iPhone 7s ja 7s Plus: Julkaisupäivä, hinta, uutiset ja huhut Applen vuoden 2017 päivityksestä

Iphonen Huhuja

Horoskooppi Huomenna

Apple-fanit odottavat hengästyneenä iPhone 8: n saapumista syyskuun puolivälissä.



Laajakuvanäytön iPhonen uskotaan viettävän gadgetin kymmenvuotispäivää ja saapuvan useilla silmiinpistävillä ominaisuuksilla.



Sen huhutaan myös maksavan noin 1000 puntaa - mikä saattaa maksaa useimmat ihmiset päivityksestä.



Jättimäinen teknologiayritys on kuitenkin voimakkaasti kallistunut aloittamaan menettelyn nykyisen iPhone 7: n ja 7 Plus: n päivitetyn version kanssa.

IPhone 7s ja 7s Plus noudattavat Applen kaavaa, joka tarjoaa pienen suorituskyvyn ja pari uutta ominaisuutta päivittämättä muotoilua. Tämä tarkoittaa, että kaikki iPhone 7: lle ja 7 Plus: lle rakennetut lisävarusteet ja kotelot toimivat edelleen.

Olemme keränneet luotettavimmat tiedot uusista iPhone -laitteista teknologisesta viiniköynnöksestä ja esitellyt sen täällä. Muista tarkistaa säännöllisesti, koska päivitämme tämän artikkelin kaikkiin asiaan liittyviin uutisiin.



Arsenal vs Tottenham -kanava

Uusimmat uutiset

Apple on lähettänyt kutsut tapahtumaan 12. syyskuuta hiljattain rakennetussa pääkonttorissaan Cupertinossa, Kaliforniassa. jossa sen odotetaan laajalti paljastavan uudet iPhonensa.

Kutsussa on tunnuslause 'Tapaamme luoksemme' ja siinä on värikäs kuva Applen logosta.



(Kuva: Apple)

Tämä on ensimmäinen iPhone -lanseeraus, joka järjestetään yrityksen uudessa massiivisessa pääkonttorissa - niin sanotussa avaruusaluksen kampuksella. Tim Cook astuu Steve Jobs Theatren lavalle - nimetty Applen legendaarisen perustajan mukaan.

Tapahtuman on määrä alkaa klo 10.00 Tyynenmeren aikaa, mikä tarkoittaa Yhdistyneessä kuningaskunnassa klo 18.00. Kuten aina, sen odotetaan suoratoistettavan, jotta tuhannet innokkaat Apple -fanit ympäri maailmaa voivat katsella sitä.

Lue lisää

Apple -tapahtuma 2018
Yhteenveto Applen tapahtumista Apple Parkin sisällä eli 'Avaruusalus' & apos; Ota parempia selfieitä Uusi havaitsee putoamisen

Julkaisupäivä

Apple iPhone 6 -puhelimet poistetaan lähetyslaatikosta Verizon -myymälässä Oremissa, Utahissa

Apple iPhone 6 -puhelimet poistetaan lähetyslaatikosta Verizon -myymälässä Oremissa, Utahissa (Kuva: Getty)

Applen odotetaan laajalti paljastavan iPhone 7s ja 7s Plus yhdessä iPhone 8: n kanssa tapahtumassaan 12. syyskuuta.

Tämä tarkoittaa, että uudet puhelimet ovat todennäköisesti ennakkotilattavissa perjantaista 15. syyskuuta alkaen, ja ne voivat saapua hyllyille heti 22. syyskuuta.

Apple julkaisee perinteisesti uusimmat iPhonensa syyskuun kahden ensimmäisen viikon aikana hyvissä ajoin ennen joulukausikauden alkua.

Hinta

Applen työntekijä luovuttaa Apple iPhone 7 -puhelimet uuden puhelimen ensimmäisenä päivänä Berliinin Apple -myymälässä

Applen työntekijä luovuttaa Apple iPhone 7 -puhelimet uuden puhelimen ensimmäisenä päivänä Berliinin Apple -myymälässä (Kuva: Getty)

Kun iPhone 8: n huhutaan olevan hinnoiteltu noin 999 puntaa, iPhone 7s ja 7s Plus houkuttelevat meitä enemmän budjetilla.

Tästä huolimatta uudet iPhonet eivät silti ole halpoja. Paras arvauksemme on, että ne alkavat suunnilleen samasta hinnasta kuin nykyiset iPhone 7 ja 7 Plus.

IPhone 7: n hinta on 599 puntaa 32 Gt: n versiossa, jopa 699 puntaa 128 Gt: n mallissa ja loppuu 799 puntaan 256 Gt: n kohdalla.

IPhone 7 Plus alkaa 719 puntaa 32 Gt: n versiolla, nousee 819 puntaan 128 Gt: n mallilla ja päättyy 919 puntaan 256 Gt: n hintaan.

Lue lisää

iPhone X
iPhone X vs iPhone 8 iPhone X: n julkaisupäivä ja tekniset tiedot Parhaat iPhone X -tarjoukset iPhone X tulee myyntiin

Design

Mallikuvassa näkyy (L-R) iPhone 7s, iPhone 8 ja iPhone 7s Plus (Kuva: iDrop -uutiset)

Tämä voi mennä kahdella tavalla. Joko Apple pitää suunnittelun pitkälti samanlaisena kuin nykyiset iPhone 7 ja 7 Plus tai se voi päättää toteuttaa sellaiset muutokset, joita olemme nähneet iPhone 8: n kanssa.

Jälkimmäinen vaihtoehto tarkoittaisi reunasta reunaan -näyttöä, lasirunkoa ja ikonisen Home-painikkeen jättämistä pois.

Apple voi halutessaan pitää hinnan alhaisena antamatta 7s ja 7s Plus -laitteille OLED -näyttöä ja pitämällä tekniset tiedot kurissa. Tällä hetkellä kaikissa iPhone -malleissa on ollut LCD -näytöt, mutta on paljon jutustelua, jotka voisivat hypätä OLEDiin tämän päivityksen avulla.

Suunnittelun pitäminen samana merkitsisi kuitenkin hyvin vähän eroa ainakin ulkoisesti nykyiseen iPhoneen. Näytön koot pysyvät todennäköisesti 4,7 tuuman ja 5,5 tuuman vaihtoehdoissa riippumatta siitä, minkä mallin Apple valitsee.

Tekniset tiedot

IPhone 7 - markkinoiden uusin malli (Kuva: Getty Images Europe)

Perinteisesti & S; iPhone -malleissa on tekniset tiedot, jotta Apple pysyy kilpailun tasalla.

Viime vuoden iPhone 6s: ssä oli päivitetty prosessori, jonka Apple sanoi olevan 70% nopeampi kuin edeltäjänsä. Se myös kohotti graafista tehoa ja joidenkin ohjelmistomuutosten ansiosta se lisäsi latausten välistä aikaa.

Odotamme näkevämme vastaavia parannuksia vuonna 2017 kahteen uuteen luuriin, jotka muodostavat Applen kokoonpanon ytimen.

Tekninen sivusto Cnet rikkoo iPhone 7s: n tekniset tiedot joko A10X- tai A11 -prosessorin ja 2 Gt: n RAM -muistin johdolla. Ohjelmisto on iOS 11, jonka Apple on jo osoittanut WWDC -tapahtumassa kesällä.

Tallennusvaihtoehdot eivät myöskään todennäköisesti muutu, joten voit valita 32 Gt, 128 Gt tai 256 Gt.

Lue lisää

scarne puuvillaa ian watkinsissa
iPhonen temppuja, vinkkejä ja hakkerointeja
Vapauta tilaa Lisää akun käyttöikää Poista oletussovellukset Paranna nopeutta

ominaisuudet

(Kuva: Veistetty)

Useimpien uusien suurten ominaisuuksien uskotaan saapuvan premium -iPhone 8: een, mutta Apple voi siirtää joitain iPhone 7- ja 7s Plus -laitteisiin.

Suurin näistä uskotaan tukevan langatonta latausta. Apple voi päättää tehdä iPhone 7: stä ja 7s Plus: sta lasikotelon metallin sijasta, jotta se helpottaisi langatonta lataamista.

Mukaan Tiedustelija , Apple rajoittaa langattoman latauksen 7,5 wattiin - mikä on puolet Qi -standardin 15 watin maksimista. Tämä tarkoittaa, että iPhone 7s ja 7s Plus voivat ladata vain puolet nopeammin kuin muut puhelimet, jotka myös tarjoavat tämän ominaisuuden.

On huolestuttavaa, että vaikka iPhonen latausstandardi perustuu Qiin, yhtiö voi hienosäätää tekniikkaa niin, että vain Applen hyväksymiä latauslaattoja voidaan käyttää.

Kuvia näistä latauslevyistä on kiertänyt kiinalaisessa sosiaalisen median Weibo -sivustossa.

(Kuva: ZEALER/WEIBO)

(Kuva: ZEALER/WEIBO)

Lopuksi Apple voitaisiin asettaa lisäämään iPhone 7s- ja 7s Plus -laitteiden vesiproodentointitoimintoja - mikä on epäilemättä arvostettu kaikille, jotka ovat ottaneet iPhonen mukaansa rannalle.

Kamera

(Kuva: Getty)

Sekä iPhone 7s että iPhone 7s Plus voivat sisältää kaksilinssisiä kameroita, joita on parannettu viime vuoden malliin verrattuna.

Mielenkiintoista on raportti Korea Economic Daily ehdottaa, että Apple tekee yhteistyötä LG: n kanssa luodakseen moduulin, joka ottaa 3D -kuvia. Se on kaukana, mutta olemme jo nähneet Apple -sivuston 9to5Mac raportteja siitä, että yritys yrittää patentoida tietyn tyyppisiä 3D -kuvien tunnistusohjelmisto .

Katso Myös: