Valtava palkankorotus opettajille - he asettavat heidät parhaiten maksaneiden tutkinnon suorittaneiden joukkoon

Koulut

Horoskooppi Huomenna

Uusien opettajien palkat nousevat 30 000 puntaan vuoteen 2022–23 mennessä hallituksen suunnitelmien mukaan.



Muutto nostaisi opettajien pääsyasteen tutkinnon suorittaneiden työmarkkinoiden kilpailukykyisimpien joukkoon, ja suunnitelmissa on myös parantaa julkisen sektorin työntekijöiden eläkejärjestelyjä.



Opetussihteeri Gavin Williamson on tänään esittänyt kirjeessä koulunopettajien arviointielimelle (STRB) opettajien lisäämistä koskevia suunnitelmia. alkavat palkat jopa 6000 puntaa.



'Opettajat ovat todella koulun elinehto, ja olen heti vaikuttunut omistautumisesta, sitoutumisesta ja kovasta työstä, jonka olen nähnyt luokkahuoneidemme edessä', Williamson sanoi.

'' Haluan, että opettajan ammattiin kiinnitetään parhaat lahjakkuudet ja että koulut kilpailevat työmarkkinoiden suurimpien työnantajien kanssa ja rekrytoivat kirkkaimpia ja parhaita opetukseen.

'Opettajien ei pitäisi epäillä, että tämä hallitus tukee heitä täysin uransa kaikissa vaiheissa, alkaen palkitsevista aloituspalkista ja antamalla heille tarvittavat valtuudet puuttua huonoon käyttäytymiseen ja kiusaamiseen ja jatkaa koulun tason nostamista kaikkialla maailmassa. maa.'



Esittelyssä on myös joukko suurlähettiläskouluja joustavan työn puolesta (Kuva: Getty)

Opetussihteeri Gavin Williamson on hahmotellut suunnitelmia opettajien lisäämiseksi. alkavat palkat jopa 6000 puntaa (Kuva: iStockphoto)



Williamson sanoi, että etenemispisteiden käyttöönotto palkkajärjestelmässä voitaisiin myös palkita niitä, jotka ylittävät suorituskykynsä.

Syyskuusta alkaen hallitus rahoittaa täysimääräisesti myös lisämaksuja opettajille & apos; Eläkejärjestelmä.

Tämä tarkoittaa sitä, että opettajat saavat vuosittain 23,6 prosentin suuruisen työnantajan maksuosuuden eläkkeeseen varmistaakseen, että järjestelmä on täysin rahoitettu.

Ryhmä suurlähettiläskouluja esitellään myös joustavan työn puolesta, ja se on suunniteltu keskittämään joustava työskentely pakolliseksi kaikilla aloilla.

Kuitenkin, lisätukea ei ole hahmoteltu alkuvuosien harjoittajille , joista monet ovat vähimmäispalkalla, vaikka työvoiman suojelemiseen tähtäävät kampanjat kasvavat tavoitteet ja hallituksen 30 tunnin ilmaisen lastenhoitojärjestelmän vähäinen rahoitus.

Williamson lisäsi: 'Haluan pitää erinomaisia ​​opettajia ammatissa, ja tiedämme, että joustavien työmahdollisuuksien puute mainitaan usein syynä lähtöön.

grey's anatomy kauden 16 julkaisupäivä

”Muut alat ovat omaksuneet joustavan työn ja sen tarjoamat edut - haluan nähdä saman myös kouluissa. Joissakin kouluissa tapahtuu suuria asioita, mutta haluan sen olevan normi.

'Nämä uudet suurlähettiläskoulut rikkoo esteet ja näyttävät joustavasta työskentelystä hermostuneille kouluille, että se ei vain voi tehdä sitä, vaan se voi muuttaa koulunsa paremmaksi.'

Katso Myös: