Kuinka katsella Dillian Whyte -taistelua tänä iltana: TV -kanava ja suoratoistotiedot

Nyrkkeily

Horoskooppi Huomenna

Dillian Whyte tietää uransa olevan linjalla tänä iltana, kun hän ottaa vastaan ​​Alexander Povetkinin raskaansarjan uusintaottelussa.



Kilpailijat tapasivat ensimmäisen kerran viime elokuussa, kun Povetkin toimitti upean KO: n suistamaan Whyte'n maailmanmestaruuden.



Uusintaottelu oli alun perin asetettu marraskuuhun, mutta sitä lykättiin, kun Povetkin sai kaksi kertaa Covid-19-tartunnan.



Kilpailijat tapaavat vihdoin tänä iltana Gibraltarilla, jossa Whyte tietää, että voitto on välttämätöntä, jos hän haluaa uudistaa tarjouksensa maailmanmestaruudesta.

Hän joutui kohtaamaan Tyson Furyn ennen Povetkinin tappion viime vuonna - hänellä ei ole varaa samanlaiseen virheeseen tänä iltana.

Tässä on kaikki mitä sinun tarvitsee tietää illan taistelusta ...



Mihin aikaan taistelu alkaa?

Päätapahtuman odotetaan alkavan noin kello 22.00 Ison -Britannian aikaa, mikä on tunti jäljessä Gibraltarin paikallisesta ajasta.

Alikorttitaistelut alkavat pian klo 18 jälkeen.



Dillian Whyte ottaa vastaan ​​Alexander Povetkinin tänä iltana

Dillian Whyte ottaa vastaan ​​Alexander Povetkinin tänä iltana (Kuva: Mark Robinson/Matchroom Boxing)

Kuinka katsella televisiosta ja livestriimin kautta

Taistelut nähdään Sky Sports Box Office -palvelussa (Sky -kanava 491) ja Sky Sports Box Office HD -palvelussa (Sky -kanava 492). Taistelua voi myös suoratoistaa Sky Box Office -sovelluksella.

Ohjelmointi alkaa klo 18 ja maksaa 19,95 puntaa. Uusinnat ovat saatavilla huomenna klo 9.00 ja 16.00.

Vieraile Sky Sports Box Office -sivusto Lisätietoja.

5:55 enkelinumero

Kuka on kortissa?

Ted Cheeseman vastaan ​​James Metcalf

Chris Kongo vastaan ​​Michael McKinson

Fabio Wardley vastaan ​​Eric Molina

Erik Pfeifer vastaan ​​Nick Webb

Youssef Khoumari vastaan ​​Kane Baker

Campbell Hatton vastaan ​​Jesus Ruiz

kuinka purkaa villapusero

FIGHT ODDS

Carl Frampton 5/6

Jamel Herring 5/6

Klikkaa tästä lyödäksesi vetoa bet365*: n kanssa

*Kertoimet voivat muuttua

Lainauskulma

Dillian Whyte

- Ensimmäinen taistelu oli hyvä taistelu, me molemmat taistelimme hyvin, minä kaadoin hänet alas pari kertaa ja hän tuli takaisin voittamaan - hän sai hyvän iskun. Olen iloinen, että hän otti uusintaottelun, olen iloinen, että olemme täällä taas.

- Tämä on urani tärkein taistelu. Kuten sanoin, että tämä on nyrkkeilyä, olen kokenut ylä- ja alamäkiä koko elämäni, joten olen tottunut palaamaan takaisin, osoittamaan ihmisten olevan väärässä, näyttämällä ihmisille, mitä voin, kun he ovat kirjoittaneet minut pois.

'Minä voin hyvin. Ihmiset puhuvat tappiosta, se ei ole mitään. Teen jotain, muutan elämääni ja kehityn jatkuvasti. Povetkin on hyvä taistelija, paras amatööri, kultamitalisti, mutta opin, parannan ja parannan joka päivä. Jätän kaiken taas riville.

'Pääasia on voitto; Olen kilpailija ja vihaan häviämistä, joten haluan tehdä 1-1. Saan voiton mitä tahansa, olet nähnyt minun sopeutuvan eri taisteluihin - nousemalla lattialta ja voittamalla jabbattuja taistelijoita nopeammin kuin minä. Valmentajatiimini on työskennellyt ahkerasti eri suunnitelmien ja eri alojen parissa. ''

Aleksanteri Povetkin

'Olen erittäin iloinen voidessani olla täällä, olen rento, luottavainen ja ainoa asia, joka mielessäni on tällä hetkellä, on mennä ulos ja näyttää hyvää nyrkkeilyä.

'Olen melkein unohtanut viimeisen taistelun, koska tämä on päättynyt. Uskon, että Dillian on parempi toisessa taistelussa kuin ensimmäinen. Samalla yritän olla varovaisempi ja kiinnittää enemmän huomiota puolustukseeni.

'Minulla ei ole tätä ajattelutapaa, että lyön hänet ulos. Se voisi mennä kauas; En keskity tyrmäykseen, ja aion noudattaa suunnitelmaani. '

Katso Myös: