoi, että kymmenen kanavaa voitaisiin vetää ja korvata palvelujen ja tilausvideoiden hinnasta käydyssä kiistassa Virgin Median ja Discoveryn ja BBC: n yhteisomistuksessa olevan UKTV: n välillä.



Virgin syytti UKTV: n kohonneita maksuja ja lisäsi, että verkko kieltäytyi sallimasta ohjelmiensa lähettämistä pyynnöstä.

UKTV sanoi, ettei se voi hyväksyä Virginin esittämää 'rajua' hinnanalennusta.



Se tarkoitti lauantaina keskiyöllä pääsyä kanaville poistettiin kaikista Virgin TV -laatikoista.

Poika katselee televisiota

Sunnuntai -aamuna monet kotitaloudet huomasivat menettäneensä pääsyn tiettyihin esityksiin (Kuva: Getty)

Sen sijaan monet korvattiin uudemmilla, vain Virginille, kuten Paramount Network in HD ja Love Nature, joka esittää villieläinten dokumentteja, kuten Afrikan Wildest Horizon's ja Great Wild Blue.

Mutta on olemassa tapa saada puolet kanavista takaisin - maksamatta penniäkään enemmän.

Hanki kanavasi takaisin

Voit saada viisi niistä takaisin - ja 19 muuta, joihin sinulla ei ollut pääsyä aiemmin (Kuva: PA)

Kaikissa vuoden 2010 jälkeen valmistetuissa televisioissa on sisäänrakennettu Freeview-palvelu nimeltä Freeview-mutta monet ihmiset eivät ole tietoisia siitä.

Tämä antaa sinulle rajoittamattoman pääsyn 85 viihdekanavaan käden ulottuvilla - josta sinun ei tarvitse maksaa penniäkään lisähintaa.

Jotta voit käyttää niitä, sinun on liitettävä televisio toimivaan antenniin (tämä voi tapahtua katon läpi tai voit valita manuaalinen noin 15 puntaa). Kun olet käynnistynyt, voit virittää television vastaanottamaan laitteen mukana tulevat kanavat.

Jos sinulla ei ole Freeview -ohjelmaa tai televisio on vanhempi malli, voit myös ostaa kertakäyttölaatikon - yleensä noin 35 €.

Tässä on vaiheittainen opas kuinka määrität ja virität TV -vastaanottimesi Freeview -ohjelmaa varten .

Lue lisää

Säästä rahaa TV -paketteissa
Sky Sports -paketti, joka on 114 £ vähemmän Voita Netflixin hinnankorotus Britit maksavat 50 puntaa kuukaudessa ilmaisesta urheilusta Alennukset laillisesta TV -lisenssimaksusta

Hyvä uutinen on, että asentamalla televisiosi saat puolet menetetyistä kanavista ja 19 muuta, jotka eivät ole saatavilla Virginin kautta ollenkaan.

Tämä sisältää Dave, Really Drama, Home and Yesterday ja paljon muuta, kuten CBS Action, More 4, Tiny Pop ja Travel Channel.

'Olemme kaikki työskennelleet kovasti viikonloppuna ystävieni ja perheidemme kanssa emmekä ole murehtineet hetkeäkään, kuinka aiomme katsoa seuraavan Taskmaster -sarjan Davessa', Freeview -tiedottaja kertoi NEWSAM Money -lehdelle.

'On outoa, että Virgin Media veloittaa katsojiltaan todellista rahaa siitä, että he eivät vastaanota Freeview'lla lähetettyjä kanavia, mikä on nimensä mukaisesti ilmaista.'

euromiljoonia numeroita tälle illalle

Freeview -kanavat eivät ole saatavilla Virginissä

  • CBS -toiminta

  • CBS Draama

  • Elintarvikeverkosto

  • Lisää 4

    numeron 73 merkitys
  • Elokuvat4Men

  • Pop

  • Sonyn rikoskanava

  • Sonyn elokuvakanava

  • Talking Pictures TV

  • Pikku Pop

  • Travel Channel

  • Todellinen viihde

  • Oikeita elokuvia

  • Vintage TV

Katso Myös: