Kuinka vedenpitävä Galaxy S7 on? Kokeilimme Samsungin uutta älypuhelinta

Samsung Inc.

Horoskooppi Huomenna

Samsungin Galaxy S7- ja S7 -älypuhelimet tulivat myyntiin tänään, ja niissä on uusi muotoilu, parannetut tekniset tiedot ja yksi odotettu ominaisuus - vedenkestävyys.



Laitteella on IP68 -luokitus, joten se voidaan upottaa veteen noin 1,5 metrin syvyyteen 30 minuutiksi.



Joten se selviää uppoamisesta pesualtaaseen tai vessaan, eikä se hajoa, jos kaadat sen päälle juomaa, mutta et todennäköisesti halua ottaa sitä uimaan.



Toisin kuin vuonna 2014 lanseerattu Galaxy S5, latausporttien päällä ei ole rumia kumikorkkeja. Samsung on tehnyt vedenkestävyyden olennaiseksi puhelimen suunnittelussa, ja kaikki portit on suljettu sisäisesti.

george michael viimeinen kuva

Lue lisää: Samsung Galaxy S7 arvostelu

Tämä ominaisuus voi olla pelastus kömpelömmille keskuudessamme - jotka ovat saattaneet viettää yli yhden iltapäivän puhelimemme kanssa riisikulhossa yrittäen kuivata sen valitettavan onnettomuuden jälkeen kylpyhuoneessa.



Ymmärrämme kuitenkin, että saatat olla haluton ottamaan riskiä upottaa oma 569 punnan -laitteesi vesisäiliöön - joten olemme tehneet sen puolestasi.

Yllä olevassa videossa teemme neljä erittäin tieteellistä testiä nähdäksemme kuinka Galaxy S7 on vedenpitävä.



kuinka peruuttaa amazon prime ilmainen kokeilu

Lue lisää: Samsung Galaxy S7: n hinnat paljastivat - kaikki tariffit selitettiin, kun uusi älypuhelin saapui hyllyille Isossa -Britanniassa

Katso Myös: