iPhone-käyttäjät sanovat, että iOS 14 tyhjentää heidän akkunsa - tässä on tapahtumassa

Tekniikka

Horoskooppi Huomenna

Äskettäin suunnitelluista widgeteistä kiinnitettyihin keskusteluihin, Applen uusin iOS 14-päivitys on täynnä jännittäviä uusia ominaisuuksia.



Mutta monet käyttäjät, jotka ovat päivittäneet iPhone iOS 14:lle ovat ilmoittaneet älypuhelimen akun tyhjenevän paljon tavallista nopeammin.



Sen jälkeen, kun iOS 14 julkaistiin aiemmin tässä kuussa, monet turhautuneet käyttäjät ovat ryhtyneet siihen Viserrys keskustella asiasta.



Yksi käyttäjä kirjoitti: Jos et ole tehnyt iOS 14 -päivitystä; ÄLÄ TEE SITÄ. Akun kuluminen on uskomatonta. 90 %:sta 3 %:iin yhdessä tunnissa.

Toinen lisätty: Akkuni kesti minulle IKINÄ pro max -laitteessa, mutta ios 14:stä lähtien akun käyttöikäni on ollut roskaa.

Ja yksi kirjoitti: IOS 14 VOIKO LOPETTAA AKKUUNI RIITTÄMÄÄN HALUAN VAIN PUHELIMENI KÄYTTÄVÄN PÄIVÄN KÄYTTÖÖN KIITOS.



S Online on myös huomannut iPhone 11:n akun käyttöiän lyhenemisen, kun se on päivitetty iOS 14:ään.

Onneksi on epätodennäköistä, että akkuongelmat jäävät tänne, ZDNetin mukaan.



Adrian Kingsley-Hughes, tutkija osoitteessa ZDNet , selitti: Uuden käyttöjärjestelmän asentaminen iPhoneen käynnistää taustalla tapahtuvan paljon asioita indeksoinnista akun uudelleenkalibrointiin, ja tämä voi jatkua tunteja tai jopa päiviä.

Tämä ei ainoastaan ​​kuluta virtaa, vaan akun uudelleenkalibrointi voi antaa vaikutelman, että akku tyhjenee nopeammin, vaikka se ei itse asiassa olekaan.

iOS 14

iOS 14

Lisää tähän kaksinkertainen tekijä, jonka mukaan monet sovelluspäivitykset tapahtuvat uuden julkaisun jälkeen, yhdistettynä moniin saatavilla oleviin uusiin ominaisuuksiin, jotka voivat kuormittaa vanhemman luurin.

Jos olet huolissasi iPhonen akusta ja iOS 14:ään päivittämisestä on kulunut muutama päivä, herra Kingsley-Hughes neuvoo tarkistamaan akun kunnon.

Hän selitti: Jos siirryt kohtaan Asetukset > Akku > Akun kunto ja viesti on, että se on hyvä huippusuorituskyvylle, kyseessä on joko vain normaali juttu tai vika.

Luetuin
Älä missaa

Katso Myös: