Olen julkkiksen 9 hysteerisintä bushtucker -koereaktiota, pääosissa Dean Gaffney, Paul Burrell ja muut

Tv Uutiset

Horoskooppi Huomenna

paul burrell helvetin reikiä

Toivon että olisit täällä?(Kuva: ITV)



On vain yksi paikka, jossa voit nähdä julkkikset putoavan korkeudesta, huokaavan pelosta ja antavan ääniä, jotka vain koirat voivat kuulla - se on Celebrity bushtucker -kokeilu.



ufc 241 uk aikaa

Kyllä, useimmat julkkikset, jotka ilmoittautuvat näyttelyyn, näyttävät pystyvän pitämään huudot ja voittamaan ruokaa, mutta se on tylsää.



Todellinen syy siihen, että olen julkkis, on niin viihdyttävä, että aina on tähtiä, joka ei ole aivan valmistautunut tehtäviin, jotka heidän on kohdattava viidakossa.

Todellakin, miten tehdä valmistaudutko hiusten pesemiseen torakoissa tai sellaisten eläinten osien syömiseen, joita emme mieluummin mainitse? Mutta se on asian vieressä.

Olemme koonneet yhteen kaikkein hysteerisimmät reaktiot oudoihin ja upeisiin asioihin, joita show heittää kilpailijoilleen.



Julkkikset, tervehdimme sinua!

1. Sinitta

Voi rakas, Sinitta olisi todella voinut tehdä macho -miehen kanssa auttaakseen häntä, kun hän saapui Australian takamaalle vuonna 2011.



jennifer aniston nenäleikkaus

Paniikkihimoinen poptähti huusi ja silitti tiensä läpi jokaisen hänelle annetun bushtucker-oikeudenkäynnin, mutta Hellevator on suosikkimme.

2. Paul Burrell

Paul Burrellin äänet Helvetinreikien oikeudenkäynnin aikana (siirry kohtaan 5.21) ovat eräitä omituisimpia koskaan jättämään ihmisen lauluäänet.

Kun hän syöksyi kätensä erilaisiin ilkeiden olentojen rakoihin, ainoa reaktiota viihdyttävämpi asia on Ant ja Dec.

3. Natalie Appleton

All Saintsin laulaja Natalie Appleton oli klassinen esimerkki julkkiksesta, joka ei ollut valmistautunut viidakon elämään, ja huusi tiensä läpi jokaisen oikeudenkäynnin.

Hänen pelkonsa korkeudesta (katso video 4.57 eteenpäin) sai hänet jopa hengittämään ja näyttelyn lääkäri kutsuttiin toimittamaan happea. Jotkut julkkikset ovat kuitenkin nähneet paljon enemmän lääkäreiden toimintaa.

4. Gillian McKeith

Voi Gillian. Voi huono pelottava Gillian. Hänellä oli ehkä ollut vaikeita esityksiä, mutta juuri minä olin julkkislääkäri, jolla oli vaikein keikka, ja hänestä tuli säännöllinen bushtucker, kun ravitsemusterapeutti kamppaili hoitamaan jokaisen tehtävän.

Vaikka leiriläistoveri Dom Joly yritti auttaa häntä sellaisilla neuvoilla kuin 'En usko, että huutaminen auttaa', siitä ei ollut hyötyä, ja Gillian jakoi mielipiteen 'pyörtymisellä'. stressistä.

jacob rees-mogg talo

5. Joe Swash

Toki, eläinten syöminen, josta et ole koskaan kuullut, ei ole aivan normaalia, mutta myöskään Joe Swashin erityiset ruoansulatusäänet eivät olleet täällä.

Ant ja Dec tekevät parhaansa ollakseen myötätuntoisia EastEnders -tähdille, mutta he vain tuplaavat nauruun. Mikä on paljon hauskempaa.

6. Katie Price

Vaikka Jordanian reaktio ei ole aivan yhtä kauhea kuin Joe Swash, se on melko lähellä. Glamour -mallin yritys syödä 'Purukumoa' (kengurun peräaukko) Kim Woodburn ei yllättäen auttanut häntä käsittämään sen sijaan 'mehukasta persikkaa'.

Ainakin sarjamurhaajan kokeilija Katie piti Peter Andrea rakastavista käsivarsista ja Insanian rauhoittavista äänistä palatakseen myöhemmin.

7. Janice Dickinson

Pelkäätkö bushtucker -oikeudenkäyntiä? No, helpoin tapa käsitellä sitä on tietysti alkaa huutaa vihaisena lähimmästä asiasta - joka on yleensä muurahainen ja joulukuu.

Yllä olevassa leikkeessä kello 8.53 isännät kysyivät entiseltä supermallilta: 'Tunnetko nuo muurahaiset päällesi?' Janice yritti 'saada takaisin' & apos; matkimalla niitä, mutta valitettavasti hänen puolestaan ​​(mutta ei esityksen viihdearvon vuoksi), Antin ja Decin vastaus oli murtautua.

8. Dean Gaffney

Valitettavasti EastEnders -tähti Dean Gaffney ei ollut kovin kova, kun se tuli hänen bushtucker -oikeudenkäyntiinsä. Hänen vierailunsa Bush Spassa jätti hänet huokaamaan pelosta pikemminkin kuin rentoutuneena.

tom angus -housut ja täydellinen snogging

Ainoa asia, joka hämmästyttää meitä enemmän kuin hänen tekemänsä äänet, on se, että hänen loistava esityksensä ei johtanut menestyksekkään uran menestyskauhuelokuviin.

9. Helen Flanagan

Huutaminen ja huutaminen on kieltämättä viihdyttävää, kuten yllä olevat videot ovat osoittaneet. Mutta ehkä hauskin ja naurettavin reaktio tehtävään IKINÄ on Helen Flanagan.

Kun Coronation Street -näyttelijä astui TYHJÄN hamsteripyörän sisään, hän panikoi ja kieltäytyi tekemästä tehtävää ennen kuin se edes alkoi. Antin ja Decin turhautuminen hänen asenteeseensa on korvaamaton.

Ja lopuksi, George Takei ...

'Voi voi', se on George Takei! Emme voineet lopettaa näyttämättä tämän vuoden julkkiksia, kuinka bushtucker -oikeudenkäynnit pitäisi olla valmis.

Star Trek -näyttelijällä on yksi kaikkein hilpeästi jäähdytetyistä reaktioista, joita show on koskaan nähnyt, jopa halkeilevia vitsejä vatsan ärsyttävästä hinnasta, jota hän kohtaa tämän syömiskokeen aikana. Loistava, joskin hieman outo katselu.

Katso alla olevasta galleriasta kuuluisia kasvoja, jotka saattavat näkyä tämän vuoden alla.

Vicky-Pattison Katso galleria

* Olen julkkis ... Hanki minut pois täältä! palaa ITV: hen sunnuntaina 17. marraskuuta klo 21.00

Katso Myös: