Hugh Dennis ja Claire Skinner ovat tehneet sitä vuosia, väittää Outnumberedin Ben

Julkkis Uutiset

Horoskooppi Huomenna

Ylivoimaiset tähdet Hugh Dennis ja Claire Skinner ovat 'tehneet sitä vuosia', heidän ruudulla oleva poikansa on väittänyt - ja he ovat erittäin onnellisia.



Vaikka molempien tähtien läheiset lähteet - jotka näyttivät Peteä ja Sue Brockmania BBC: n komediasarjassa kahdesta uupuneesta vanhemmasta, jotka kamppailivat kasvattaakseen kolme haastavaa lastaan ​​- ovat sanoneet, että he ovat seurustelleet vuoden, Daniel Roche väitti, että he ovat olleet yhdessä kaukana pidempään kuin se.



18-vuotias tähti, joka näytteli sarjassa keskimmäistä lasta Benia, kertoi faneilleen Instagram-tarinassa: 'He ovat tehneet sitä vuosia, he ovat menneet ulos vuosia.



Enemmän näyttelijöitä, 2007

Ensimmäinen sarja Outnumbered, 2007 (Kuva: BBC)

southampton vastaan ​​arsenaali televisiossa

Hugh ja Claire ovat nyt tosielämän pari (Kuva: BBC)

'He ovat yhdessä, heillä on hauskaa. Kaikki on mukavaa ', hän lisäsi.



Myöhemmin hän sanoi: Haluaisin selvittää hämmennyksen. Näyttää siltä, ​​että minua on lainattu lehdistössä väärin. En ole koskaan halunnut ehdottaa, että Hugh ja Claire olisivat olleet suhteessa vuosia, enkä olisi tehnyt sitä, koska se ei yksinkertaisesti ole totta. '

Hugh itse vahvisti huhut viikonloppuna ja paljasti: 'Olen erittäin, erittäin onnellinen, olemme niin onnellisia ... Se on mukavaa ja kyllä, se on niin ihanaa.'



michael jacksonin biologinen poika

Ajattelimme, että pari, jotka olivat molemmat naimisissa, ovat asuneet yhdessä Hughin 1,2 miljoonan punnan kattohuoneistossa Lontoossa ja kertoneet vain tietyille ystäville ja perheelle romantiikastaan.

Daniel, joka esittää Beniä, väittää, että he ovat menneet & amp; vuosia (Kuva: BBC)

56-vuotias Hugh oli aiemmin vaimonsa Kate Abbot-Andersonin kanssa ja hänellä on kaksi lasta, 21-vuotias Freddie ja 19-vuotias Meg. He erosivat vuonna 2015 ja ovat olleet erossa siitä lähtien.

uuden englannin MM-sarja

Samaan aikaan Claire oli naimisissa TV -ohjaajan Charles Palmerin kanssa 15 vuotta ja hänellä on teini -ikäisiä poikia William ja Henry. He erosivat vuonna 2016.

Ystävä kertoi Aurinko : 'He menivät avioliiton hajoamiseen hyvin samankaltaisina aikoina, mutta eron jälkeen kului aikaa, kun he kokoontuivat yhteen viime vuonna.

Hugh vahvisti heidän romanssinsa itse (Kuva: BBC)

'He ovat aina olleet todella ystävällisiä, mutta he elivät omaa elämäänsä, kunnes olivat molemmat sinkkuja.'

joka soittaa Lydiaa emmerdalessa

Hughin tytär Meg ei kuitenkaan vaikuttanut liian vaikuttuneelta.

'Olen tietoinen siitä, mitä on tapahtunut', hän kertoi Päivittäinen posti . 'Äitini ei halua puhua siitä. En minäkään.'

Palkittu Outnumbered toimi seitsemän vuoden ajan vuodesta 2007 ja käynnisti lasten uran Tyger Drew-Honey (vanhin poika Jake), Daniel ja Ramona Marquez, jotka näyttivät Karenia.

NEWSAM Online on ottanut yhteyttä Hughin ja Clairen edustajiin kommentoidakseen.

Katso Myös: