En koskaan kävele yksin: Brendan Rodgersin vieraantunut vaimo paahtelee uutta elämäänsä Espanjassa avioliiton eron jälkeen

Uk News

Horoskooppi Huomenna

Susan Rodgers

Paahteinen täällä: Susan sanoo hurraavan uuden elämänsä Espanjan auringossa(Kuva: Facebook)



Brendan Rodgersin vieraantunut vaimo Susan nostaa lasillisen kuplivaa rentoutuessaan auringossa ja paahtoi uuden elämänsä Espanjassa.



Liverpoolin managerin entinen asuu Marbellassa 24 vuoden jälkeen tapahtuneen ankaran jakautumisen jälkeen-ja avioeroasianajajat lyövät sopimuksen hänen miljoonien puntien kiinteistövaltakunnastaan.



Rodgers, 42, asuu nyt Charlotte Searlen, 32, entisen Premiership -klubin matkanjärjestäjän kanssa, jonka hymni on You Don’t Never Walk Alone.

Mutta Susan, 40, on julkaissut valokuvasarjan Facebookissa osoittaakseen hänelle, että hän on myös siirtynyt eteenpäin ja rakastaa uutta elämäänsä auringossa. Yhdessä laukauksessa hänet näytetään aurinkolasilla lepotuolissa ja säteilee, kun hän nostaa lasinsa kameraan.

Ja hänen lapsensa Rodgersin kanssa - Swindonin jalkapalloilija Anton, 22 ja Mischa, 19 - tukevat selvästi, kun heidät kuvataan rentoutumassa hänen kanssaan ja nauttimassa Mischan syntymäpäiväjuhlista.



Susan Rodgers, kuvassa vasemmalla

Syntymäpäiväjuhla: Tyttären Mischan kanssa (Kuva: Facebook)

Susan erosi Rodgersista, joka kerää 5 miljoonaa puntaa vuodessa Liverpoolin pomona.



Heidän yhdessäolonsa aikana, mukaan lukien 13 vuoden avioliitto, hän on rakentanut 102 talon kiinteistökannan liikekumppaninsa Judith O’Haganin kanssa.

Salkkua arvostetaan nyt - prosessi, joka maksaa yksin 35 000 puntaa - osana hänen katkeraa avioerosopimustaan ​​riidellä Susanin kanssa - ja oikeudellisten lähteiden mukaan hän todennäköisesti etsii puolet hänen varallisuudestaan.

colin farrell seksinauha
Susan Rodgers, kuvassa keskellä

Joukkue: Hän näyttää niin lähellä lapsia (Kuva: Facebook)

Susan Rodgers, kuvassa keskellä

Tuki: Anton ja Mischa äidin kanssa (Kuva: Facebook)

Rodgers - jonka aiempia klubeja ovat Swansea, Watford ja Reading - otti ohjan Liverpoolissa kolme vuotta sitten. Hän olisi voinut ansaita yli 20 miljoonaa puntaa, kun hänen sopimuksensa päättyy vuonna 2018.

Hän tuli julkisuuteen Charlotten kanssa viime kauden lopussa, kun heidät nähtiin lomalla Sotograndessa, Espanjassa. Pari vuokraa entisen Liverpoolin kipparin Steven Gerrardin Merseysiden kartanon hänen muutettuaan LA: han.

Huhut heidän suhteestaan ​​nousivat esiin kaksi vuotta sitten, kun naapurit kertoivat nähneensä Rodgersin Porschen pysäköitynä Charlotten kodin lähellä Southportissa. Viime vuoden huhtikuussa kävi ilmi, että nuori mies pahoinpiteli ulko -oveaan krikettimailalla, joka huusi Rodgersin tulevan ulos.

Liverpoolin manageri Brendan Rodgers ja Charlotte Hind saapuvat Lime Streetin asemalle

Ottelu: Rodgers ja Charlotte

Eräässä tapahtumassa elokuussa 2014 hänen entiselle aviomiehelleen Stephen Hindille annettiin lähestymiskielto, koska hän kiusasi häntä teksteillä Rodgersista heidän 17 kuukauden avioliitonsa päätyttyä.

Yksi sanoi: Katsoin hänen lähtevän kotoasi hääpäivänämme. Pelaa f ****** onnellisia perheitä.

Liverpooliin liittymisestään lähtien Rodgersilla on ollut kuvanmuutos, laihdutus ja hampaiden valkaisu.

Susan aloitti menettelyn Lontoon perheoikeudessa kolme kuukautta sitten ja pyysi elatusapua.

Hänen asianajajansa Catherine Thomas kertoi Sunday Peopleille: Hän on surullinen, että hänen on täytynyt tehdä tämä.

Katso Myös: