I'm A Celebrity 2018 aloituspäivä vahvistettu Holly Willoughbyn ja Dec Donnellyn isännöinnillä

Tv Uutiset

Horoskooppi Huomenna

Julkkis I ... aloita minut täältä! Vuosi 2018 on vahvistettu - ja on vain muutama päivä ennen kuin se julkaistaan ​​näytöillämme.



Holly Willoughby ja Declan Donnelly isännöivät uutta sarjaa yhdessä ensimmäistä kertaa, kun Ant McPartlin vetäytyi näyttelystä keskittyäkseen kuntoutuksen jälkeiseen raittiuteensa.



Ja televisiolähteet ovat yksinomaan vahvistaneet NEWSAM Onlinelle, että I & m A Celebrity 2018 -julkaisupäivä on Sunnuntaina marraskuun 18 .



Holly ja Dec ovat tämän vuoden I Celeb -juontaja (Kuva: ITV)

joka voitti cruftit 2013

Holly ja Dec valmistautuvat jo muuttamaan elämäänsä Under Underiin kuuden seuraavan viikon ajan, ja molemmat isännät tuovat perheensä puolivälissä maailmaa.

Holly vie miehensä Dan Baldwinin ja heidän kolme pientä lastaan ​​Australiaan - ja hänen uskotaan tehneen tämän osan sopimuksestaan ​​ennen kuin hän allekirjoitti katkoviivan.



Ja Dec tuo vaimonsa Ali Astallin ja heidän vastasyntyneen tyttärensä Isla Elizabethin hänen luokseen Oziin.

Vauva Isla liittyy äitinsä ja isänsä luo Australiaan (Kuva: PA)



sean walsh katya jones

Holly TV -tuottajan aviomiehensä Dan Baldwinin kanssa, joka huolehtii Down Underin lapsista (Kuva: Getty Images Europe)

ITV: n säilyttäessä Olen Celeb-kokoonpano tiiviisti salassa, on olemassa muutamia nimiä, jotka huhutaan voimakkaasti viidakon temppuihin tänä vuonna.

Heidän joukossaan häpeissään oleva koomikko Seann Walsh - joka viikonloppuna kaatui Strictly Come Dancingista suudellen tanssikumppaniaan Katya Jonesia - legendaarinen jalkapallopäällikkö Harry Redknapp, Coronation Streetin tähti Sair Khan ja X Factorin voittaja Fleur East.

Uudesta roolistaan ​​Holly kertoi NEWSAM Onlineille, että hän ei malta odottaa pääsyä Australiaan.

Puhuessaan meille Pride Of Britain Awards -gaalassa maanantai -iltana This Morning -isäntä sanoi: ”[Lentoon] ensi viikolla. Teen tällä hetkellä paljon jouluostoksia ja lajittelen viisumeita, lajittelen lentoja ja lajittelen pakkauksia.

Cupin finaali tv:ssä

Holly ei odota kutsumattomia kävijöitä. viidakossa (Kuva: ITV/REX/Shutterstock)

'Joten olen selvittämässä elämää, mutta olen palannut siitä tänä iltana tullakseni tänne. Olen todella innoissani, en malta odottaa lähtöä. '

Hän myönsi: 'Pelkään kaikkea, mutta minun ei tarvitse olla siitä huolissani, vaan julkkikset ovat huolissaan, he ovat allekirjoittaneet sen, joten se on heidän ongelmansa, ei minun.

- Jos jotain tulee mieleeni, en pidä siitä kovin paljon, en ole kutsumattomien vieraiden fani, mutta olen valmis lähtemään ja olen innoissani seikkailusta.

- Toivottavasti [minä ja Dec muodostamme hyvän joukkueen]. Toivon niin.'

kuoleeko phil mitchell

Lue lisää

Olen julkkis 2018
Milloin se näkyy televisiossa? Olen Celebrity 2018 -kokoonpano Kuka voitti I & A A Celebrity 2017 -palkinnon? Olen julkkis menneiden voittajien joukossa

*I & Celebrity 2018 alkaa sunnuntaina 18. marraskuuta ITV: llä

Katso Myös: