Luokat

UFC-fanit arvostelevat Conor McGregoria 'helppotyön' väitteestä 'valeeläkkeelle jäämisen' jälkeen

McGregorin odotetaan tekevän UFC:n paluun, kun hän on toipunut murtuneesta jalkastaan, mutta keskeytti uuden eläkkeelle julistamalla uransa 'helppoksi' työksi viimeisimmässä eläkkeelle jäämisvihjeessään.



Stevie Ray voitti Anthony Pettisin toisen kerran ja etenee miljoonan dollarin PFL-finaaliin

Ray ja Pettis taistelivat täpötäynnä talon edessä PFL:n pudotuspeleissä New Yorkin Hulu Theatressa Madison Square Gardenissa, ja sijoittui miljoonan dollarin finaaliin.



UFC-fanit vetoavat Israel Adesanyaan, ettei se 'pelaa ruoallaan' seuraavassa ottelussa

Adesanya on kohdannut fanien kritiikkiä viime kuukausina siitä, ettei hän ole ansainnut keskeytystä viimeaikaisissa UFC-keskisarjan mestaruusotteluissaan, ja hän kohtaa seuraavan kerran entisen kaksinkertaisen kilpailijan Alex Pereiran.



Sosiaalisen median tähti Hasbulla nimesi lemmikkikanan UFC-legenda Conor McGregorin mukaan

Hasbulla nousi kuuluisuuteen sosiaalisessa mediassa ja on hyviä ystäviä entisen UFC-mestarin Khabib Nurmagomedovin kanssa, joka on lopettanut urheilun vuonna 2020 ratkaistuaan katkeraan kilpailunsa irlantilaisen kanssa.

UFC-tähti lupaa 'päihittää paskan' Conor McGregorin, jos hänen painonsa nousee.

McGregor katselee paluuta UFC:hen, joka tapahtuu nyt todennäköisesti ensi vuonna, ja siirtyy todennäköisesti 170 paunaan, jossa hänen viimeinen UFC-voittonsa tuli Donald Cerronea vastaan ​​vuonna 2020.

Paddy Pimblett purskahti kyyneliin kulissien takana tunnepitoisen UFC-voiton jälkeen

Pimblett esitti äskettäin tunteellisen kunnianosoituksen edesmenneelle ystävälleen Rickylle äskettäisen UFC Lontoon voiton jälkeen Jordan Leavittia vastaan, joka murskasi traagisesti henkensä vain muutama päivä ennen voittoaan.



Bo Nickal nappasi UFC-sopimuksen 62 sekunnin lähetysvoitosta huolimatta

Nickal parani lukemiin 2-0 voittamalla taistelunsa Contender-sarjassa hieman yli minuutissa, mutta painijoukko ei saanut UFC-sopimusta.

UFC-tähti Charles Oliveira ilmoittaa olevansa Jake Paulin 'suuri fani'.

Charles Oliveira vaihtoi hiljattain tekstiviestejä Jake Paulin valmentajan BJ Floresin kanssa, joissa UFC-tähti ilmaisi olevansa 'The Problem Childin' 'suuri fani'.



Conor McGregor kiusoittelee 'historian suurinta paluuta' ennen UFC:n paluuta

On kulunut yli vuosi siitä, kun McGregor taisteli UFC:ssä, ja entinen kahden painon mestari on luvannut tehdä 'historian suurimman urheilun paluun'

Rory MacDonaldin PFL-matka tulee risteykseen Cardiffin kriisissä

Legendaarisella entisellä Bellatorin keskisarjan mestarilla ja UFC-titteliehdokkaalla on ollut hankaluuksia ylennyksen jälkeen, mutta hän on löytänyt itselleen kaksi voittoa maailmanmestaruudesta.