'Tuntuu kiristykseltä' - kiinteistölakimies käyttää JOULUA puristaakseen 200 puntaa ylimääräistä perhettä

Muut

Horoskooppi Huomenna

Joulupukki

Ja jos haluat sen ennen joulua, se on toinen 200 puntaa(Kuva: Getty)



956 enkelinumeron merkitys

Joulu on kallis aika, ja jos yrität myös muuttaa kotoa, kustannukset ja stressi voivat pian nousta.



Joten Advantage Property Lawyers (APL) Ltd: n asiakkaat ovat olleet kaksinkertaisesti ahdistuneita kirjeestä, joka laskeutui heidän kynnysmattoilleen tällä viikolla ja kehotti heitä maksamaan ylimääräiset 200 puntaa, jotta heidät voitaisiin priorisoida kiireisen juhlakuukauden aikana.



Kirjoitamme sinulle muodollisuudeksi asiakkaillemme, jotka saattavat odottaa valmistuvan ennen joulua/joulukuun loppua, kirjeessä lukee.

Haluamme ystävällisesti ilmoittaa, että kuten ehkä ymmärrät, meillä on suuri määrä tiedostoja, jotka on saatettava päätökseen ennen tätä aikaa. Vaikka pyrimme vastaamaan kaikkiin kirjeenvaihtoon, mukaan lukien postitus, sähköpostit ja puhelut normaalin läpimenoaikamme sisällä, tämä ei ehkä ole mahdollista toisinaan tämän lisäyksen vuoksi.

Lyhyesti sanottuna he lupasivat asettaa etusijalle ne asiakkaat, jotka olivat valmiita maksamaan 200 puntaa enemmän, ja tarjoutuivat käsittelemään kaiken kirjeenvaihdon samana päivänä, kun se vastaanotettiin, kun taas niiden, jotka eivät käyttäneet palvelua, olisi odotettava aikaisinta tilaisuuttaan.



Kirjeessä, josta APL on nyt etääntynyt ja jonka mukaan se on lähetetty virheellisesti, pyydettiin asiakkaita arvostamaan tämän taustalla olevat perustelut vuodenajan vuoksi, jotta ne yrittäisivät tarjota oikeudenmukaisuutta joulukuussa suoritettaviin tapahtumiin liittyen.

Se oli vakava shokki yhdelle perheelle, jota ei ollut varoitettu joulun lisämaksusta.



enkelin numero 555 merkitys

'Tuntuu kiristykseltä'

Kyseinen kirje

Tämä on todella kallis vuodenaika, sanoi asiakas, joka haluaa pysyä nimettömänä pelätessään, että se vaikuttaa asunnon hankintaan.

Kaikki rahamme on sidottu talon muuttoon ja siihen liittyviin kustannuksiin, mutta haluamme silti, että lapsemme viihtyvät.

Olimme laatineet budjetin, joka tarkoitti, että meillä oli melkein varaa tehdä kaikki. Sitten tämä kirje saapui 1. joulukuuta ja yhtäkkiä näyttää siltä, ​​että meillä on 200 puntaa vähemmän kuin luulimme - se on valtava määrä.

Miksi ihmeessä heidän pitäisi saada 200 puntaa ylimääräistä vain työstään, kun lapseni menevät ilman, jotta meillä on siihen varaa? Kerran meitä ei varoitettu, että joudumme maksamaan ylimääräistä, ja nyt on melko selvää, että jos emme maksa, olemme kasan pohjalla viikkoja.

Se tuntuu kiristykseltä, kuten he tietävät saavansa meidät tynnyrin yli.

Lue lisää

Salainen ensimmäinen ostaja - yhden miehen pyrkimys ostaa oma koti
Miksi haluan paeta vuokranantajaani Saan 800 puntaa kuukaudessa lähemmäksi unelmaani Outo testi, jonka he saivat meidät ottamaan Mitä olen oppinut kiinteistönvälittäjistä

'Virhe'

NEWSAM Money otti yhteyttä APL: n johtajaan Rob Lewisiin, joka kuvaili itseään kauhuissaan tällaisen kirjeen lähettämisestä.

eddie kotka nyt

Hän vakuutti meille, että se johtui siitä, että tiimin jäsen toimi omasta aloitteestaan ​​ja että vain kourallinen asiakkaita oli saanut kirjeen.

200 £: n retkimaksua koskevat kirjeet menivät 14 asiakkaalle yli 3000 tiedostosta, hän selitti ja lisäsi, että ne oli lähettänyt nuorempi avustaja.

Kirjeet on laadittu ilman yrityksen johtajien lupaa. Kaikki 14 asiakasta on soitettu. Tämä yritys on pyytänyt anteeksi ja kaikki asiakkaat ovat saaneet selityksen tehdystä virheestä.

Lisämaksuja ei ole laskutettu tai laskutetaan.

'Häikäilemätön'

Väärä jouluinen postaus

Asunnonomistajien liiton toimitusjohtaja Paula Higgins sanoi, ettei hän ollut koskaan aiemmin törmännyt joulukuljetusmaksuun.

Jos se on järkyttävä tapa tehdä liiketoimintaa - veloittaa asiakkailta ylimääräistä vain tehdäkseen työn, johon heidät oli alun perin määrätty. Se ei ole asiakkaiden vika, jos kyseinen yritys on ottanut liikaa.

zac efron mtv elokuvapalkinnot

Muut kiinteistölakimiehet olivat vielä vähemmän vaikuttuneita. Gorvins Solicitorsin kuljetuspäällikkö Omar Hadi sanoi, että ammattimainen vastaus oli priorisoida tapaukset asiakkaiden erityistarpeiden perusteella ilman lisämaksuja tai uhkauksia muille asiakkaille.

Hän sanoi: Vaikka ymmärrämme, että joulun ja uudenvuoden lähestyminen on erittäin kiireistä, monista syistä yksityiskohtainen kirje vaikuttaa häikäilemättömältä yritykseltä veloittaa ylimääräiset lakimaksut työstä, joka olisi tehtävä kiinteän maksusopimuksen mukaisesti. asiakkaat ovat jo suostuneet maksamaan.

Jos luet tätä, koska kuljettajasi on yrittänyt veloittaa enemmän nopeuttaaksesi tapaustasi, on tärkeää ymmärtää oikeutesi.

Francis George Swindonissa toimivasta asianajotoimistosta Francis George Solicitor-Advocate sanoo, että tällaisten syytteiden kohteena olevien asiakkaiden on tarkistettava paperinsa huolellisesti nähdäkseen, pystyvätkö heidän kuljetusyrityksensä esittämään uusia vaatimuksia.

Tuskin on hyvä asiakaspalvelu ja epäilemättä lainvastaista ottaa käyttöön uusi sopimusehto näin merkittävästä määrästä kuljetuksessa.

mitä 1211 tarkoittaa

Ehdotan, että asiakas tarkistaa johdanto -ehdot. Sähköpostivastausten ja kirjeenvaihdon vastausaikojen tulee olla selkeitä ja täsmällisiä.

Homeowners Alliance tarjoaa ohjeita ostajille, joiden asianajaja yrittää veloittaa heiltä enemmän kuin sovittiin. Sinä pystyt katso se täältä .

Lue lisää

Joulun 2019 ruoka ja juoma
Costa -joulun menu M&S jouluruokaa Tescon jouluruoka valikoima julkistettu Morrisons prosecco voitti makutestin

Katso Myös: