Dan Osbornen petollisen huijaushistorian sisällä, kun hän myöntää olevansa uskoton Jac Jossalle

Julkkis Uutiset

Horoskooppi Huomenna

Dan Osborne on vihdoin myöntänyt pettäneensä Jacqueline Jossaa vuosien ajan kieltäessään olevansa uskoton.



Dan myönsi pettäneensä Jac: n ja sanoi: '' Olen tehnyt asioita, joita minun ei olisi pitänyt tehdä '', mutta väittää, että Jac on antanut hänelle anteeksi.



I & m A Celebrity -voittaja erosi hetkeksi entisestä TOWIE-tähdestä sen jälkeen, kun jännitteitä heräsi on-off-parin välillä lukituksen aikana, mutta he palasivat nopeasti yhteen.



Jacqueline, joka jakaa tyttäret Ellan ja Mian Danin kanssa, on sanottu menneen takaisin vanhempiensa kotiin saadakseen jonkin aikaa itselleen ja työskennelläkseen avioliiton parissa.

Pari oli luvannut saada avioliittonsa takaisin raiteilleen sen jälkeen, kun hänen viidakon voitto oli pilalla väitteistä, että Dan oli ollut uskoton Love Islandin entisen tähden Gabby Allenin kanssa.

Jac on eronnut entisestä Towie -tähdestä, 28 (Kuva: Instagram)



Vaikka Dan myönsi olevansa uskoton, hän ei vahvistanut, mitkä huijaushuhut ovat totta.

Dan, 29, kertoi Aurinko : 'Olen tehnyt virheitä, kyllä. Olen tehnyt asioita, joita minun ei olisi pitänyt tehdä. Minä ja Jac olemme puhuneet siitä ja hän on antanut minulle anteeksi.



- Tiedän aiemmin, että olen kieltänyt asiat, kun ne eivät ole totta, ja kun jokin on ollut totta, pidin luultavasti vain suuni kiinni. Olin eri henkilö. '

Jacqueline sanoi aiemmin: 'Haluan painaa uudelleenkäynnistyspainiketta. Olen kulunut kaksi vuotta siitä, kun olen antanut hänelle pohjimmiltaan helvetin, eikä ole kuin hän olisi päässyt kevyesti pois.

'Hän tietää tehneensä väärin.'

(Kuva: TeddyEdwardes / Twitter)

Mutta tämä ei ole ensimmäinen kerta, kun Dan on saanut syytöksiä pelaamisesta pois seitsemän vuoden suhteen entisen EastEnders-tähden kanssa.

Vuonna 2015 Dan herätti raivoa, kun huhuttiin, että hän oli eksynyt Jacqueline-tunnetun mallin kanssa.

Todellisuus -TV -kimppu kiisti osallistuneensa alasti FaceTime -keskusteluun Teddy Edwardesin kanssa, kun alastonkuvia ilmestyi verkkoon.

Twitter -käyttäjän jakamat kuvat Celebrity Busted & apos; näytti miehen pään, hartioiden, rinnan ja peniksen, jolla oli samanlaiset tatuoinnit kuin Danilla.

Kuitenkin TOWIE -tähden edustaja kiisti olevansa kuvien mies ja totesi: Se on täydellinen väärennös, joku on asettanut tatuoinnin päälle.

Jopa malli Teddy otti sosiaalisen median jakamaan raivonsa ja vaati, että joku oli hakeva hänet.

Jac ja Dan käyttävät kuulemma 'aikaa' heidän avioliitonsa jälkeen tuli 'toimimattomaksi' (Image: Jacqueline Jossa/Instagram)

'Ei aavistustakaan, kuka on tämän' katkaistun 'takana. profiilia, mutta he ovat jo kuukausia käyttäneet nimeäni yrittäessään saada minut näyttämään pahalta. 100 prosenttia en minä. Outoja ', hän ilmaisi Twitterissä.

Huolimatta siitä, että he pysyivät yhdessä, draaman ja spekulaation sanotaan aiheuttaneen erimielisyyden Danin ja Jacquelinein välillä, jotka olivat synnyttäneet tyttärensä Ellan vain yhdeksän kuukautta aikaisemmin.

Siitä huolimatta he jatkoivat ja elivät näennäisesti onnellista elämää.

Tämä tapahtui vasta muutamaa kuukautta myöhemmin, kun tyttö, jonka Dan oli tavannut illalla, väitti, että hän oli pyytänyt häntä takaisin hotellihuoneeseensa.

Sharn Alford

Sharn Alford ja hänen ystävänsä väittivät, että Dan oli pyytänyt heidät takaisin hotellihuoneeseensa (Kuva: Facebook / Sunday People)

Äiti Sharon Alford ja hänen ystävänsä Candace Evans väittivät saavansa Danin silmän Kentin yökerhosta ja heitä pyydettiin menemään VIP-alueelle liittymään.

Ystävät julkaisivat myöhemmin valokuvia verkossa ja väittivät, että Dan pyysi heitä menemään hotelliinsa.

Sharn kertoi Sunday People -lehdelle: 'Lähdimme yhdessä ja kävelimme ulos pääkadulle. Hän piti käsistämme. Hän pyysi meitä palaamaan hotellihuoneeseensa.

Hän vain sanoi sen minulle ja puolisolleni - se ei ollut kuin meitä olisi kutsuttu takaisin isoihin juhliin. Tiesimme, että hänellä oli tyttöystävä, sanoimme sen hänelle, mutta hän ei näyttänyt häiritsevän. '

Jacin ja Danin rakkaustarina kestää seitsemän vuotta ja parilla on kaksi yhteistä lasta (Kuva: danosborneofficial/Instagram)

Pari elää vaikeaa aikaa sulkeutumisessa (Kuva: jacjossa/Instagram)

Dan - joka oli kihloissa Jacon kanssa vain neljä kuukautta aikaisemmin - myönsi tavanneensa tytöt, mutta kielsi kutsumasta heitä takaisin hotelliin.

Todellisuustähden tiedottaja vaati tuolloin: 'Dan on sanonut, ettei tässä ole mitään totuutta.

'Hän ei myöskään yöpynyt hotellissa ja palasi kotiin lähdettyään klubista'.

Jacqueline käsitteli myöhemmin huhuja, jotka myönsivät olevansa kyllästyneitä skandaaleihin, ja vaati, että hän toivoisi ihmisten uskovan, kuinka onnellisia pariskunta on yhdessä.

Huijaussyytökset osuivat Daniin ja Jaquelineen jälleen vuonna 2018, kun TOWIE -tähden huhuttiin päässeen lähelle Love Island -tähtiä Gabby Allenia (Kuva: DIGITAL/EROTEME.CO.UK)

Danista ja Gabbystä tuli läheinen ollessaan CBB -talossa (Kuva: C5)

Parin onnellisen yhdessä vietetyn vuoden jälkeen huijaussyytökset osuivat Daniin ja Jaquelineen jälleen vuonna 2018, kun TOWIE -tähden huhuttiin päässeen lähelle Love Island -tähtiä Gabby Allenia.

Marcel Somerville, joka oli tuolloin Gabbyn poikaystävä, esitti tapauksen väitteet twiittaamalla: 'Valitettavasti väitteet siitä, että Gabby petti minua Dan Osbournen kanssa, saivat huomioni erittäin luotettavasta lähteestä.'

Dan ja Jacqueline erosivat hetkeksi heti sen jälkeen, kun Dan havaittiin entisen saaren asukkaiden nauttivan auringosta jahdilla.

Mutta sekä hän että Gabby ovat aina kiistäneet, että heidän välillään tapahtuisi mitään romanttista, väittäen, että he olivat vain ystäviä lomalla kaveriporukan kanssa.

Gabby Allen esiintyi Love Islandin kaudella 2017

Sitten Dan ja Gabby viettivät yhdessä aikaa Celebrity Big Brother -talossa.

Jacqueline myönsi, että heidän katsominen yhdessä sarjassa oli vaikeaa ja sanoi tuolloin: 'Tiedän, että he ovat vain ystäviä, mutta minun ei ollut mukavaa katsella, koska tiesin, mitä kaikki sanoisivat suhteestaan'.

Nopeasti eteenpäin vuotta myöhemmin ja Love Islanderin entinen Myles Stephenson kertoi Jacquelinalle, että hänen mielestään huhut olivat totta, kun pari oli yhdessä viidakossa.

Väitteiden kuulemisen jälkeen kerrottiin, että EastEnders -tähti Jacqueline halusi lähteä kilpailusta sen jälkeen, kun spekulaatio otettiin jälleen esille yleisradiolähetyksessä.

Jacquelineilla oli 'vaikea aika' & apos; viidakossa huhujen kuullessa (Kuva: REX)

Dan ryntäsi Australiaan tekemään ennätyksen (Kuva: Instagram)

Jacin ja Danin avioliitto järkytti myös väitteitä, joiden mukaan Dan lukki huulensa 2018 Love Island -kilpailija Alexandra Cane, 27.

Häntä syytettiin seksikkään tähden kuiskaamisesta keskellä Manchesterin Neighborhood -yökerhoa.

Silminnäkijät väittivät, että Dan teki liikkeet Alexille, kun he osuivat tanssilattialle suurella illalla.

Juhlavieras kertoi The Sunille: 'Dan oli kaikkialla Alexandrassa. Yhdessä vaiheessa hän tarttui häneen ja suuteli häntä. '

Silminnäkijät väittivät, että Dan teki liikkeet Alexille, kun he osuivat tanssilattialle suurella illalla (Kuva: Instagram)

- Hän on naimisissa oleva mies, joten se oli aika järkyttävää. Hän ei näyttänyt siltä, ​​mutta hän nauroi sille. '

Sisäpiiriläisten raportit väittivät, että pari lähti yhdessä taksissa muiden ystävien kanssa, kun juhla oli ohi.

Mutta Danin ja Alexin edustajat vastasivat raportteihin.

numeroiden enkelimerkitys

Yhteisessä lausunnossaan he kertoivat NEWSAM Online: lle: '' Ehdottomasti mitään ei tapahtunut Alexin kanssa - Dan on ollut ystäviä hänen kanssaan jonkin aikaa yhteistyön jälkeen. He kaikki tapasivat ystäviä ja nauttivat upeasta illasta ystävien tapaan. '

Alex esiintyi Love Islandin kaudella 2018 (Kuva: Instagram)

Parilla on ollut kivinen seitsemän vuoden suhde (Kuva: Instagram)

Kun hän oli viidakossa, Jacqueline esitti jälleen toisen väitteen pettämisestä.

Malli Chloe Ayling kertoi aurinko että hänellä oli kolmikko Danin ja yhdysvaltalaisen reality -tähden Natalie Nunnin kanssa hotellihuoneessa runsaan juomisen jälkeen.

Hän väitti, että Dan harrastaa täysi seksiä Natalien kanssa edessäni kylpyhuoneessa, ja suuteli ja teki minulle seksuaalisen teon.

Malli kommentoi, että hän tuntee sääliä Jacquelinea kohtaan. Hän ansaitsee tietää, mitä Dan on. Hän tekee hänestä hölmön.

Malli ja Celebirty Big Brother -tähti Chloe Ayling esittivät shokkiväitteitä Dan Osbornesta (Kuva: Kanava 5/PA)

Hän jatkoi: 'Muistan selvästi Danin sanoneen, että hänen oli mentävä, koska hän vietti päivän Jacquelinen ja lasten kanssa, koska se tuntui niin järkyttävältä juuri tapahtuneesta.

'Olen katunut sitä siitä lähtien.'

Väitteistä huolimatta Jacqueline antoi anteeksi Danille ja pian sen jälkeen hän esitti julkisen anteeksipyynnön ja lupasi antaa heidän suhteelleen uuden mahdollisuuden.

Katso Myös: