Itkevä perhe 'loukussa' likaiseen neljän tähden hotellihuoneeseen maksettuaan 'kiristyssumman'

Matkustaa

Horoskooppi Huomenna

TikTok-tähti räjäytti hotellin sen jälkeen, kun hänen perheensä oli väitetysti pakotettu jäämään 'karvaiseen, pölyiseen, likaiseen' huoneeseen lomalla.



Max Balegde nousi lavalle jakamaan inhonsa väittäen, että hänen äitinsä oli jättänyt kyyneliin neljän tähden lomakeskuksen huoneen tilasta.



Hänen perheensä toivoi voivansa nauttia oleskelustaan ​​Sirenis Hotel Club Siestassa Ibizalla varauksenteon jälkeen loma- kautta VESI.



peter andre ja emily vauvan nimi

Mutta he kapinoituivat nähdessään majoituspaikkansa, ja hotellin henkilökunta kertoi heille, etteivät he voineet liikkua TikTok tähti.

Sitten hän pyysi seuraajiaan ottamaan yhteyttä hotelliin pelastaakseen 'loukkuun jääneen' äitinsä - ennen kuin hänen perheensä huone vaihdettiin.

Vihastunut Max sanoi TikTokiin kirjoittaessaan: 'Kaverit, pyydän teiltä hyvin harvoin asioita, mutta tarvitsen apuanne kipeästi.



'Äitini ja perheeni ovat jumissa inhottavassa hotellihuoneessa Ibizalla. Äitini itkee, koska he ovat maksaneet kiristyssumman neljän tähden hotellista, ja anna minun näyttää sinulle huone, jossa he ovat...'

Hänen videonsa leikattiin sitten sarjaksi sisällä otettuja valokuvia, joissa näkyy hiusten peittämiä johtoja ja likainen suihkupää.



Maxin kertomus jatkoi: 'Tämä huoneessa. Karvainen, pölyinen, likainen keskus. Se on ilkeää.

'Äitini on kyyneleissä tämän reiän takia. Se on inhottavaa. Älä edes aloita minua tässä vempaimessa. Villi.'

'Siunaa äitiäni. Hän itkee kirjaimellisesti puhelinta minulle. He maksoivat niin paljon rahaa päästäkseen tähän hotelliin, se on neljän tähden hotelli. He pääsevät huoneeseen, se ei näytä yhtään kuvien kaltaiselta', hän lisäsi.

  Max puhuu kameralle huoneestaan
Max Balegde väittää, että hänen äitinsä jäi kyyneliin nähtyään hotellihuoneen ( Kuva: max_balegde/tiktok)
  Max on kuvattu yhdessä hotellihuoneessa otetun valokuvan kanssa, jossa näkyy pölyä ja karvoja, jotka peittävät johtoja
Joka hän sanoi olevan 'karvainen, pölyinen, likainen' ( Kuva: max_balegde/tiktok)

Saat haluamasi uutiset suoraan postilaatikkoosi.

Max väitti myös, että hänen perheensä valitti henkilökunnalle, mutta heille kerrottiin, etteivät he voineet vaihtaa huonetta.

Hän sanoi: 'He valittivat henkilökunnalle ja pyysivät muuttoa, ja henkilökunta sanoi, että emme voi siirtää sinua, koska silloin seuraava henkilö valittaa. Kyllä, selvitä se sitten.'

Tämän jälkeen tähti jakoi kuvakaappauksen hotellin Instagram-sivulta. 'Eikö olisi sääli, jos monet ihmiset lähettäisivät heille viestiä ja kommentoivat sanoen, että äitini on loukussa likaisessa huoneessa', hän vitsaili.

Videonsa päätteeksi Max sanoi: 'He sanoivat, että he eivät voi tehdä mitään. Mitä haluaisit, jos säästäisit koko vuoden kesälomalle ja sitten se on inhottavaa? Ratsastamme aamunkoitteessa. #FreeJoanne kaikilla heidän kuvia.'

Pian tämän jälkeen hotellin Instagram tulvi hashtagilla, ja hotelli esitti sivullaan anteeksipyynnön.

Videopäivityksessä Max vahvisti myös äitinsä huoneen muuttuneen.

'Kiitos teille kaikille. Äitini on yli kuun', hän sanoi.

Hotellin tiedottaja sanoi: 'Olemme pyytäneet Joannelta ja hänen perheeltään anteeksi heidän alkuperäistä kokemustaan ​​hotellissa.

'He saapuivat hotelliin klo 01.00 aamulla, eikä heillä ollut muita huoneita vapaana, mutta hotelli pyrki tarjotakseen vieraillemme sopivan vaihtoehdon seuraavana aamuna heidän saapuessaan ja voi vahvistaa, että Joanne ja hänen perheensä siirrettiin toiseen huoneeseen. johon he ovat tyytyväisiä.

'Kuten kaikki vieraamme, tiimi jatkaa lujasti töitä varmistaakseen, että Joannen loma on upea.'

TUI:n tiedottaja sanoi: 'Olemme tietoisia sosiaalisessa mediassa julkaistusta videosta, joka koskee herra Balegden perhettä Ibizalla.

'Voimme vahvistaa, että herra Balegden perhe on siirretty vaihtoehtoiseen huoneeseen hotellissa, jonka he ovat hyväksyneet.

'Haluamme vakuuttaa asiakkaille, että teemme aina parhaamme ratkaistaksemme meille ilmoitetut ongelmat, ja olemme iloisia, että perhe voi nyt nauttia lomastaan.'

Onko sinulla tarina jaettavana? Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen

Katso Myös: