Onko alkoholin juominen Dubaissa laitonta - lait, jotka brittien on tiedettävä ennen matkaa

Aasia Ja Lähi -Itä

Horoskooppi Huomenna

(Kuva: EyeEm)



Dubai on tunnettu siitä, että se on täynnä loistoa ja glamouria eeppisestä ostoskeskuksestaan ​​ja henkeäsalpaavista nähtävyyksistä kuvan täydellisiin rantoihin .. ja sitten tietysti sen uskomaton baari- ja ravintola-kohtaus.



Mutta niille, jotka haluavat tutustua yöelämään, varoitetaan - Arabiemiirikuntien alkoholilait ovat hyvin, hyvin erilaisia ​​kuin Britanniassa.



On yleinen väärinkäsitys, että et voi juoda Dubaissa, mikä ei pidä paikkaansa - mutta on olemassa joitain tiukkoja lakeja, ja jos niitä rikot, saatat saada kovia rangaistuksia.

kendra wilkinson seksinauhat

Pohjimmiltaan voit juoda Dubaissa, jos olet turisti; mutta sinun on pysyttävä määrätyillä alueilla, etkä voi juoda tai olla päihtynyt julkisesti.

Katsomme tärkeimmät säännöt, jotka sinun on tiedettävä ennen lähtöä, sekä FCO: n matkavinkit .



colin johnson suuri yarmouth

Dubaissa on uskomaton yöelämä, mutta ole järkevä alkoholin kanssa (Kuva: E +)

Mikä on alkoholinkäyttöikä Dubaissa?

Sinun on oltava vähintään 21 -vuotias, jotta voit juoda alkoholia Dubaissa.



Missä turistit voivat juoda Dubaissa?

Voit juoda vain hyväksytyissä paikoissa, joilla on oikeat alkoholilisenssit, kuten hotelleissa, lomakohteissa, baareissa, ravintoloissa ja klubeissa.

Ota kuitenkin huomioon; on laitonta juoda tai olla alkoholin vaikutuksen alaisena julkisella paikalla . Tämä tarkoittaa sitä, että milloin tahansa olet poissa ja mietit, käveletkö kadulla vai nautitko säteet rannalla.

FCO varoittaa: 'Britannian kansalaisia ​​on pidätetty ja syytetty tämän lain nojalla, usein tapauksissa, joissa he ovat joutuneet poliisin tietoon rikoksesta tai asiasta, kuten epäjärjestyksestä tai loukkaavasta käytöksestä'.

On laitonta juoda tai olla alkoholin vaikutuksen alaisena julkisilla paikoilla, myös rannoilla (Kuva: iStockphoto)

Orlando Bloom -melolautailu

Voitko ostaa alkoholia kaupoista?

Ei - se on rikos, että turistit ostavat alkoholia lisenssiltä. Ainoa poikkeus on, että sinulla on Yhdistyneiden arabiemiirikuntien myöntämä alkoholilisenssi, jonka avulla voit ostaa alkoholia kotiin juotavaksi, mutta tämä on vain asukkaiden käytettävissä.

Säännöt muuttuvat kuitenkin, kun viranomaiset haluavat ottaa käyttöön uusia sääntöjä, joiden mukaan kävijät voivat ostaa alkoholia rekisteröidyistä ja lisensoiduista kaupoista, jotka ovat osa Mercantile and Marketing Internationalia (MMI).

Sinun on myös täytettävä pakollinen lomake, vaikka se on maksuton.

Mieti mitä julkaiset sosiaalisessa mediassa

Kyllä, cocktailisi saattaa olla todella kaunis, mutta jos voit, kannattaa välttää alkoholiin liittyviä viestejä. Jos julkaiset, harkitse käyttämiäsi kuvatekstejä ja hashtageja - yritä välttää mainitsemasta alkoholi/juominen. Jatka sen sijaan kauniiden näkymien ja nähtävyyksien jakamista!

Lue lisää

Dubain lomat
Parhaat nähtävät ja tehtävät Parhaat halvat hotellit Voiko se voittaa Orlandon huvipuistoissa? Sisällä luksushotelli Atlantis, The Palm

FCO: n neuvoja alkoholista Dubaissa

'Ei-muslimiasukkaat voivat saada viina-lisenssin juoda alkoholia kotona ja lisensoiduissa paikoissa. Nämä lisenssit ovat voimassa vain lisenssin myöntäneessä emiraatissa. Asukkaiden on myös saatava lupa juoda lisensoiduissa paikoissa.

fiona tai carroll aviomies

'Alkoholilisenssit eivät ole ulkomailla asuvien saatavilla, mutta turistit ja vierailijat voivat ostaa ja juoda alkoholia lisensoiduissa paikoissa, kuten hotelleissa, ravintoloissa ja klubeissa.

'Sinun tulee kuitenkin olla tietoinen siitä, että on Arabiemiirikuntien lain mukaan rangaistava rikos juoda tai olla alkoholin vaikutuksen alaisena julkisesti. Britannian kansalaisia ​​on pidätetty ja syytetty tämän lain nojalla, usein tapauksissa, joissa he ovat joutuneet poliisin tietoon rikoksesta tai asiasta, kuten epäjärjestyksestä tai loukkaavasta käytöksestä.

Yleensä Abu Dhabissa alkoholin käyttöikä on 18 vuotta, mutta matkailuministeriön ohjesääntö estää hotelleja tarjoamasta alkoholia alle 21-vuotiaille. Dubaissa ja kaikissa muissa emiraateissa Sharjahin lisäksi juomisikä Alkoholin käyttö Sharjahissa on laitonta.

'' Arabiemiirikuntien kautta alkoholin vaikutuksen alaisena kulkevat matkustajat voidaan myös pidättää. ''

Katso Myös: