Olen julkkis -floppi Danny Baker pyrkii 'kiusalliseen' Martin Robertsiin häädön jälkeen

Tv Uutiset

Horoskooppi Huomenna

KUVAT: ADAM TANSWELL ** KÄYTETTY KLO 22.00 GMT / ENSIMMÄISET EDITIONOT ** Danny Baker nauttii ensimmäisestä vapaapäivästään muhkeassa Palazzo Versacen lomakohteessa Australian kultarannikolla. Radioisäntä oli ensimmäinen I A Celebrity… Get Me Out Of Here -sarjasta häädetty tähti. Lähtiessään viidakosta Danny kuljetettiin lomakeskukseen lounaalle ja tarkistamaan hotellihuoneensa. Hän siemaili pulloa lageria puhuessaan toimittajille kuuden tähden hotellissa ennen kuin lähti uima-altaalle loungeen melko pilvisenä päivänä.

Katsojat näkivät Bakerin räjähtävän viidakon kilpailijaansa Robertsia vastaan ​​useissa riveissä(Kuva: Adam Tanswell)



Olen julkkisluuseri Danny Baker on väittänyt, ettei hän ollut kiusaaja viidakossa ja että hänen arkkikilpailijansa Martin Roberts nolotti itseään.



BBC Radio 5 Live DJ tavoitti Homes Hammer -isännän alaisuudessa ensimmäisessä haastattelussaan sen jälkeen, kun hänet käynnistettiin perjantain ensimmäisessä julkisessa äänestyksessä.



Viime viikolla katsojat näkivät Dannyn, 59, räjähtävän, kun Martin, 53, jätti huomiotta Goggleboxer Scarlett Moffatin pyynnöt leirinjohtajaksi.

Hän sanoi: En ymmärrä sitä ollenkaan. Jos joku tönäisee sinua ja sinä palaat takaisin ja hän sanoo: 'Voi, sinä kiusaat minua', se tuntuu passiivis-aggressiiviselta hölynpölyltä.

martin lewisin lomakorvaukset

Lue lisää



Olen julkkis 2017 -kilpailijat
Georgia & Toff & apos; Toffolo Jamie Lomas Jennie McAlpine Amir Khan

Ehkä hän itki. Mutta en ole vastuussa kaverista, joka murtuu ja itkee sen jälkeen, kun olen noutanut hänet, koska hän tappaa yhden siellä olevista tytöistä.

Jos olisin käynyt kaikkien siellä olevien kanssa, he voisivat sanoa: 'hän ei ole hallinnassa'.



Mutta jos joku kaveri yrittää nuorta tyttöä ja holhoaa häntä eikä hänellä ole rohkeutta palata takaisin, luulen, että kuka tahansa mies astuisi sisään ja sanoisi: ”ole hiljaa!” Luulen, että hän nolotti itseään.

Scarlett, 26, kertoi myöhemmin Martinille, että Danny oli pitänyt kiinni hänen puolestaan.

kym marsh seksinauha

Se oli toinen rivi kahden miehen välillä vain 48 tunnissa. Myöhemmin Martin nyökkäsi riidasta.

Mutta leirillä ollessaan Danny teki kavereita Larry Lamb , 69, sekä Scarlett, joka on suosikki voittaa.

Hän väitti, että Goggleboxer on yksi älykkäimmistä ihmisistä, joita hän on koskaan tavannut. Hän voi ottaa vastaan ​​mitä tahansa, hän sanoi.

Hän voisi olla isäntänä Have I Got News For You, eikä hän tarvitsisi käsikirjoittajia. Minä tarkoitan sitä. Scarlett on älykäs kuin vitun piiska.

Mutta hän ei koskaan saa tilaisuutta, koska ihmiset katsovat aina työväenluokan ihmisiä ja sanovat: 'No, kuuntele sitä aksenttia'.

I'm A Celeb -videon aikana Danny laihdutti 12 kiloa. En syö paljon, hän selitti. Ja viidakossa en halunnut syödä paljon.

Riita TV -juontajan kanssa johtaa Martinin itkuun (Kuva: ITV/REX/Shutterstock)

kuinka luke perry kuoli

Ja hän huokaisi nukesta ja sanoi: WC siellä oli vähäinen.

Uskon, että 95 prosenttia maailman kansoista tuomitsisi sen ja kutsuisi sitä julmaksi ja epätavalliseksi rangaistukseksi. Se on kiihottavin reikä maassa.

sheridan smith roylen perhe

Hänen poistumisensa viidakosta on herättänyt raivoa katsojien keskuudessa. Rachel Maxwell tiivisti monien näkemykset, kun hän twiittasi: Gutted, että #DannyBaker poistettiin @imacelebrity -palvelusta. #martinrobertit krokotiilin syötäväksi.

Musiikkikriitikko Simon Price sanoi: Danny Bakerin äänestäminen pois #imaceleb on suurempi häpeä kuin Brexit ja Trump yhteensä. Häpeä, yleisö. Demokratia on rikki.

Ja Clive Balls, viitaten Dannyn @prodnose Twitter -kahvaan, sanoi: Et voi luottaa kansaan, joka äänestää legendan kaltaisen @prodnose ja pitää @TVMartinRobertsin sisään. #ImACeleb #DannyBaker #MartinRoberts

Danny-joka aloitti musiikkitoimittajana ennen kuin hänestä tuli TV-juontaja-syytti rentoa asennettaan äänestyksestä.

Hän kertoi Antille ja Decille: En ole yllättynyt siitä, että olin ulkona ensimmäisenä.

Mutta hän lisäsi: Olen aina halunnut tehdä tämän esityksen. Rakastan tätä esitystä. Olen massiivinen fani.

Lue lisää

Olen julkkis 2018
Milloin se näkyy televisiossa? Olen Celebrity 2018 -kokoonpano Kuka voitti I & C Julkkis 2017 -palkinnon? Olen julkkis menneiden voittajien joukossa

Katso Myös: