Ian Wrightin rakkaus pahoittelee syntyessään kahdeksan lasta neljän naisen kanssa

Julkkis Uutiset

Horoskooppi Huomenna

Se ei ollut jotain, mitä tein tarkoituksellisesti. Minä olen julkkis ... Hanki minut pois täältä tähti Ian Wright myönsi kerran kahdeksasta lapsesta, jotka hänellä oli neljä eri naista.



Arsenalin entinen jalkapalloilija tunnusti, että hänellä oli 52 -vuotiaaksi asti oppia kunnolla, mitä rakkaus on.



yaya toure syntymäpäiväkakku

Hän oli vain 19 -vuotias, kun hänestä tuli ensin isä adoptoituaan tyttöystävänsä Sharon Phillipsin. poika Shaun.



Pelkää omaa 6ft 2in isäpuolensa - joka oli väkivaltainen uhkapeli ja juoppo - Ian sanoi kokemustensa vuoksi jättäneen hänet velvollisuudeksi hyväksyä tot, joka kuten hänen isänsä on nyt jalkapalloilija.

Ian Wrightilla on kahdeksan lasta neljästä eri naisesta

Ian Wrightilla on kahdeksan lasta neljästä eri naisesta (Kuva: Getty Images)

Minulla ei ollut työtä eikä keinoja, mutta otin hänet vastaan, koska se oli oikein, hän kertoi The NEWSAMille syyskuussa.



Poika Bradley, myös jalkapalloilija, saapui pian Brettin jälkeen ja teki Ianista kolmen lapsen isän vain 21-vuotiaana.

Kasvaessaan hän ei edes halunnut lapsia, mutta kertoi omaelämäkerrassaan A Life In Football, kuinka se näytti tekevän.



Hän oli jo kolmen lapsen isä, kun hän allekirjoitti Arsenalin

Hän oli jo kolmen lapsen isä, kun hän allekirjoitti Arsenalin (Kuva: Getty)

- Nuorempana kävin Shaunin ja Bradleyn setän, Normanin, Sharonin veljen, kanssa, ja hänellä oli tyttöystäviä ja lapsia kaikkialla. Olen jotenkin imeytynyt siihen ja tuntui melkein siltä, ​​että ihmiset tekivät niin ', hän kirjoitti.

'Tämä nukkuu sen kanssa, hänellä on lapsia hänen kanssaan, hänellä ja hänellä, hänellä on lapsia hänen kanssaan. . . menit Jamaikaan, se on sama asia.

'En sano, että se on paras tapa elää, ja todellakin vain putosin siihen sen sijaan, että tekisin sen valinnan.'

Asiat kukoistivat Sharonin kanssa, ja 22 -vuotiaana hän otti yhteyttä lapsuuden ystäväänsä Debbieen, joka asui tiellä Kaakkois -Lontoossa hänen ollessaan kuusi.

halvat all inclusive -lomat elokuussa 2018
Ian ja Debbie osallistuvat A Bug's Life -esittelyyn poikansa Staceyn kanssa

Ian ja Debbie osallistuvat A Bug's Life -esittelyyn poikansa Staceyn kanssa (Kuva: PA -arkisto/PA -kuvat)

Hänestä tuli ensimmäinen rouva Wright, ja hänen jalkapallouransa alkaessa he juhlivat ylellisiä häitä Mauritiuksella ja muuttivat idylliseen Surreyn kartanoon.

Heidän poikansa Stacey syntyi vuonna 1994, mutta kolme vuotta myöhemmin Debbien maailma kaatui, kun kävi ilmi, että Ianilla oli ollut suhde naisen kanssa, jonka hän tapasi TV -työnsä kautta.

Särkynyt Debbie potkaisi Ianin ulos talosta ja kieltäytyi ottamasta vastaan ​​hänen rukoilevia puhelinsoittojaan.

Ianin ja Debbien avioliitto päättyi, kun hän sai lapsen toisen naisen kanssa

Ianin ja Debbien avioliitto päättyi, kun hän sai lapsen toisen naisen kanssa (Kuva: PA -arkisto/PA -kuvat)

Mutta hän halusi pojalleen kaksi vanhempaa ja suostui antamaan hänelle toisen laukauksen ja toivotti heidän tyttärensä Bobbi-Leen pian tervetulleeksi.

Hänen sydämensä ei kuitenkaan ollut kaukana.

- Ehkä naiivisti ajattelin myös, ettei hän enää koskaan tee sitä. Valitettavasti näin ei ollut ', hän kertoi Daily Mailille vuonna 2008 ja paljasti, kuinka hän oppi hänen isänneen toisen lapsen toisen heiton aikana.

'En aio salata sitä tosiasiaa, että avioliittomme oli jo vaikeuksissa - kuten sanoin, voiko kuka tahansa pariskunta todella selviytyä tällaisesta julkisesta petoksesta - mutta olin järkyttynyt kuullessani tällä kertaa, että hänen pahoinpitelyllään oli vakavampia vaikutuksia. Tällä kertaa paranemista ei tapahtunut ', hän sanoi.

viiden tähden hotelli James

Ianille hän myönsi, että hän oli juuttunut välittömän tyydytyksen kulttuuriin, joka on niin usein kiinnitetty jalkapalloilijoihin. elää.

Ianin pojat Shaun (kuvassa) ja Bradley ovat nyt myös jalkapalloilijoita

Ianin pojat Shaun (kuvassa) ja Bradley ovat nyt myös jalkapalloilijoita (Kuva: EMPICS Sport)

- Se oli silloin, kun pelasin Arsenalissa, ja kaikki sujui niin hyvin, että hiukan ihastuin itseeni kaikesta saamastani huomiosta, rahasta, jota minulle maksettiin ja niin paljon ihmisiä kaikkialla, 'hän kirjoitti kirjaansa ja myönsi, ettei näe Cocoa.

'Jäin kiinni kaikesta tästä ja huijasin ensimmäistä vaimoani Debbieä, mikä tuhosi avioliitoni. Se oli todella kamala ajanjakso.

'Jos elämässäni on ollut hetki, jonka toivoisin voivani muuttua, se olisi se.'

Samaan aikaan Cupidin nuoli iski jälleen, kun Ian tapasi nykyisen vaimonsa Nancyn pubissa ja hän kieltäytyi hänen etenemisestään.

Ian meni naimisiin toisen vaimonsa Nancyn kanssa vuonna 2011

Ian meni naimisiin toisen vaimonsa Nancyn kanssa vuonna 2011 (Kuva: Getty Images Europe)

'Neiti ei tiennyt mitään jalkapallosta', hän paljasti I & m A Celebissä.

- Tapasin hänet pubissa Notting Hillissä, se oli suurin ryöstötapa suhteessa jonkun tapaamiseen. En sano olevani Brad Pitt, mutta hän riisui minut niin kauniisti, että tiesin hänen olevan. ''

He menivät naimisiin vuonna 2011 ja saivat tyttäriä Lolan ja Roxannen, mutta heidän liitonsa aiheutti suuren perheen erimielisyyden, ja Ian myönsi, ettei hän ole puhunut sisarensa kanssa 15 vuoteen Nancyn kanssa käydyn kiistan jälkeen.

joka seurustelee declan donnellyllä

Ian sanoi, että hänen riidan Dionnen kanssa, joka tunnetaan nimellä Dee, tuli, kun hän ja Nancy liittyivät hänen kanssaan Channel 4 -ohjelmaan ja hän käski sisartaan olemaan tekemättä vitun kohtausta.

Hänen avioliitonsa Nancyn kanssa on tuonut hänelle 'rauhan'. hän kaipasi

Hänen avioliitonsa Nancyn kanssa on tuonut hänelle 'rauhan'. hän kaipasi (Kuva: WireImage)

Nancy meni esittelemään itsensä ja tyhjensi hänet täysin ihmisten edessä ja sanoi jotain: 'Minun on oltava uskollinen veljentytär ja veljenpoika'. hän kertoi True Geordie -podcastille.

Tämä tapahtui, kun olin vihreässä huoneessa. Kun menin hänen luokseen, tunsin vihan varpaistani. Sanoin: ’Niin kauan kuin elämme, en halua nähdä sinua enää koskaan. Ainoa kerta, kun puhun sinulle, on, kun pyydät häneltä anteeksi. '

Ja hän sanoi: 'En pyydä anteeksi keneltäkään.' Niinpä sanoin: 'Se on hyvä, koska minun ei tarvitse koskaan nähdä sinua enää.'

Mutta negatiivisuudesta huolimatta hän on löytänyt Nancyn The One. Onnellisuutensa keskellä hän myös pahoittelee syvästi aikaisemmin aiheuttamaansa vahinkoa.

Ianin vaimo Nancy Hallam saapuu Brisbanen lentokentälle

Ianin vaimo Nancy Hallam saapuu Brisbanen lentokentälle (Kuva: Daily Star, , Daily Express)

Lue lisää

abdul ghani-javid
Olen julkkis 2019
Jacqueline'n tapaaminen tyttärien kanssa Mitä Jac: n ja Danin kehonkieli sanoo Fanit & apos; sydämensärky Jaakon tunnustuksen vuoksi Rooman sillan yhdistämistä ei näytetä

'' En kokenut äidiltäni valtavaa rakkautta lapsuudessani, joten minun oli opittava, mitä se on, ja opittava olemaan onnellinen ja rauha '', hän sanoi ja pahoitteli kohteluaan. naiset ennen.

'Olen kokenut muita ihmisiä matkan varrella kauheiden kokemusten kautta. Jos ihmiset ajattelevat sen olevan itsekästä, olen todella pahoillani, hän jatkoi.

'Nancy on täydellinen nainen, enkä voi olla erillään hänestä ja tyttäremme.

Rakkauteni heitä kohtaan on ehdoton ja kasvatukseni ansiosta minulla on nyt paljon rakkautta annettavaa.

Katso Myös: