iTunes on kuollut. Eläköön Apple Music, Podcastit ja TV

Tekniikka

Horoskooppi Huomenna

Apple tappaa iTunesin, ohjelman, jota miljoonat ihmiset ympäri maailmaa käyttävät musiikkikokoelmansa tallentamiseen, lähes 20 vuoden jälkeen.



Mediasoitin korvataan erillisillä musiikki-, televisio- ja podcast-sovelluksilla, jotka toimivat iPhone-, iPad- ja Mac-tietokoneissa.



Näiden sovellusten avulla käyttäjät voivat käyttää ja hallita mediatilauksiaan ja latauksiaan erikseen työpöydällä ja synkronoida ne useiden Apple-laitteiden välillä.



Uusi Music-sovellus antaa käyttäjille pääsyn koko musiikkikirjastoonsa riippumatta siitä, ladasivatko he kappaleet, ostivat ne tai kopioivat ne CD-levyltä. Niille, jotka haluavat omistaa musiikkinsa, iTunes Music Storeen pääsee silti sovelluksen kautta.

Apple TV -sovellus sisältää Apple TV -kanavia, henkilökohtaisia ​​suosituksia ja yli 100 000 iTunes-elokuvaa ja TV-ohjelmaa, joita voit selata, ostaa tai vuokrata.

Samaan aikaan Apple Podcasts -sovellus sisältää uusia luokkia, toimittajien eri puolilla maailmaa kuratoimia kokoelmia ja hakutyökaluja, jotka voivat löytää jaksoja isännöitsijän, vierailijan tai jopa keskusteluaiheen mukaan.



miley cyrus on tullut hulluksi

Käyttäjät, jotka synkronoivat mediansa laitteisiinsa kaapelin avulla, voivat silti tehdä niin uusissa viihdesovelluksissa.

Ja kun käyttäjät yhdistävät laitteen Maciin, se näkyy välittömästi Finderin sivupalkissa, jolloin he voivat varmuuskopioida, päivittää tai palauttaa laitteensa.



CD-levyjä

(Kuva: Morguefile)

Tammikuussa 2001 lanseeratun iTunesin alkuperäinen tarkoitus oli antaa käyttäjien toistaa, ladata ja järjestää musiikkikokoelmiaan.

Käyttäjät voivat kopioida, miksata ja polttaa CD-levyjä ja tallentaa ne yhdessä iTunes Storesta ostettujen ja ladattujen kappaleiden kanssa, järjestää ne soittolistoiksi ja synkronoida useisiin laitteisiin.

närästys raskauden aikana hiukset

Vuonna 2005 Apple laajensi ydinominaisuuksia videotuella, lisäten myöhemmin myös podcasteja, e-kirjoja ja osion iPhone- ja iPad-sovellusten hallintaa varten – vaikka tämä lopetettiin vuonna 2017.

Kuitenkin käynnistämisestä lähtien Apple Music Suoratoistopalvelussa vuonna 2015 yritys on siirtänyt painopisteensä pois iTunesista ensisijaisena mediakeskuksenaan.

Apple myös uudisti TV-sovelluksensa viime kuussa kokosi suositut suoratoistopalvelut ja tilauskanavat yhteen paikkaan ennen uuden videoiden suoratoistopalvelunsa julkaisua, Apple TV+ , syksyllä.

On jo mahdollista kuunnella iTunesista lataamiasi kappaleita ja katsoa videoita Apple Music- ja TV-sovellusten Kirjasto-osiossa.

'iTunes on vanhentunut ja vähemmän merkityksellinen, varsinkin latausten käyttö, joka on tullut vanhanaikaiseksi sen jälkeen, kun kilpailijat, kuten Spotify, esittelivät menestyneitä suoratoistomalleja', sanoi Greg Harwood, Simon-Kucher & Partnersin hinnoitteluasiantuntija ja johtaja.

'Apple on Apple Musicin alla yrittänyt vastata tähän nopeasti muuttuvaan maisemaan.

'Siirry yhtenäiseen sovellusstrategiaan antaa Applelle mahdollisuuden yhdistää sovelluksen tiiviisti Apple Musicin suoratoistopalveluun, ja Apple on nyt viihdepalvelujen tarjoaja.'

giles ja Mary House

Uutinen julkistettiin osana macOS 10.15 Catalina -päivitystä, joka julkaistaan ​​Mac-käyttäjille syksyllä.

Luetuin
Älä missaa

Katso Myös: