Kuinka katsella Super Bowlin 2019 puoliajan esitystä Isossa -Britanniassa

Tv Uutiset

Horoskooppi Huomenna

Et ehkä ole amerikkalaisen jalkapallon fani, mutta se ei ole syy olla katsomatta NFL Super Bowlin 2019 puoliaikaesitys tänä iltana, koska se lupaa, kuten aina, olla tähtien täyttämä maailmanluokan spektaakkeli suurimmalla mittakaavalla.



Tänä iltana Mercedes-Benz-stadionilla Atlantassa Georgiassa Tom Bradyn New England Patriots kohtaa Los Angeles Ramsin taistelussa Vince Lombardi Trophy -palkinnosta.



Tapahtuman fanit - ja musiikki - odottavat kuitenkin ennustettua pelitaukoa - puoliaikaesitystä, jossa on aiemmin nähty Beyoncen, Prinssi ja Lady Gagan henkeäsalpaavia settejä.



Tänä vuonna, vaikka esitystä ympäröivät kiistat pelaajan Colin Kaepernickin väitetystä NFL -mustasta listasta, joka protestoi poliisin julmuutta polvistumalla kansallislaulun aikana ennen vuoden 2016 peliä, järjestäjät ovat pakanneet joitain maailman suosituimpia ja lahjakkaimpia taiteilijoita antamaan Super Bowl selkärangan pistely esityksiä olemme odottaneet.

Tässä on mitä sinun tarvitsee tietää nauttiaksesi myös siitä.

Kuinka katsella Super Bowlin puoliaikaesitystä Isossa -Britanniassa

Beyonce (L) ja Chris Martin Coldplaysta esiintyvät lavalla Pepsi Super Bowl 50 Halftime Show -tapahtumassa Levin stadionilla

Beyonce (L) ja Chris Martin Coldplaysta esiintyvät puoliajanäytöksellä Levin stadionilla vuonna 2016 (Kuva: FilmMagic)



Onneksi voimme katsella kaikkia tapahtumia täällä Yhdistyneessä kuningaskunnassa ilmaiseksi BBC Onessa. Se on myös saatavilla BBC iPlayerissä, BBC Sport -verkkosivustolla ja BBC -sovelluksessa.

Sinulla on kuitenkin myöhäinen ilta, koska tapahtuman tiedotus alkaa klo 22.45, ja peli alkaa kello 23.30 GMT katsojille Yhdistyneessä kuningaskunnassa, joka on klo 18.30 itäaikaa Yhdysvalloissa.



Puoliaikaesityksen ajoitus riippuu pelin tapahtumista, mutta se voi alkaa milloin tahansa kello 00:30 - 1:00 GMT.

Puoliaikaesityksen ja mainosten kanssa (katso ne täältä) koko kattavuus päättyy vasta noin klo 4.00.

Sky ja Sky Go esittävät myös Super Bowlin, mutta sen katsominen edellyttää kanavien tilausta.

Kuka esiintyy?

Adam Levine Maroon 5: n laulaja

Adam Levine, pääesiintyjä Maroon 5, laulaja (Kuva: Getty)

Legendaarinen Gladys Knight avaa Super Bowlin laulamalla Yhdysvaltain kansallislaulun - The Star Spangled Banner.

Puoliaikaesityksen aikana rokkipopterit Maroon 5 tulevat otsikoimaan, ja lavalle tulevat räppärit Travis Scott (alias Mr Kylie Jenner) ja Outkastin Big Boi.

Heillä on kuitenkin erittäin suuret saappaat täytettäväksi. Aiemmin katselijat kotona ja live -yleisö stadionilla ovat hämmästyttäneet uskomattomilla esityksillä Katy Perryltä, Beyoncelta ja jopa Michael Jacksonilta.

Ei sitten paineita ...

Lue lisää

Super Bowlin puoliaikaesitys
Puoliaikaesitys ja esiintyjät Rihanna hylkäsi puoliaikaesityksen & apos; Puoliajan ikonisimmat esitykset Kaikki vuoden 2019 suuret Super Bowl -mainokset

Katso Myös: