It Ain't Half Hot Mum's Melvyn Hayes kehottaa BBC: tä tekemään Windsor Davies -kunnianosoituksen

Julkkis Uutiset

Horoskooppi Huomenna

Näyttelijä Melvyn Hayes, 84, työskenteli uransa kuvissa ja julisteissa(Kuva: Adam Gerrard / )



Keskustelu näyttelijä Melvyn Hayesin kanssa hänen tutkimuksessaan on matka seitsemän vuosikymmenen showbiz -muistojen läpi.



Eikä se ole puoliksi hauskaa.



euroviisut 2019 Iso-Britannian aikaa

Jokainen tuuma seinätilaa on peitetty kuvilla, aikakauslehtien kansilla ja julisteilla, jotka luettelevat värikkäästi 84-vuotiaan tähden uskomattoman uran.

Siellä on valokuvia Melvynistä koululaisen taikurin avustajana Hammer Horrorin Frankensteinin kirouksessa ja ajaessa kaksikerroksisella bussilla kesälomalla Cliffin kanssa vuonna 1963.

Siellä on teatterilaskuja ja arvosteluja, luonnos Melvynistä, jonka on tehnyt Isän armeijan Clive Dunnin takalava Lontoon Palladiumissa, ja valokuva Albert Square -merkillä hänen ajallaan Dot Cottonin rakkaussuhteena vuonna 2005.



Ja tietysti on klassinen kuva TV: n It Ain't Half Hot Mumista kaverinsa Windsor Daviesin kanssa.

Melvyn Hayes (oikealla) Gunner Beaumontina BBC: n sitcomissa It Ain & t Half Hot Mum (Kuva: BBC)



Akunkersantti päällikkö Williams, viikset nyrjähtävät ja raivosta turvonneet, huutaa kohta KIITOS! tykkimies Gloria Beaumontin kärjessä.

Rakas Windsor, huokaa Melvyn surullisesti muistuttaessaan viime kuussa 88 -vuotiaana kuolleen walesilaisen tähden. Olimme todellinen tiimi. Niin upea, antelias mies.

Ja kiintymys Windsoria kohtaan osoittaa, millaista nostalgiaa IAHHM on.

Joten luulin varmasti, että BBC voisi käynnistää sen uudelleen nyt, jopa vain yhden jakson kunnianosoituksena. He saattoivat sammuttaa 'nippu pöytiä', jos heidän oli pakko.

Mutta ei. Sitä pidetään poliittisesti virheellisenä - vaikka se koskee brittiarmeijan konserttijuhlia Intiassa toisen maailmansodan aikana, kun kersantti Majors puhui niin.

Se on niin naurettavaa.

Melvyn ja Windsor Davies hittikomediaan (Kuva: BBC)

IAHHM, joka suoritettiin vuosina 1974-1981, oli yksi suosituimmista TV-ohjelmista, joka keräsi säännöllisesti 17 miljoonaa katsojaa.

Melvyn näytteli hermostunutta ja naisellista Gloriaa, seurueen johtavaa roolia (alun perin John Inmanille varattu rooli), jossa pienikokoinen Don Estelle Lofty Sugdenina, George Layton Bombdier Solly Solomonsina ja John Clegg pianistina, La-De-Dah Gunner Graham.

Intialaiset näyttelijät Dino Shafeek ja Babar Bhati näyttivät alkuperäiskansoja, jotka pilkkasivat armottomasti brittiläisiä twiittejä urduksi, ja tekstitykset antoivat yleisölle vitsin.

Michael Bates, anglo-intialainen näyttelijä, joka palveli Intian armeijassa ja gurkassa, soitti Rangi Ramia konserttibileiden kantajana. Mutta hän tumensi ihonsa rusketuksella, ja tänään sitä ei voida hyväksyä.

Melvyn jatkaa: Kukaan tapaamistani intialaisista ei pitänyt esitystä loukkaavana. He rakastivat sitä tosiasiaa, että käytimme urdua. Minulta kysyttäisiin: ’Milloin tuot esityksemme takaisin?’

Katso, mitä BBC jatkoi - ohjelmia, kuten Pikku -Britannia. Gay -vitsejä ja Matt Lucas pelaa mustaa naista

Olin myös 70 -luvun sitcomissa Love Thy Neighbor, ja olen samaa mieltä siitä, että TÄMÄN sarjan molempien hahmojen käyttämää kieltä ei voida hyväksyä tänään.

Mutta toivon, että he näyttäisivät IAHHM: n uudelleen.

Eikä vain siksi, että olen unohtanut toistomaksut - kiva vaikka ne olisivat olleet!

Onneksi Melvynin ei tarvitse luottaa muutamiin tarkastuksiin, jotka tulevat edelleen ulkomailta suoritettavista uusista ajoista.

Hän on työskennellyt showbizissa 15 -vuotiaasta lähtien, investoinut kiinteistöihin ja omistanut jopa kolme pubia.

Ja pitäminen niin kiireisenä tarkoittaa, että hän näyttää edelleen yhdeltä nuorilta.

Keskustellessaan Isle of Wightin kotona hän jakaa näyttelijävaimonsa Jaynen, 56, on mahdotonta uskoa, että Melvyn on 84 -vuotias.

Melvyn sanoo, että vitsejä sitcomissa ei voida hyväksyä tänään (Kuva: )

Hän sopii viuluksi-huolimatta siitä, että hänelle tehtiin kolminkertainen sydämen ohitus ja venttiilin vaihto kuusi vuotta sitten.

joka voitti kuuden maan 2019

Minulla oli diagnosoitu sydänsairaus kaksi vuotta aikaisemmin, mutta minulla oli vain lievä ruoansulatushäiriö, hän sanoo.

Mutta se tuli takaisin ja huomasin kävelevän kovemmin.

Silti onnistuin kuvaamaan Benidormin jakson vuonna 2011 - joka pommitti minua moottoripyörän nopeusradan ympäri!

Mutta vuonna 2013 ajattelin, että minun on parempi järjestää se.

Kävin juuri teatterissa ja heräsin seitsemän tuntia myöhemmin - mutta Jane oli kauhean huolissaan.

Minulla oli massiivinen arpi ja jalkani olivat hieman kipeitä jonkin aikaa, kun he ottivat suonet ohitusreittiä varten, mutta palasin takaisin todella hyvin.

Otan statiinin ja puoli aspiriinia päivittäin, syön terveellisesti (ainoa heikkouteni on jäätelö) ja kävelen kahden Bichon Frise -koiramme kanssa.

Voin hyvin. Ja aion jatkaa työtäni niin kauan kuin voin. Rakastan sitä.

Melvyn Hyams syntyi Wandsworthissa, Lontoossa, kolmanneksi neljästä pojasta.

Melvyn kotona kahden rakastetun lemmikkikoiran kanssa (Kuva: Adam Gerrard / )

Hänen isänsä Peter työskenteli messukeskuksessa ennen herrasmiesten asuntojen avaamista.

Asiat olisivat voineet kuitenkin olla toisin, Melvyn sanoo. Kaveri kysyi kerran, haluaako hän perustaa lomapaikan, jossa kaikki oli mukana. Mutta isä sanoi ei - Billy Butlinille.

Äiti Sarah, joka tunnetaan nimellä Queenie, lauloi paikallisissa klubeissa, mutta kun Melvyn, neljä, ja hänen veljensä evakuoitiin Devoniin vuonna 1939, hän sai työpaikan luokkahuoneavustajana Dawlishissa ollakseen lähellä heitä.

Sodan jälkeen perhe asui Claphamissa ja Melvyn läpäisi 11 plus-luokkansa ja meni lukioon.

En kuitenkaan ollut akateeminen, hän sanoo.

Ja minua myös kiusattiin. Minua kutsuttiin Titchiksi (hän ​​on 5 jalkaa 3 tuumaa) ja juutalaiseksi, joten antisemitismiä oli.

Jopa niin pian sodan jälkeen lapset teeskentelivät ampuvansa sinua ja sanoisivat 'Bang!' Hitler oli oikeassa. ’Sitten riitelisin ja hakattaisiin.

Antisemitismin näkeminen nykyään saa minut epätoivoon.

Kun hän jätti koulun ilman pätevyyttä, ehdotettiin, että Melvynistä pitäisi tulla kuski.

Joten kirjoitin prinsessa Elisabetille - nyt kuningattarelle - pyytäen työskentelemään tallissaan. Valitettavasti hän oli poissa Maltalta, mutta sain ihanan kirjeen, joka toivotti minulle hyvää.

Melvyn ja NEWSAMin Rachael Bletchly (Kuva: Adam Gerrard/)

Lopulta hän sai työpaikan tallissa, mutta tajusi nopeasti vihaavansa hevosia ja lopettanut.

Melvyn työskenteli Fleet Streetillä kantaen mainospaloja sanomalehtien välillä. Hänen vanhemmasta veljestään Raymondista tuli myöhemmin NEWSAMin alitoimittaja.

Sitten, vuonna 1950, hän näki mainoksen loitsija The Great Massonin avustajalle, laskeutui työhön ja katosi pian kahdesti päivässä hintaan 4 £ viikossa.

Siitä alkoi maaginen viihde -ura.

Melvyn oppi edustajansa ennen kuin hän murtautui televisioon ja sitten elokuvaan - rooleissa elokuvissa Mies, joka rakasti punapäät, The Curse of Frankenstein ja Bottoms Up.

Sitten, vuonna 1961, hänet valittiin Jimmyksi elokuvassa The Young Ones, musiikkiväline englantilaiselle Elvisille, Cliff Richardille.

Ja kaksi vuotta myöhemmin he tekivät kesäloman The Shadowsin ja Una Stubbsin kanssa.

Cliff oli upea ja meillä oli hauskoja kuvauksia Kreikassa, hän sanoo.

Mutta minun piti ajaa tuolla bussilla kapealla vuoristotiellä pelkällä pudotuksella reunalla yhden 30 minuutin istunnon jälkeen Chiswickin liukualustalla!

Joten kun ohjaaja pyysi minua näyttämään pelottavalta, minulla ei ollut mitään ongelmaa.

Melvyn piti hiuksensa kuitenkin - vaikka hänen piti mennä vaaleaksi ja viettää viisi tuntia valkaisuun joka toinen viikko.

Englannin maailmancupin karsinnat 2018

50- ja 60 -luvuilla Melvyn työskenteli joidenkin Ison -Britannian suurimpien tähtien kanssa - ja auttoi Michael Cainen, Terence Stampin, Frank Finlayn ja Edward Woodwardin kaltaisia ​​taukoja.

Mutta Glorian pelaaminen Windsorin rinnalla teki hänestä kotitalouden nimen.

Hän ja Windsor näyttivät yhdessä pannolla vuosikymmenen jälkeen ja Melvyn oli Dame useissa jouluesityksissä.

Hän on ollut mukana myös The Thin Blue Line-, Drop the Dead Donkey- ja EastEnders -sarjoissa (soitti Dot's beau) ja tuli miljoonille lapsille tunnetuksi Skeletonin äänenä SuperTedissä.

Hän on pitkäaikainen viihde-hyväntekeväisyysjärjestön, Vesirottojen suurjärjestön jäsen, ja oli kuningasrotta vuonna 2005

Richard O'Sullivan ja Melvyn Hayes elokuvasta Nuoret vuonna 1961 (Kuva: NEWSAMpix)

Melvyn tapasi vaimonsa Jaynen vuonna 1986, kun he olivat Dresserin kiertue -esityksessä.

Hän sanoo: Rooli vaati minua lyömään häntä kasvoihin, mutta en voinut, koska ihastuin häneen niin paljon. Hän sanoi jatkuvasti: 'Ei hätää, mene vain', niin tein ja näin hänen silmänsä täyttyvän kyyneleistä.

Ajattelin 'Mikä upea näyttelijä!', Kun en tiennyt, että satuttaisin häntä todella. Hän kuitenkin ihastui minuun, en voinut uskoa sitä.

Mutta emme ole koskaan huomanneet ikäeroa. Jos joku kommentoi, että hän on 28 vuotta nuorempi, Jayne sanoo vain: 'Hän saa minut jonain päivänä kiinni.'

Pariskunnalla on tytär Lily, 22, joka opiskelee lakia, ja Melvynilla on tytärtä Sacha ja Talla sekä poika Damian hänen ensimmäiseltä vaimoltaan Rosalindilta ja tytärtä Jo ja Charlie toiselta vaimolta Wend.

Hän sanoo: Glorian pelaaminen kaikki nämä vuodet tarkoitti sitä, että jotkut ihmiset luulivat minun olevan homo. Jos joku kysyisi minulta, olenko homo, sanoisin: 'Kysy yhdeltä kuudesta lapsestani!'

Mutta monet ihmiset ovat yllättyneitä kuullessaan, että Melvyn, nyt isoisä ja isoisänisä, on itse asiassa isä yli 50 muulle lapselle.

Koska 20 vuotta sitten hän ja Jayne päättivät ryhtyä sijaisvanhemmiksi.

Hän selittää: Olin ollut kiertueella Kaukoidässä ja nähnyt niin monen lapsen kärsivän. Se sai minut todella ajattelemaan.

Joten kun tulin kotiin, sanoin Jaynelle 'Rakas, haluan puhua sinulle' ja hän sanoi 'Ok, mutta ennen kuin tein, olen ymmärtänyt, että haluan hoitaa lapsia.'

Sanoin 'minä myös!' Maailman vastakkaisilta puolilta olisimme tulleet samaan johtopäätökseen. Eikö olekin ihmeellistä?

Aloimme käydä oppitunteja selvittääksemme, mistä oli kyse. Mutta 20 parista, jotka aloittivat, olimme ainoat jäljellä. Muut eivät pystyneet käsittelemään ajatusta lapsista, jotka olivat kärsineet hyväksikäytöstä tai vaikeuksista.

Kymmenistä kasvatuslapsista ensimmäisten joukossa oli veljiä Josh ja Jordan, jotka saapuivat kolmen ja kahden vuoden iässä eivätkä koskaan lähteneet. He ovat nyt 22 ja 20.

Sitten saapui nelivuotias Toni, jolla oli monia monimutkaisia ​​tarpeita, jotka johtuivat sikiön alkoholioireyhtymästä. Hän on nyt 17.

Melvyn ja Jayne ovat tulleet heidän laillisiksi vartijoikseen.

Melvyn Joshin ja vaimonsa Jaynen kanssa (Kuva: Adam Gerrard / )

Keskustellessamme Josh, jolla on aivovaurio ja joka tarvitsi lapsena rasittavan leikkauksen selän suoristamiseen, tulee kotiin ilmatyynylaitteen terminaalista.

Hän halaa isäänsä ja sanoo, että olen kaiken velkaa tälle upealle miehelle ja äidille. Hän on hämmästyttävä.

Melvyn näyttää hieman tukahdutetulta ja sanoo minulle: Leikkauksensa jälkeen hän sanoi ensimmäisenä: 'Olen yhtä pitkä kuin sinä nyt isä.'

tiukasti vanha ja katya

Vaaliminen on ollut elämän palkitseva kokemus.

Olen Barnardosin suurlähettiläs ja teen kaikkeni kannustaakseni ihmisiä vaalimaan.

Voit olla minkä ikäinen tahansa, naimisissa tai naimaton, homo, hetero, lasten kanssa tai ilman, työtön - elämänkokemus ratkaisee.

Mikä voisi olla parempaa kuin avata sydämesi lapselle ja tarjota rakkautta ja vakautta.

Takaisin Melvynin työhuoneessa yksi seinistä on varattu perhekuville ja upeille kirjeille kaikista kasvatuslapsista.

Sitten hän näyttää minulle mallin It Ain’t Half Hot Mum -sarjasta, jonka hän säilytti sarjan päättyessä vuonna 1981.

Kun Gloria ja B-O-Y-S lakkasivat viihdyttämästä Iso-Britanniaa.

Toivon BBC: n muuttavan sydäntä, hän sanoo.

Koska olen varma, että katsojat haluaisivat tavata jengin uudelleen.

Matkalla ylös

Kuva Melvyn Hayesista, joka kiipeää köyttä ensimmäisen maksetun näyttelijäroolinsa aikana (Kuva: Adam Gerrard / )

Melvynin showbiz -ura alkoi 19. joulukuuta 1950 - ja oli paikalla tallentamassa todellisen hetken.

15 -vuotiaana hän vastasi sanomalehden ilmoitukseen sanoen: Poika halusi kadota kahdesti päivässä.

Loitsija Suuri vapaamuurari oli koeajamassa apulaista auttamaan intialaisen köyden temppun suorittamisessa.

Ja Melvyn kutsuttiin avoimeen koesoittoon muiden koulupoikien kanssa Lontoon komediateatterissa.

Myös NEWSAM -kolumnisti Noel Whitcomb oli paikalla.

Noel Whitcombin NEWSAM -sarake Melvynistä vuonna 1950 (Kuva: )

Seuraavana päivänä hän kirjoitti: Teatteriin käveli pieni Melvyn Hyams. Hän siivosi köyden, katosi ja käveli takaisin lavalle keskustelemaan ehdoista.

'Hyvä on', sanoi Masoni, olet mukana. 4 puntaa viikossa, OK? '

Melvyn nyökkäsi mietteliäänä. 'Anteeksi, että kysyin', hän sanoi. 'Mutta luuletko, että sillä on tulevaisuutta?'

Katso Myös: