Huawein tehtaalla, jossa robotit ja ihmiset rakentavat yhdessä älypuhelimia

Tekniikka

Vaikka useimmat meistä kamppailevat ollakseen muutaman tunnin ilman omaamme älypuhelin Liimattu käteemme, monet ihmiset eivät todennäköisesti tiedä älypuhelimensa valmistusprosessista.

Nyt, Huawei on antanut S Onlinelle kurkistuksen älypuhelimien tuotantolinjaan, jossa satoja tuhansia laitteita vaihtuu päivittäin.

Noudettuaan laboratoriotakin ja hiusverkon S Onlinen apulaistieteen ja teknologian päätoimittaja Shivali Best sai vierailla yhdellä Huawein tehtaista Songshan Lakessa tällä viikolla.

Tällä hetkellä tehdas valmistaa Huawein lippulaivaälypuhelinta P30 Prota, mutta tuotantolinjoja voidaan muokata myös muiden mallien valmistukseen.

Huawein tehtaan sisällä (Kuva: Huawei)

Tehtaan sisällä on useita rinnakkaisia ​​tuotantolinjoja, joista jokainen on noin 120 metriä pitkä.

Vaikka kutakin linjaa valvoi aiemmin 86 työntekijää, he tarvitsevat nyt vain 17 työntekijää - robottien lisäyksen ansiosta.

Huawei selitti: Suurin osa prosessista on automatisoitua raaka-aineista lähteviin, mukaan lukien jakelu, kokoonpano, testaus ja pakkaus.

Huawei on antanut S Onlinelle kurkistuksen älypuhelinten tuotantolinjaan, jossa satojatuhansia laitteita vaihtuu päivittäin. (Kuva: Huawei)

Jokainen älypuhelin alkaa emolevyllä, joka on rakennettu pienistä komponenteista, jotka syötetään koneeseen teippirullilla.

Tämä rakentaminen ja juottaminen tehdään automatisoidulla järjestelmällä, ennen kuin emolevylle tehdään tiukka laatutarkastus.

Huawei sanoi: Huaweilla on nollatoleranssi vikoja kohtaan, ja se asettaa laadun aina etusijalle. Tämä tarkoittaa, että laatu on etusijalla. Näin tehdessään Huawei tarjoaa paremman käyttökokemuksen ja siitä tulee kuluttajien rakastama teknologiabrändi.

äänestä sisään tai ulos eu:ssa tietokilpailu

Kun emolevy on läpäissyt laatutarkastuksen, se kulkee kuljetinhihnaa pitkin seuraavalle asemalle, jossa muu laitteisto, mukaan lukien kotelo, etunäyttö, akku sekä etu- ja takakamerat kootaan - jälleen automaattisella koneella. .

Tällä hetkellä tehdas valmistaa Huawein lippulaivaälypuhelinta, P30 Prota (Kuva: Huawei)

Kuitenkin, kun laitteisto on koottu, tehdastyöntekijä hyppää sisään ja koteloi koko laitteen valkoiseen suojakuoreen. Tämä varmistaa, että älypuhelimesta ei ole sormenjälkiä, kun se saavuttaa asiakkaan.

Tässä vaiheessa älypuhelin käy läpi testin, joka saa monet ihmiset kiemurtelemaan - pelätyn pudotustestin.

Onneksi pudotus tapahtuu vain 30 cm:n korkeudelta, mikä tarkoittaa, että pelätyn näytön rikkoutumisen riski on hyvin pieni.

Kun laitteiston laatu on tarkistettu, on aika saada ohjelmisto älypuhelimeen.

Jälleen tämän prosessin osan suorittaa automatisoitu järjestelmä - tässä tapauksessa sarja vetolaatikoita, joissa älypuhelinta testataan eri toimintojen suhteen, mukaan lukien äänenlaatu ja median toisto.

Videota ladataanVideo ei saatavillaKlikkaa pelataksesi Napauta Pelataksesi Video toistetaan automaattisesti pian8PeruuttaaPelaa nyt
Huawei

Kun älypuhelin on läpäissyt viimeisen laatutarkastuksen, EMUI - Huawein mukautettu mobiilikäyttöjärjestelmä - asennetaan laitteeseen, mikä tekee siitä täysin toimivan.

Prosessin viimeinen osa sisältää älypuhelimen poistamisen valkoisesta suojakuoresta ja viimeisen tarkastuksen, ennen kuin laite voidaan pakata laatikkoon, valmiina lähetettäväksi asiakkaille!

Vaikka tämä prosessi kuulostaa melko intensiiviseltä, Huawei pystyy hämmästyttävällä tavalla valmistamaan 2 400 älypuhelinta jokaisella tuotantolinjalla päivittäin!

Joten kun seuraavan kerran viivyttelet älypuhelimesi käyttöä, mieti hetki, kuinka se tehtiin.

Luetuin
Älä missaa