'Tuhoutumattomat' 5 punnan setelit jäivät niin pahoinpidellyiksi ja kuluneiksi, ja poliisi luuli niitä väärennöksiksi ja varoitti väärennöksistä

Uk News

Horoskooppi Huomenna

Big Benin hologrammissa on

Big Benin hologrammi on 'hankautunut joihinkin muistiinpanoihin'(Kuva: AFP)



Jotkut oletettavasti 'tuhoutumattomista' uudet viiden punnan setelit ovat jo niin pahoin kuuden kuukauden aikana, että ne herättivät pelkoa väärennöksistä.



Cornwallin poliisi antoi väärin varoituksen eilen väittäen, että käteisestä oli havaittu väärennettyjä versioita.



nicole scherzingerin hiusväri

Lausunto, raportoi Cornwall livenä , tuli sen jälkeen, kun jotkut muistiinpanot näyttivät puuttuvan & apos; Big Benin hologrammi sekä muut rahan edessä olevat värinvaihtoon liittyvät asiat.

Mutta näyttää siltä, ​​että 'tuhoutumaton' & apos; 5 £: n polymeerilappuja on juuri jätetty niin pahoinpidellyiksi, että turvavyöt ovat hankautuneet pois, ja Bank of England on nyt hylännyt väitteet, joita ei voitu tuhota.

Poliisi varoitti, että väärennettyjä seteleitä oli havaittu liikkeessä

Poliisi varoitti, että väärennettyjä seteleitä oli havaittu liikkeessä



PCSO Pete Sobye, Wadebridgen poliisi, oli sanonut: ”Jos huomaat, että sinulla on väärennetty 5 punnan seteli, ota yhteyttä pankkiisi. Tai jos sinulle on annettu useita näitä maksuja, ota yhteyttä poliisiin numeroon 101. '

Turvallisuushologrammin puuttuminen on saanut jotkut uskomaan, että ne olivat väärennettyjä sen jälkeen, kun Big Ben -kuva oli täysin hankautunut, kun taas hologrammit nuottien ylä- ja alaosassa olivat muuttuneet vihreiksi.



Voit kokeilla alla olevaa eroa.

Seteli ei oikeastaan ​​ole väärennös - ja se nimettiin väärennökseksi erehdyksessä

Huomautus ei oikeastaan ​​ole väärennös

Englannin keskuspankki on vakuuttanut ihmisille, että nämä setelit ovat juuri kuluneet, mikä voi tapahtua, jos rahat pestään pitkäaikaisesti korkeissa lämpötiloissa.

Tästä huolimatta monet uskovat, että polymeerirahan piti olla tuhoutumaton.

chelsea vs frankfurt suoratoisto

Bank of Englandin tiedottaja sanoi: & quot; The Bank of England on tietoinen siitä, että pieni määrä 5 punnan polymeerilappuja on vahingoittunut äärimmäisen käytön, esimerkiksi pitkäaikaisen pesun korkeissa lämpötiloissa vuoksi.

5 punnan setelien piti olla 'tuhoutumattomia'.

5 punnan setelien piti olla 'tuhoutumattomia'. (Kuva: PA)

- Joissakin tapauksissa tämä on johtanut siihen, että Elizabeth -kalvo on poistettu. Nämä setelit ovat vaurioituneita aitoja seteleitä, eivät väärennöksiä, ja monet muut turvaominaisuudet, kuten kuningattaren muotokuva ikkunassa ja mikrokirjoitus, säilyvät ennallaan.

'' Polymeeriset setelit ovat vahvempia kuin paperiset setelit ja kestävät pidempään tavallisessa päivittäisessä käytössä, mutta ne eivät ole tuhoutumattomia. ''

Aiemmin tällä viikolla julkaistiin video, jossa Sir Martyn Poliakoff yritti tuhota uuden 5 punnan setelin nestemäisellä typellä.

super kulho 2019 uk tv

Hän myös kastoi setelin typpihappoon, mikä aiheutti 'merkittävän haalistumisen' muotoiluun.

Huomaa ero

Yhdessä muistiinpanossa Big Ben -hologrammi näkyy selvästi, kun taas `` kuluneet ''; huomaa, että se näyttää hankautuneen pois.

Nuotin ylä- ja alaosassa olevat hologrammit ovat myös ehjät ensimmäisessä kuvassa, kun taas & kuluneet & apos; Huomaa, että he ovat kokeneet joitain värinmuutosongelmia.

Katso Myös: