HSS Hire leikkaa noin 300 työpaikkaa, koska se sulkee yli 134 toimipistettä

Työpaikkojen Menetykset

Horoskooppi Huomenna

Se sulkee yli 100 sivustoa(Kuva: PA)



Työkalujen vuokrausyhtiö HSS Hire aikoo vähentää noin 300 työpaikkaa, koska se sulkee yli 134 toimipistettä eri puolilla maata.



Yrityksen mukaan Covid-19-pandemia oli osoittanut olevansa valmis nopeuttamaan strategiaa investoida teknologisiin ratkaisuihin, mikä tarkoittaa, että sen on pidettävä vähemmän fyysisiä sivustoja.



Pandemian aikana HSS on painostanut uusia online -alustoja kovasti - käynnistämällä napsautus- ja keräyspalvelun ja tarjoamalla henkilöstölle kotitehtäviä.

HSS Hire työllistää yli 2 000 henkilöä eri puolilla Iso -Britanniaa ja sillä on parisataa konttoria.

Toimitusjohtaja Steve Ashmore sanoi: '' Nämä investoinnit auttavat meitä vähentämään fyysistä jalanjälkeämme, mikä johtaa valitettavasti noin 300 roolin menetykseen, mutta meistä voi tulla ketterämpi, teknologiavetoisempi liiketoiminta, joka on välttämätöntä markkinoillemme. kustannusten alentaminen ja omistaja -arvon parantaminen. ''



Pandemia osoitti, että yritys toimi hyvin 145 sivuliikkeen ollessa suljettuna (Kuva: LOUGHBOROUGH ECHO)

Siirtyminen etätyöhön ja digitaalisiin palveluihin tarkoittaa, että fyysisiä sivustoja - ja joitain niihin liittyviä työtehtäviä - ei enää tarvita.



Yhtiö sanoi, että vaikka 145 konttoria suljettiin, se toimii nyt yli 90 prosentissa viime vuoden tasosta.

Ryhmä sanoi työskentelevänsä kiinteistöjen uudelleenjärjestelyneuvojien kanssa tämän sivuston vähentämisen viimeistelemiseksi, kun taas 300 työntekijää on kuultu.

Ashmore sanoi: ”Vaikka Covid-19 vaikutti merkittävästi suorituskykyymme ensimmäisten kuuden kuukauden aikana, HSS: n sietokyky rohkaisee minua erittäin haastavan ajanjakson aikana.

'' Viimeaikaiset investointimme tekniikkaan ovat osoittautuneet kriittisiksi, minkä ansiosta voimme tukea asiakkaitamme lukituksen aikana, digitaalisia kanaviamme ja Click-and-Collect -palvelua, joka tarjoaa vähäkontaktisia vaihtoehtoja sivuliikkeille.

'Tuloksena olemme nyt nähneet tulojen palautuneen yli 90 prosenttiin vuoden 2019 tasosta ja kannattavuuden takaisin ennen Covid-19-tasoa.'

Katso Myös: