I'm A Celeb's Caitlyn Jenner esiintyi sarjan yhdysvaltalaisessa versiossa 16 vuotta sitten

Julkkis Uutiset

Horoskooppi Huomenna

Minä olen julkkisten tähti Caitlyn Jenner tietää jo, mihin hän päästää itsensä sisään, koska hän esiintyi aiemmin Yhdysvaltojen sarjassa 16 vuotta sitten.



Vaikka Caitlyn väittää tietävänsä mitään brittisarjasta, hän on paljastettu tämän vuoden kokoonpanon kokeneimmaksi kilpailijaksi.



Hän on ainoa huhutun kokoonpanon jäsen, joka on esiintynyt I & m A Celebissä ennen sen jälkeen, kun hän oli mennyt viidakkoon vuonna 2003.



Caitlyn, 70, oli esityksessä takaisin, kun hänet tunnettiin Bruce Jennerinä - ennen kuin hän tuli transsukupuoliseksi naiseksi vuonna 2015.

Hän kilpaili yhdysvaltalaisten tähtien rinnalla, mukaan lukien Jennifer Lopezin entinen aviomies Cris Judd, malli Tyson Beckford ja Joan Rivers. tytär Melissa.

Caitlyn Jenner oli I & m A Celebrity USA: ssa vuonna 2003



Hän kilpaili Bushtucker -kokeissa ja voitti jopa tähden joukkueelle

Se oli amerikkalaisen version ensimmäinen kausi, ja Caitlyn nähtiin osallistuvan Bushtucker -kokeisiin ja jopa voittanut yhdessä erityisen sotkuisessa haasteessa, johon liittyy kanan höyheniä.



Hän pääsi viime viikolle, mutta koomikko John Melendez, Melissa Rivers ja Cris Judd voittivat hänet kolmeen viimeiseen.

Ohjelma, joka kuvattiin myös Australian viidakossa, palasi toiselle kaudelle vuonna 2009, ja siinä oli tähtiä, kuten Janice Dickinson, Daniel Baldwin ja Heidi Montag.

Sen voitti Lou Diamond Phillips, mutta sitä ei uusittu kolmannelle sarjalle.

Yhdysvaltain näyttelyn voitti Jennifer Lopezin entinen aviomies Chris Judd

Caitlyn oli toinen tähti, joka saapui tänään Australiaan, kun kilpailijat kerääntyvät Down Underiin ennen ensi viikon julkaisua.

Illalla ennen kuin hän nousi koneeseen, hän oli poissa tapahtumasta Los Angelesissa, jossa häntä kysyttiin roolistaan ​​näyttelyssä.

Entinen urheilija näytti väittävän, ettei hän tiennyt sarjasta mitään Aurinko verkossa : 'En tiedä miten se toimii.'

Caitlyn saapui Australiaan tänään (Kuva: Daily Star, , Daily Express)

Hänet vietiin hotellille muutaman viimeisen päivän luksusta varten (Kuva: Daily Star, , Daily Express)

Lue lisää

Olen julkkis 2019
Jacqueline'n tapaaminen tyttärien kanssa Mitä Jac: n ja Danin kehonkieli sanoo Fanit & apos; sydämensärky Jaakon tunnustuksen vuoksi Rooman sillan yhdistämistä ei näytetä

ITV ei ole vielä vahvistanut kokoonpanoa, mutta Caitlynin odotetaan saapuvan viidakkoon 17. marraskuuta yhdessä tähtien, mukaan lukien näyttelijä Jacqueline Jossa ja Girls Aloud -tähti Nadine Coyle, kanssa.

Lauantaina entinen EastEnders-tähti Jacqueline jakoi kuvan perheensä kanssa viimeisestä ateriasta.

Jacqueline suuntasi tyylikkääseen STK -ravintolaan ja latautui lempiruokiinsa päiviä ennen nälkäruokavalion aloittamista viidakossa.

Hän jakoi ateriansa hetkessä, ja pöydässä oli perunoita, macia ja juustoa, paistettuja naposteltavia, lohta ja cocktaileja.