Sisällä Stacey Solomonin ja Joe Swashin kaunis rakkaustarina parin kihloissa

Julkkis Uutiset

Horoskooppi Huomenna

Stacey Solomon on ilmoittanut, että hän on vihdoin kihloissa Joe Swashin kanssa.



On turvallista sanoa, että pariskunnalle on kulunut kauan, koska innokkaat fanit eivät voineet auttaa kyseenalaistamaan paria, kun Joe vihdoin esittää tärkeän kysymyksen.



Ja näyttää siltä, ​​että jouluaatto oli päivämäärä, jolloin hän oli asettanut katseensa - ja Stacey jäi kyynelten tulviin, kun hän sanoi: 'Kyllä'.



harvinainen 2 pennyn kolikko

'Kuuhun ja takaisin. Minulla ei ole sanoja ', hän kirjoitti tunteellisen snapin rinnalle kyyneliin, kun hän pitelee sormeaan timanttikimpun kanssa.

Staceyn ja Joen rakkaustarina on kaikkea muuta kuin kaunis

Tarinoissaan hän paljasti Joen ehdottaneen, kun he menivät lasten kanssa kävelylle metsään.



Hän selitti, että hän on kävellyt metsässä siitä lähtien, kun he muuttivat yhteen kaksi vuotta sitten.

Stacey sanoi: 'Se on onnellinen paikkani. Menetän itseni ja hengitän jokaisen sekunnin sisään, koska minulle se on juuri sitä mitä elämässä on. '



Kolmen äiti sanoi, että 'hänen elämänsä parhaat muistot' ovat kävely metsässä.

Vuosien saatossa fanit ovat rakastaneet hauskaa rakastavaa paria heidän rehellisestä tapaamisestaan ​​ja heidän sekoittuneesta & apos; perhe-elämä.

Stacey itki ilosta, kun Joe esitti tärkeän kysymyksen

v Festivaalin päivämäärät 2017

Stacey ja Joe kokoontuivat ensin I & m A Celebrity Get Me Out ... -sarjaan! vuonna 2010.

Entinen X Factor -kilpailija Stacey oli juuri kruunattu viidakon kuningattareksi - varastanut Joen kruunun edelliseltä vuodelta - minuutteja ennen kuin heidät esiteltiin Joen esittämässä spin -off -esityksessä.

Isäntä Joe myönsi pitävänsä housuista I & m A Celeb -mestarista siitä hetkestä lähtien, kun hän näki hänet - mutta valitettavasti ajoitus oli väärin, kun Stacey kytkeytyi jonkun muun kanssa ja pari ajautui erilleen.

Stacey ja Joe jakavat pojan Rexin yhdessä, kun taas Stacey on myös ylpeä äiti kahdelle pojalle edellisestä suhteesta

Vasta kuusi vuotta myöhemmin kohtalo toi Staceyn ja Joen takaisin yhteen vuonna 2016.

Kuusi kuukautta eronnut yhdysvaltalaisesta kepponen Steve-O: sta Staceyn nähtiin nauttivan romanttisesta kylpylälomasta Joen kanssa osana 34-vuotisjuhliaan.

Ulkoillessaan heidät parina Stacey jakoi itsensä kylpytakissa ja kuvatekstin: 'Tällainen onnekas tyttö.'

Stacey vahvisti sitten uutisen NEWSAMille sanoen: 'Se menee todella hyvin. Meillä on hauskaa, vietämme aikaa yhdessä ja tutustumme toisiimme. '

Pari on Rexin pojan ylpeä vanhempi (Kuva: Stacey Soloman/Instagram)

He esiintyivät ensimmäisen kerran punaisella matolla Thrones -pelin näytöksessä kolme kuukautta myöhemmin ylpeän Joen kertoessa toimittajille, että hän oli erittäin onnekas mies. seurustella Staceyn kanssa.

'Olen tehnyt hyvin. Olen todella onnellinen. Hän on ihana ihminen. Hän on hieno ja kaikki on hyvin ', hän kuiskasi.

lorraine kellyn uusi talo

Kun kissa oli poissa pussista, Stacey kasvoi enemmän kuin mukavasti lian poistamiseen kukoistavasta romantiikastaan, ilahduttaen Loose Women -katsojia hilpeillä tarinoillaan.

Yksityiskohdista heidän seksielämästään siihen, kuinka Joe kieltäytyi tapaamasta häntä kuukautistensa aikana, Staceylla oli faneja hysteerisissä asioissa rehellisellä otteella rakkauselämästään.

Joe Swash ja Stacey Solomon & Game of Thrones -pelissä kauden 5 gaalaesitys

Stacey ja Joe tapasivat vuonna 2010 (Kuva: Jon Furniss / Corbis)

Vuoden seurustelun jälkeen rakastettu pari tulvii kihlaushuhuista - osittain siihen asti, että Stacey ei salannut sitä, että hän kehotti Essex -kaunokkaansa esittämään kysymyksen.

Mutta Loose Women -paneeli jätti kaikkien aikojen suurimman signaalin, kun hän kuvasi yrittävänsä hääpukuja vuonna 2017.

Ollessaan pukeutunut showbiz -tapahtumaan Stacey pyysi liukua morsiamen valkoiseksi ja jakoi kuvamateriaalin Instagramille.

Mutta ilmeisestä ilostaan ​​huolimatta Stacey kielsi, että hän ja Joe olisivat menossa ylös käytävälle aivan pian: '' MINÄ EI MENE MENNÄN MENNELLE naimisiin, minua ei ole ehdotettu, emme edes ajattele sitä. ''

Kiusaamalla faneja, hän lisäsi sitten: `` Ehkä olen vähän tai paljon, tai koko päivän joka päivä. ''

Parilla on erittäin läheinen side

Staceylla on kaksi poikaa; Zachary entisen lapsuuden rakkaansa Dean Coxin kanssa ja Leighton entisen sulhasen Aaron Barnhan kanssa.

Joella on poika Harry entisen tyttöystävänsä Emma Sophocleousin kanssa.

Ei mennyt kauaakaan, kun pari toivotti poikansa Rexin tervetulleeksi.

sisällä kensington palatsin huoneisto 1a

Stacey ja Joe ovat nyt kihloissa

Lokakuussa 2018 Stacey paljasti, että he ottivat suuren askeleen muuttamalla yhteen - juuri ajoissa juhliakseen 29. syntymäpäiväänsä.

Iloinen Stacey sanoi, että herääminen Joen ja hänen kahden poikansa kanssa oli paras syntymäpäivälahja. koskaan.

Hän kirjoitti Fabulous -sarakkeeseensa: 'Joten kolmen vuoden kuluttua Joe ja minä ryhdymme syömään ja sekoitamme elämämme omaan yhteiseen kotiin. Vau!

- Olemme työskennelleet todella kovasti varmistaaksemme, että kaikki lapsemme tuntevat olonsa onnellisiksi, viihtyisiksi ja vakiintuneiksi ja olemme vihdoin paikassa, jossa olemme valmiita sulautumaan.