Bill Gatesin omaisuuden sisällä pariskunta jakaa koteja, superautoja ja valtakunnan puoliksi

Bill Gates

Horoskooppi Huomenna

Pari on eronnut ilman ennakkomaksua 93 miljardin punnan varallisuudestaan

Pariskunta ei ollut allekirjoittanut avioliittoa koskevia sopimuksia 93 miljardin punnan varallisuudestaan(Kuva: Getty Images)



Entisen valtaparin Bill ja Melinda Gatesin on määrä puolittaa koko varallisuutensa, kun hän on hakenut avioeroa 27 vuoden jälkeen-mutta mitä heidän 93 miljardin punnan omaisuuteensa sisältyy?



Se on valtakunta, johon kuuluu uskomattoman antelias hyväntekeväisyysjärjestö, 2 miljoonan dollarin autot, yksityiset suihkukoneet, superautot ja paras osa Amerikan viljelysmaata.



& Erosopimus & apos; - johon viitataan oikeudenkäyntiasiakirjoissa - ehdottaa, että pariskunta on jo jakanut omaisuutensa, eikä Melinda hae puolison lisätukea.

Tämä tarkoittaa sitä, että parin 93 miljardin punnan varallisuus voi mennä 50:50, mikä toisi Bill Gatesin pudotuksen maailman neljänneksi rikkaimmasta miehestä sijalle 17, joka on paljon jäljessä nykyisistä miljardööri-kilpailijoista Jeff Bezosista ja Elon Muskista.

Bill ja Melinda asuvat yhdessä kolmen lapsensa kanssa 125 miljoonan dollarin järvenrannan kartanossa Seattlen lähellä - aivan kulman takana Gates -säätiön pääkonttorista.



Heidän 66 000 neliömetrin perhekoti - nimeltään Xanadu 2.0 - ostettiin 2 miljoonalla dollarilla vuonna 1988.

Kunnostaminen kesti seitsemän vuotta, ja nykyään sen ylellisiin ominaisuuksiin kuuluu 100-paikkainen ruokasali, uima-allas fossiileilla ja valtava kirjasto, johon on kaiverrettu Great Gatsby -lainaus.



Perheellä on kiinteistö, jonka yhteinen arvo on miljardeja - hänen kahden biljoonan dollarin Microsoft -osakkeidensa lisäksi

Perheellä on kiinteistö, jonka yhteinen arvo on miljardeja - hänen kahden biljoonan dollarin Microsoft -osakkeidensa lisäksi (Kuva: Getty Images)

Halusin talon, joka mahtuu hienostuneeseen, muuttuvaan tekniikkaan, mutta huomaamattomalla tavalla, joka teki selväksi, että tekniikka oli palvelija, ei mestari, Gates kirjoitti kirjassaan The Road Ahead.

Rauhoittaakseen naapureitaan melkein vuosikymmenen rakennustöiden aikana Gates tarjosi heille ilmaisia ​​autonpesuja ja tarjosi rakennustyöryhmänsä auttamaan pienissä projekteissa läheisissä kodeissa.

Tänään päähuoneen katossa on lainaus Great Gatsbyltä: Hän oli kulkenut pitkän matkan tälle siniselle nurmikolle, ja hänen unelmansa näytti olevan niin lähellä, ettei hän tuskin voinut ymmärtää sitä.

Ylellisen kodin sisällä vieraat löytävät myös sisä- ja ulkouima-altaan, jossa on vedenalainen musiikkijärjestelmä, keinotekoinen puro, jossa on lohta, ja ranta, jossa on joidenkin mukaan tuontia hiekkaa Karibialta.

Eikä se ole heidän ainoa omaisuutensa. Kaiken kaikkiaan Gatesin perhe omistaa asuntoja viidessä osavaltiossa, mukaan lukien Washington ja Kalifornia.

Heidän 43 miljoonan dollarin omaisuutensa Del Marissa, Kaliforniassa, on 228 hehtaarin leveä, kun taas heidän maatila Floridassa, joka on tunnettu ratsastamisestaan, on arvoltaan 59 miljoonaa dollaria.

Työntekijät viettivät seitsemän vuotta perhekotiansa Seattlen ulkopuolella - sen arvo on sittemmin noussut vähintään 120 miljoonalla dollarilla

Työntekijät viettivät seitsemän vuotta perhekotiansa Seattlen ulkopuolella - sen arvo on sittemmin noussut vähintään 120 miljoonalla dollarilla (Kuva: Dan Callister/REX/Shutterstock)

Bill Gatesin Jaguar XJ6 Series 3, joka istuu autotallissaan 30 autolle

Bill Gatesin Jaguar XJ6 Series 3, joka istuu autotallissaan 30 autolle (Kuva: Alamy Arkistovalokuva)

Perhe omistaa myös Irma Lake Lodge, 9 miljoonan dollarin, 492 hehtaarin Wyomingin maatila, jonka Buffalo Bill perusti alun perin vuonna 1902 ja nimettiin hänen vanhimman tyttärensä mukaan.

Pariskunnalla on kaksi kotia Kaliforniassa - 228 hehtaarin Rancho Paseana, jonka herra Gates osti 18 miljoonalla dollarilla syyskuussa 2014 ruokavalion kuningattarelta Jenny Craigilta.

Billin valtakuntaan kuuluu myös harvinainen 2 miljoonan dollarin Porsche, sarja yksityisiä suihkukoneita ja taidekokoelma, joka sisältää 30 miljoonan dollarin luonnoksen Da Vinci -koodista.

Hän on myös Yhdysvaltojen suurin maatalousmaan yksityinen omistaja, jolla on 242 000 hehtaaria 18 eri osavaltiossa.

65-vuotiaan suurimpiin omistuksiin kuuluu 69 071 hehtaaria Louisianassa, 47 927 hehtaaria Arkansasissa, 25 750 hehtaaria Arizonassa, 20 588 hehtaaria Nebraskassa ja 16 097 Washingtonin osavaltiota.

Hankinnat järjestetään suoraan sekä Gates & apos; henkilökohtainen sijoitusyhtiö Cascade Investments.

Bill Gatesilla ja Melinda Gatesilla on ymmärrettävä olevan erosopimus & apos; paikallaan

Bill Gatesilla ja Melinda Gatesilla on ymmärrettävä olevan erosopimus & apos; paikallaan (Kuva: Getty Images North America)

Bill Gates ja vaimo Melinda supersuorissaan Leander

Pariskunnalla on myös superyacht nimeltä Leander (Kuva: Sipa/REX/Shutterstock)

sophie ja tom rakkauden saari

Bill Gates tunnetaan myös rakkaudestaan ​​autoihin - hänen Seattlen kodissaan on autotalli, jossa on tilaa 30 ajoneuvolle.

Hän kertoi Ellen DeGeneresille helmikuussa 2018, että hänen suurin räjähdyksensä Microsoftin perustamisen jälkeen osti Porsche 911 -superauton, jonka hän myöhemmin myi.

Se oli hemmottelua, Gates kertoi DeGeneresille.

Gates on myös Porsche 930 Turbon, Jaguar XJ6: n ja Ferrari 348: n omistaja.

Hänen arvokkain autonsa uskotaan olevan erittäin harvinainen Porsche 959 - arvoltaan 2 miljoonaa dollaria. Ajoneuvon saapuminen kesti 13 vuotta sen jälkeen, kun tullit pitivät sitä kiinni, kun se kuljetettiin Yhdysvaltoihin.

Yksityiset suihkukoneet ovat myös käsi kädessä Gates -salkun kanssa.

Vuonna 2019 Bill sanoi, että vaikka suihkukoneet ovat hemmottelua, se tekee hänen elämästään - jonka hän suunnittelee viiden minuutin jaksoissa - tehokkaammaksi.

Vuonna 2020 Bill Gates osti uuden 5800 neliömetrin kartanon Del Marista, lähellä San Diegoa, 43 miljoonalla dollarilla

Vuonna 2020 Bill Gates osti uuden 5800 neliömetrin kartanon Del Marista, lähellä San Diegoa, 43 miljoonalla dollarilla (Kuva: REALTOR/PLANET PHOTOS)

Käytän joskus yksityistä suihkukonetta, Gates sanoi vuoden 2019 Reddit -keskustelussa.

Se auttaa minua tekemään perustyöni, mutta jälleen kerran se on erittäin etuoikeutettu asia.

Gatesin uskotaan omistavan kaksi 65 miljoonan dollarin Gulfstream G650ER -mallia, kaksi Bombardier Challenger 350 -konetta, Cessna -vesitaso ja kokoelman helikoptereita.

Gates tunnetaan myös taidekokoelmastaan ​​- tunnetuimmasta Leonardo da Vincin koodista, jonka hän osti vuonna 1994 30 miljoonalla dollarilla huutokaupasta Christien New Yorkissa.

Codex on ylpeä paikastaan ​​Seattlen kirjastossaan.

Se tunnetaan nimellä Leicester Codex, koska se oli aikoinaan Learsterin jaarlin omistuksessa.

Filantrooppi Gates tunnetaan myös keräilyesineistään - tunnetuimpana Leonardo da Vincin Codex, jonka hän osti vuonna 1994 30 miljoonalla dollarilla

Filantrooppi Gates tunnetaan myös keräilyesineistään - tunnetuimpana Leonardo da Vincin Codex, jonka hän osti vuonna 1994 30 miljoonalla dollarilla (Kuva: AFP Getty Imagesin kautta)

Filantrooppi Gates tunnetaan myös taidekokoelmastaan ​​- tunnetuimmin Leonardo da Vincin Codexista, jonka hän osti vuonna 1994 30 miljoonalla dollarilla ja asuu Seattlen asuinpaikassaan.

Tämä kunnianhimoinen Seattlen koti kesti seitsemän vuotta - Gates tarjosi ilmaisia ​​kodin parannuksia lähialueella pitääkseen naapurit onnellisina (Kuva: Corbis Getty Imagesin kautta)

Hänen taidekokoelmaansa kuuluu myös Winslow Homerin öljymaalaus nimeltä Lost On The Grand Banks, jonka hän osti 36 miljoonalla dollarilla vuonna 1998.

Mutta epäilemättä yksi heidän merkittävimmistä investoinneistaan ​​on Bill ja Melinda Gatesin säätiö.

Hyväntekeväisyysjärjestö on osallistunut yli 50 miljardin dollarin tavoitteisiin, mukaan lukien maailmanlaajuinen sukupuolten tasa -arvo.

Joulukuussa säätiö oli sitoutunut maailmanlaajuiseen pandemiatoimeen yhteensä 1,75 miljardia dollaria.

Heidän meren rannalla sijaitseva Del Mar -ostonsa on toistaiseksi San Diegon läänin historian toiseksi suurin asuntokauppa

Heidän meren rannalla sijaitseva Del Mar -ostonsa on toistaiseksi San Diegon läänin historian toiseksi suurin asuntokauppa (Kuva: Alamy Arkistovalokuva)

Maanantaina antamassaan lausunnossa Bill (64) ja Melinda (56) lupasivat jatkaa yhteistyötä yhdessä eron jälkeen.

Avioero seuraa Amazonin perustajalta Jeff Bezosilta, joka jakoi 150 miljardin dollarin omaisuutensa vaimonsa MacKenzien kanssa vuonna 2019 sen jälkeen, kun hänen suhteensa Lauren Sanchezin kanssa paljastettiin.

He, toisin kuin Bezos, ovat molemmat osa The Giving Pledge - kokoelmaa maailman rikkaimmista ihmisistä, jotka ovat kaikki luvanneet käyttää vähintään puolet omaisuudestaan ​​hyväntekeväisyyteen.

Tilaa NEWSAM Money -uutiskirje, niin saat viimeisimmät neuvot ja uutiset

Yleisluotosta lomautukseen, työoikeuksiin, matkapäivityksiin ja hätäapuun - meillä on kaikki suuret taloudelliset tarinat, jotka sinun on tiedettävä juuri nyt.

Tilaa NEWSAM Money -uutiskirjeemme täältä.

Katso Myös: