Olen A Celebrity -faneja hämmentynyt Myles Stephensonin 'turhasta' luksustuotteesta

Tv Uutiset

Horoskooppi Huomenna

I & apos; m A Celebrity ... viimeisimmän jakson aikana ... Hanki minut pois täältä! , leirikavereiden tehtävänä oli hakea kauan odotetut ylellisyystarvikkeet osana myöhäisillan minihaastetta.



Kun kuuluisien kasvojen on pakko elää perusolosuhteissa ulkona ilman yhteyttä perheeseensä kuukauteen, kodin mukavuudet ovat elintärkeitä viidakon selviytymisen kannalta.



Tiistai-illan esityksessä, kun jokainen julkkis paljasti, mitä he olivat valinneet tuovansa mukanaan, katsojat jäivät kaksinkertaiseksi, kun he kuulivat Myles Stephensonin hullun idean.



Ennen viidakkoon saapumista Myles Stephensonin ja hänen muiden julkkistensa oli pyydettävä ylellisyyttä (Kuva: ITV/REX)

kara tointon ja artem chigvintsev 2013

Leirikaverit yrittivät noutaa tavaransa lammen poikki (Kuva: ITV)

Pääleiri osoittautui surulliseksi haasteessa (Kuva: ITV/REX)



Rak-Su-laulaja ilmoitti, että hän oli valinnut ottaa kertakäyttöisen kameran mukaansa, jotta hän voisi tehdä muistoja. aikansa ITV -viihdesarjassa.

Ohjelman fanit joutuivat hysteeriseen päätökseen, joka näytti unohtavan, että ITV: n tuotantomiehistö kuvasi hänen temppujaan kellon ympäri.



'En voi päästä yli siitä tosiasiasta, että Myles halusi kertakäyttöisen kameran muistolle kansallisesta televisiosta', sanoi eräs katsoja.

ranskan papukobainin leikkaus

'Jos tunnet itsesi tyhmäksi, muista vain, että Myles valitsi kertakäyttöisen kameran luksustuotteeksi ... viidakossa ... ITV: ssä ... 24/7', nauroi toinen.

'' Joten Myles halusi tuoda kameran viidakkoon muistojen luomiseksi. Jos vain hänellä olisi jokin muu tapa katsoa taaksepäin siellä viettämää aikaa, mietti kolmas.

Toinen kysyi: ”Tietääkö Myles, että hän on televisiossa? Miksi hän tarvitsisi kertakäyttökameraa, kun joka sekunti on peitetty tusinan verran teräväpiirtokameroilla, joissa on zoomausominaisuuksia? ''

Mutta muut ITV -ohjelman fanit ajattelivat, että Myles & apos; luksustuote osoitti X Factor -mestarille melko harkittuja puolia.

kim jong un death bbc

Jotkut katsojat pitivät ajatusta melko makeana (Kuva: ITV/REX)

Katsojat olivat raivoissaan siitä, että leirikaverit hävisivät luksustuotteistaan, mutta Adele säilytti valokuvansa Jane McDonaldista (Kuva: ITV)

- Mylesillä oli kamera ylellisyystarvikkeena muistojen tekemiseksi rehellisesti, tekee sydämeni kipeäksi. Hän on niin söpö ja huolehtiva, ja ahh, minä vain rakastan häntä, ja se on vasta toinen päivä ”, tuuletti toinen.

Mylesistä huolimatta & apos; hyvä aikomus, kamera ei koskaan saavuttanut hänen käsiään. Hyväntekeväisyystähti tarjosi luksustuotteensa harjoituskierrokselle. julkkikset saivat pelin hallintaan.

Pääleiri haastoi varmistamaan jokaisen paketin kasasta ja siirtymään tallelokeroon lammen poikki käyttäen vain puisia airoja.

Heidän tasapainotustaitonsa osoittautuivat surullisiksi, sillä vain kaksi kohdetta palasi leirille.

päästä eroon lentävistä muurahaisista

Kate Garrawaylle annettiin peitevoide ja yleensä Adele Roberts palasi kehystetyllä valokuvalla Jane McDonaldista, jota hän kuvaili legendaksi.

Lue lisää

Olen julkkis 2019
Jacqueline'n tapaaminen tyttärien kanssa Mitä Jac: n ja Danin kehonkieli sanoo Fanit & apos; sydämensärky Jaakon tunnustuksen vuoksi Rooman sillan yhdistämistä ei näytetä

Katso Myös: