Hyvää uudenvuodenpäivää 2018! Google Doodle herättää optimistisen huomion vuoden ensimmäisenä päivänä

Tekniikka

Horoskooppi Huomenna

On vuoden 2018 ensimmäinen päivä, ja Google toivoo saavansa optimistisen sävelen yhdellä erityisiä doodleja .



Doodlessa on pari pingviinejä, jotka ovat ilmestyneet Googlen etusivulle useita kertoja viimeisen parin viikon aikana.



Liukasjalkaiset sisarukset ilmestyivät ensimmäisen kerran joulukuun 18. päivänä juhannuskauden alkaessa ja jälleen joulupäivänä, jolloin he tapasivat jälleen lämpimän sään sukulaistensa (papaukaija ja tukaani) kanssa.



Joulukuun 31. päivänä heidät näytettiin soimassa uuteen vuoteen timantteja kädessään ja ilotulitus päällä.

kaksikymmentäyksi

Valokuvatarina:Viihtyisät uudenvuoden juhlijat kieltäytyvät antamasta sateen lakata pelaamasta, kuten he näkevät vuonna 2018

Tämän päivän doodlessa pingviinikaverit lomaasuihin pukeutuneena katsovat auringon nousevan upouuden vuoden aikana ja odottavat innolla, mitä tuleman pitää.



Google palaa usein samoihin hahmoihin piirroissaan pitääkseen kertomuksen päivien, viikkojen tai jopa kuukausien ajan.

Vuonna 2015 esim. Googlen uudenvuodenaaton doodle siinä oli viisi kirkkaanväristä lintua istumassa oksalla, ja niiden välissä oli vihreä muna ja yllään vuoden 2016 vyö.



Seuraavana päivänä doodlessa näkyi samat viisi lintua, vain tällä kertaa muna oli kuoriutunut auki paljastaaksesi yhden kolmesta asiasta - krokotiilinvauvan, ankan tai viisi pientä kilpikonnaa.

Google käyttää usein myös hiiren merkkiä vuodenaikojen vaihtelun merkitsemiseen.

Google julkaisi 21. joulukuuta 2017 a doodle talvipäivänseisauksen kunniaksi , joka kuvaa hiirtä luistelemassa jäätyneellä järvellä ennen kuin putoaa lumikoilleen.

Sama hiiri näytettiin hyppäämässä pudonneiden lehtien läpi syyskuun 22. päivänä syyspäiväntasaus , aurinkolasit yllään 21. kesäkuuta kesäpäivänseisaus , ja poimimalla narsissin 20. maaliskuuta kevätpäiväntasaus .

Luetuin
Älä missaa

Katso Myös: