Inside Strictly -tähti Ashley Roberts 'unohti' lentämisen 'Declan Donnellyn kanssa

Tv Uutiset

Horoskooppi Huomenna

Tällä hetkellä hänen liikkeensa ovat keskipisteenä, kun hän valmistautuu Strictly Come Dancing -finaaliin tänä iltana.



Kuitenkin kauan ennen kuin Ashley Robertin juhlasali alkoi, hän oli otsikoissa ilmeisen romanssin kanssa Declan Donnellyn kanssa.



TV -juontaja, joka on nyt onnellisesti naimisissa vaimonsa Ali Astallin kanssa, myönsi avoimesti ihastukseen amerikkalaiseen pop -tähtiin, kun hän esiintyi I & C A Celebrity ... Get Me Out Of Here! vuonna 2012.



Ashleyn raikas kasvot, innostus ja hämmästyttävä bikinivartalo tekivät vaikutuksen Deciin, kun hän pääsi juoksijaksi Charlie Brooksiin viidakonäytöksen 12. sarjassa.

Ashley Roberts ja Declan Donnelly

Ashley Roberts ja Declan Donnelly flirttailivat törkeästi & apos; Tric Awards -gaalassa 2013 (Kuva: Dave M.Benett/Getty Images)

Ensimmäiset merkit mahdollisesta romanssista parin välillä alkoivat, kun Geordie myönsi ilmassa, että hän ihastui blondiin tähtiin, kun oli katsonut hänen valittavan epätoivoisesta seksistä.



Hämmentynyt joulukuu huusi: 'Voi luoja. Kaikki mitä haluan sanoa, on vapaasti loukattavaa tai laitonta-tai uran päättymistä. Rauhoitutaan. '

Kun Ashley lähti viidakosta, hän myönsi olevansa avoin tutustumaan Deciin: 'Haluaisin tutustua Deciin paremmin. Olisi mukavaa mennä juomaan ja juttelemaan. '



Kaksi kuukautta myöhemmin Dec myönsi, ettei parin välillä ollut mitään tapahtunut, ja hän pahoitteli, että asetti hänet valokeilaan sen jälkeen, kun hän myönsi pitävänsä hänestä.

Declan Donnelly korotti Ashley Robertsin viisi

Declan myönsi avoimesti ihastuneensa Ashleyyn I & m A Celebrity -elokuvassa (Kuva: Rex)

Hän sanoi: 'Hän on niin ihana ja säälin häntä. Hän tuli maalle ja häneltä kysyttiin vain minua. Tunsin hieman syyllisyyttä siitä. Minulla ei ollut mahdollisuutta nähdä häntä jälkeenpäin. Jos olisin, olisin luultavasti pyytänyt anteeksi. '

Samoihin aikoihin Ashley sai roolin segmentin juontajana Ant & Dec's Saturday Night Takeaway -tapahtumassa, jossa hän pysyi kolmen vuoden ajan.

Maaliskuussa 2013 parin nähtiin flirttailevan törkeästi TRIC Awards -kilpailussa, mikä sai aikaan spekulaatioita, että he vihdoin menisivät treffeille.

Pian sen jälkeen Ashley myönsi itsepintaisesti olevansa yhteydessä: 'Yritämme pitää sen poissa julkisuudesta. Olemme vasta tutustumassa toisiimme. Meillä on hauskaa, mutta olen sinkku. '

Declan Donnelly ja Ashley Roberts Ant & Dec's Takeaway On Tour -tapahtumassa elää

Declan ja Ashley Ant & Dec's Takeaway On Tourilla elokuussa 2014 (Kuva: JOS)

Pian kävi ilmi, että he olivat päättäneet pysyä ystävinä ja työtovereina, ja Ashley hylkäsi väitteet romanssista: 'Tiedän, että kaikki toivoivat meidän olevan yhdessä, mutta hän on vain ystävä. Rakastan molempia poikia niin paljon. Meillä on niin hauskaa yhdessä. '

Elokuuhun 2013 mennessä ilmoitettiin, että Dec oli alkanut seurustella nykyisen vaimonsa Ali Astallin kanssa vuosien yhteistoiminnan jälkeen.

Pussycat -nukke oli yksi ensimmäisistä, joka onnitteli Deciä, kun hän ehdotti Alille marraskuussa 2014, ja hänet kutsuttiin jopa pariskunnan Newcastlen häihin elokuussa 2015.

Ennen häitä Ashley sanoi: 'Olen onnellinen hänestä ja Alista. He ovat hienoja. Hän on niin hyvä ystäväni. Haluan hänen olevan onnellinen. '

Ashley Roberts

Declan ja Ashley, jotka kuvataan Ascotiksi vuonna 2015, ovat pysyneet hyvinä ystävinä flirttailunsa jälkeen (Kuva: Getty)

Huolimatta heidän romanssistaan, jotka eivät koskaan käynnisty, Dec viittasi heidän historiaansa lauantai -illan takeaway -pelin aikana vuonna 2016.

Kun Stephen Mulhern pyysi Deciä nimeämään 'asioita, joita on vaikea saada jalkasi yli', hän osoitti laulajaa sanoen: 'Ashley!'

Sitten hän lisäsi: 'Ashley, pelaamme Leap Frogia ja se oli todella vaikeaa.'

Viime vuosina amerikkalainen tähti vaati, ettei hän ollut edes suutellut Deciä, puhumattakaan siitä, että hänellä oli suhde hänen kanssaan: 'En ole koskaan haukkunut joulukuuta. Olemme ystäviä.'

Katso Myös: